• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ile alakalı soyad değişim süresi?

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
167
47
48
29
Hangi başlıkta soracağımı bilemedim buraya soruyorum, hanımlar 24 şubatta karar kesinleşti 3 yılın sonunda boşanabildim, soyad değişimi için süre var mı? Varsa süre aşımına uğrarsa nolur. Hemen gitme imkanım yok, kpss foto değişimi de gerekli ikisini bir yapayım diye düşünüyorum

Benim karar kesinleştikten üç gün sonra e devlette kendi soyadım güncellendi otomatik sonra nüfustan randevu aldım. Kimlik değiştirdim yeni kimlikte iki hafta içinde geldi evime.

Hangi başlıkta soracağımı bilemedim buraya soruyorum, hanımlar 24 şubatta karar kesinleşti 3 yılın sonunda boşanabildim, soyad değişimi için süre var mı? Varsa süre aşımına uğrarsa nolur. Hemen gitme imkanım yok, kpss foto değişimi de gerekli ikisini bir yapayım diye düşünüyorum
Zaman aşımı diye birsey yok. 2 haftalik kesinlesme suresinin ardindan basvurun nüfusa. Zaten e devlette hemen güncelleniyor.

Benim karar kesinleştikten üç gün sonra e devlette kendi soyadım güncellendi otomatik sonra nüfustan randevu aldım. Kimlik değiştirdim yeni kimlikte iki hafta içinde geldi evime.
Evet benimki de değişmiş e devletten de nüfus bize bayağı uzak da hiç gözüm kesmiyor 🙄

Back
X