Bosanma icin itiraf yazisi

canım o avukat işi bilmiyormuş böyle bişeye gerek yok boşanacaksan tutarsın avukatını avukatın yazar (bende boşancamda avukat bi akrabama danıştım bana ilk tanıştığın günden beri neler yaşattıklarını yaz dedi zaten pskilojim bozuktu yazılır mı ben sadece boşanmak istiyorum hapis cezası almak istemiyorum ortada çoçuk var diye bir başka avukat tuttum avukatım herşeyi ayarladı anlaşmalı boşandım itiraz ediyordu avukatlar nasıl yapılacağını biliyor ) avukat tam tutmadan bilgi vermiyor herşey para :KK66:
Hapis cezası almak istemiyorum dediginizi anlamadım. Siz mi alacaktı iz

Bilmiyorum ne der. Ama hala bunları mi konusucaz da diyebilir hala orda mısın hep geçmişe takiliosun diyebilir
Ya işte illa itiraf ettir diyorlar ama ben bunu kullanmak istemiyorum ama karşı taraf ne yapar ne kullanır ondan da korktuğum için bulunsun diyorum. Şöyle bir durum var bunu kullanmak istememe nedenim kendisi öyle bir kurumda çalışıyor ki kadın mevzusu olunca aldatma gibi işten ihraç ediliyor.

Bilmiyorum ne der. Ama hala bunları mi konusucaz da diyebilir hala orda mısın hep geçmişe takiliosun diyebilir
Yaani bilemedim aranizdaki konusmaya bagli. Sonucta ortada siddet var ben bunu asamiyorum falan deyince. Evet yaptim ama iste sundan dolayi der vs sen de istediğin cevaplari alabilirsin belki.

Anlaşmalı boşanma da bişey itiraf rttirmenize gerek yok ki avukat tutman bile gerek yok, olayı ben yanlış mı anladım, eğer tazminat vs istiyorsan evet bunları delil olarak sunan lazım,

Anlaşmalı boşanma da bişey itiraf rttirmenize gerek yok ki avukat tutman bile gerek yok, olayı ben yanlış mı anladım, eğer tazminat vs istiyorsan evet bunları delil olarak sunan lazım,
Adam anlaşmıyormuş.

Işte şuan karşı taraf ne ister. Ya da boşamam der mi. Ne yapicak bilmiyorum en azından bir msjla bana yazsın. O dursun kenarda. Neler oluyor neler görüyoruz.

Adam anlaşmıyormuş.
Işte şuan karşı taraf ne ister. Ya da boşamam der mi. Ne yapicak bilmiyorum en azından bir msjla bana yazsın. O dursun kenarda. Neler oluyor neler görüyoruz.
Evet anladım, o zaman normal mesajlaşıp şimdilik bişey belli etmeyin, biraz böyle üzülmüş kırılmış gibi konulara girip, neden vurdun hiç mi üzülmedim benim canım acırken? Diye yazın, o zaman muhakkak açıklama yapacaktır, en azından erkeklerde şu vardır, hakettin ki vurdum der, bu da kabul etmiş oluyor, sonra dersiniz ben boşanmak istiyorum, istersen gel anlaşmalı tek celsede avukatsız Bi şekilde başımız ağrımadan bitsin, istemezsen ben senin başını fazlasıyla ağrıtırım elimdeki kanıtlarla deyin... Gerisi çorap söküğü gibi gelir, hayırlısı olsun hakkınızda.

Evet anladım, o zaman normal mesajlaşıp şimdilik bişey belli etmeyin, biraz böyle üzülmüş kırılmış gibi konulara girip, neden vurdun hiç mi üzülmedim benim canım acırken? Diye yazın, o zaman muhakkak açıklama yapacaktır, en azından erkeklerde şu vardır, hakettin ki vurdum der, bu da kabul etmiş oluyor, sonra dersiniz ben boşanmak istiyorum, istersen gel anlaşmalı tek celsede avukatsız Bi şekilde başımız ağrımadan bitsin, istemezsen ben senin başını fazlasıyla ağrıtırım elimdeki kanıtlarla deyin... Gerisi çorap söküğü gibi gelir, hayırlısı olsun hakkınızda.
:KK19:

Kesinlikle demek istediğim bu ama cümle tam olarak ne olmalı ona karar veremiyorum. En azından bir ornek teşkil eden biseyolsaydi

Kızlar dün gece yazıştık. Evet hata yaptım şeklinde şeyler yazdı. Devam edeyemeyecegimi söylüyorum çok pişmanım diyor yeni sayfa açalım diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum acaba son bir şans vermeli miydim ne olur biri bisey desin.. sabaha kadar uyumadım:( yani herşeye sünger çekebilirim ama aşık degilim sevmiyorum diyorum. Icimde o duygular yok ona karşı, :(

Kızlar dün gece yazıştık. Evet hata yaptım şeklinde şeyler yazdı. Devam edeyemeyecegimi söylüyorum çok pişmanım diyor yeni sayfa açalım diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum acaba son bir şans vermeli miydim ne olur biri bisey desin.. sabaha kadar uyumadım:KK43: yani herşeye sünger çekebilirim ama aşık degilim sevmiyorum diyorum. Icimde o duygular yok ona karşı, :KK43:
Pişman ise doğru düzgün telafi etsin. Bir mesajla gidilir mi? Bu kadar kolay ulaşırsa tabi kıymetin olmaz.

Back
X