teyzem adına açıyorum konuyu.26 yıllık evlilği var,ama bu evlilik hep dayakla eziyetle geçti çocuk vardı küçük şimdi o da hayatını kurtardı okulu bitirdi.yine büyük bi kavga sözkonusu ve boşanmaya karar verdiler.izmirde bi evleri var aile konutları orası orda yaşıyolardı,teyzem evi terketmiş.bankadada 10 milyar paraları varmış.adamın tabi tek kuruş vermeye niyeti yok.ev 2002den sonra alındı para da öyle edinildi,kişisel mal miras falan değil.bildiğim kadarıyla evin yarısı ve 5bin tlyi alacak.yalnız ev para gibi bölünebilir bi mal olmadığı için paylaşımı nasıl olacak bilmiyorum.tüm yasal haklarını kullanmak istiyor,bunun dışında şiddet sözkonusu olduğu için(darp raporu falan yok elimizde)komşuların şahitliğiyle manevi tazminat vs ne alabilir?evi teyzemin terketmiş olması bi eksi galiba?
mal kaçırma ihtimaline karşı tapuya şerh koydurmasını söyledim ama bizzat mı izmire gidip müracaat etmesi gerek,belgeleri,dilekçeyi burdan yazıp oğlu götürse tapuya şerh koyarlar mı?
mal kaçırma ihtimaline karşı tapuya şerh koydurmasını söyledim ama bizzat mı izmire gidip müracaat etmesi gerek,belgeleri,dilekçeyi burdan yazıp oğlu götürse tapuya şerh koyarlar mı?
Son düzenleme: