Bosanma ikinci evlilik tecrubesi yasayan citir kizlar :)

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir

Siz neler yasadiniz

Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir

Onyargiyla yaklasip sacma yorum yapanlar icin ekleme yapiyorum

Ikinci evlilik dusuncem zaten yok bastan hayatimi yoluna koymaliyim
Ben dertli oldugum icin bosanma tecrubesiyle ilgili konu acmak istedim benim meselem burada bitti

Ikinci evlilik mevzusu ise
Su an ikinci evliligini yapiyo olan arkadaslara bu tecrubeyi yasayanlar tecrubelerini anlatsin diye ek konu yazdim

Sozde olan kadin dayanismasini gorduk

Anlamadan sacma yorum yapanlari da

Yikin bu tabularinizi

Son düzenleme:
Kulaklarım çınladı.
Biri beni çağırmış demek.
Hiç üzülme,basacaksın tekmeyi totosuna, 1 sene dinlendikten sonra da sondaj çalışmalarına başlayacaksın.

Bu mesaj da bana istedigim tecrube ve guvenilir bilgiler mesaji verdi

Bosanma asamasinda neler yasaniyo nasil atlatiliyo peki

Boşanmadan ikinciyi düşünmek :D :D

Önce bir boşan sonra toparlan
Eski olalaya ol
Bekarlık sultanlık diye biraz zaman geçir
Eski evliliğinin kalıntılarını tamam sildikten sonra

Önüne çıkan kişilerde ilkinde yaptığın hataları yapmayacağın için
Daha güzel bir ilişki seni bekler diye düşünüyorum

Tabii bunlar müzmin bir bekarın düşünceleri ;)

Boşanıp ikinci evliliğini yapıp mutlu olan çok :) hatta ilk kez evleniyormuş gibi bütün adetleri yerine getirerek düğün dernekle evlenenler de var :) ama tamamen kısmet şans meselesi, boşandıktan ta 10 sene sonra evlenenler de var 2 sene sonra da...

bu arada ''önce bi boşan, hemen ikinci evliliğin derdine mi düştün, :ukala::ukala:'' diyenler olacak, aldırış edip cevap bile verme yoksa iş konunun kapanmasına kadar bile gider :)

Boşanıp ikinci evliliğini yapıp mutlu olan çok :) hatta ilk kez evleniyormuş gibi bütün adetleri yerine getirerek düğün dernekle evlenenler de var :) ama tamamen kısmet şans meselesi, boşandıktan ta 10 sene sonra evlenenler de var 2 sene sonra da...

bu arada ''önce bi boşan, hemen ikinci evliliğin derdine mi düştün, :ukala::ukala:'' diyenler olacak, aldırış edip cevap bile verme yoksa iş konunun kapanmasına kadar bile gider :)
Beni anlatmışsın sanki; 10 sene sonra 2. evlilik ,çok şükür de herşey yolunda ,her ne kadar istemesem de düğünlü ,takmalı,takıştırmalı bir evlilik!Hatta derdine mi düştün sözüne acayip kılım,çok sevdim seni:KK19:

Kız biraz detay ver!
Neden boşanıyosun, nerden 2. evlilik düşünür oldun, bu rahatlığının sırrı ne asıl sen bize tüyo ver belki ilerde ilk boşanmasını yaşayanlar da senin izinden gitmek ister :D

Şaka bi yana yolun açık olsun ;)

Keşke boşandıktan sonra bunları düşünsen.

Tek tavsiyem çok iyi tanıdıktan ,küçük gibi görünen anlaşmazlıkları göz ardı etmeden evliliğe karar vermen.

Bende bosanma asamasindayim iki yil evli kaldim
Senin gibi olmayi isterdim ben cok mutsuz ve karamsarim, geri bile donmek isterdim ama esim bi aydir ne aradi ne sordu

Bu arada onceki konulara baktim benim esimde bana guvenmiyodu :)

Back
X