Bosanma icin itiraf yazisi

Kadersessz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
179
180
18
36
Arkadaşlar eşimden bosanicam. Ilk baş anlasmali boşanalım teklifinde bulunucam ama ne olur ne olmaz, bana uyguladığı şiddet ve aldatmasını itiraf niteliğinde yazmam gerekiyormus. Şuan ailemin yanındayım. Ona bisey söylemedim daha.
Misal pişman oldun mu vurduğun için vs tarzında itiraf niteliğinde bisey yazmam gerekiyormus. Bu yazı nasıl bisey olmalı hangi cümleler geçmeli içinde. Yardımcı olabilcek biri var mı acaba.

Ekleme: vatsapta engellediği numara var. Bir kıza ait. Bunu nasıl kullanabilirim. Uzun süre olmuştu gördüm ama bu kim diye sormadim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşimden bosanicam. Ilk baş anlasmali boşanalım teklifinde bulunucam ama ne olur ne olmaz, bana uyguladığı şiddet ve aldatmasını itiraf niteliğinde yazmam gerekiyormus. Şuan ailemin yanındayım. Ona bisey söylemedim daha.
Misal pişman oldun mu vurduğun için vs tarzında itiraf niteliğinde bisey yazmam gerekiyormus. Bu yazı nasıl bisey olmalı hangi cümleler geçmeli içinde. Yardımcı olabilcek biri var mı acaba.
kim istedi acaba ?

Katibin Ruhu Katibin Ruhu katılıyorum. Normal yazışırken konuyu bir şekilde oraya getir. Zaten şiddet uygulayan adam hakeetn bunu gibi şeyler yazacaktır sana. Ağzından laf aldığını belli etmemelisin

Kendin günlük tarzı birşey yazarsan dikkate alınmayabilir. Sıkıntı da olabilir. Adama itiraf ettirmen lazım.

Canım ailemden birine anlatmistim şuan annem babam bilmiyor daha. Ama onun eşi de bir avukatla gorusmus elimiz güçlendin hesabı ne olur ne olmaz böyle bir itiraf yazısı bulunsun dedi bana.
İyi de bu itiraf yazısını o yazmalı.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu katılıyorum. Normal yazışırken konuyu bir şekilde oraya getir. Zaten şiddet uygulayan adam hakeetn bunu gibi şeyler yazacaktır sana. Ağzından laf aldığını belli etmemelisin
Zaten ben diyordum ailemin yanına gideyim düşünücem diye. Suanona düşünüyorum düşündüm gibi biseyler bunları yazsam şaşırmaz zannımca. Hani yeni sayfa açmak istiyorum ama şunlar da kafamı kurcalıyor demem lazım ama bana diyorlar ki kesin konuşmalısın. Işte yanlış bisey yazmak istemiyordu. Ondan buraya yazdim

Canım ailemden birine anlatmistim şuan annem babam bilmiyor daha. Ama onun eşi de bir avukatla gorusmus elimiz güçlendin hesabı ne olur ne olmaz böyle bir itiraf yazısı bulunsun dedi bana.
canım o avukat işi bilmiyormuş böyle bişeye gerek yok boşanacaksan tutarsın avukatını avukatın yazar (bende boşancamda avukat bi akrabama danıştım bana ilk tanıştığın günden beri neler yaşattıklarını yaz dedi zaten pskilojim bozuktu yazılır mı ben sadece boşanmak istiyorum hapis cezası almak istemiyorum ortada çoçuk var diye bir başka avukat tuttum avukatım herşeyi ayarladı anlaşmalı boşandım itiraz ediyordu avukatlar nasıl yapılacağını biliyor ) avukat tam tutmadan bilgi vermiyor herşey para ;)

canım o avukat işi bilmiyormuş böyle bişeye gerek yok boşanacaksan tutarsın avukatını avukatın yazar (bende boşancamda avukat bi akrabama danıştım bana ilk tanıştığın günden beri neler yaşattıklarını yaz dedi zaten pskilojim bozuktu yazılır mı ben sadece boşanmak istiyorum hapis cezası almak istemiyorum ortada çoçuk var diye bir başka avukat tuttum avukatım herşeyi ayarladı anlaşmalı boşandım itiraz ediyordu avukatlar nasıl yapılacağını biliyor ) avukat tam tutmadan bilgi vermiyor herşey para :KK66:

Ama ben kanıtlayamam işte itiraf ederse elinde kanıt olucak bence

Back
X