Merhaba bayanlar geçen hafta anlaşmalı olarak eşimle boşandık. Karar almak için bir hafta sonra gelin dediler. Ben davalı eşim davacı görünüyor temyiz yolunu da kapattırdık yarın tek gitsem kararı alabilir miyim illa eşimin de gelmesi gerekir ?
Bir de aklıma sonradan takılan bir şey dava esnasında boşanma kararı verildi yazısını imzalarken
Ikametgah adresimin eşimin şu an yaşadığı adres olarak yazıldığını gördüm ki resmi olarak nüfusta orası gözüküyor zaten. Ben de şu an Yaşadığım yerle değiştirilmesini istedim hani tebliğat falan gelirse diye. Katip de değiştirdi fakat .... Adreste ikamet eder diyor. Ben nüfusa gidip yeni ikametgah adresi vermedim eski adres gözüküyor ya hani bir sıkıntı çıkar mı katip yeni ikametgah adresim olarak algıladı çünkü.
Bu konularda bilgisi olan bayanlar cevaplarsa çok sevinirim bu tür bir sıkıntıdan dolayı aynı Süreci yaşamak istemiyorum.
Sadece siz giderek karari alabilirsiniz, esinizin gelmesi sart degil.
Resmi ikametgah adresi disinda adres vermeniz sorun teskil etmez herhangi bir sikinti yasamazsiniz. Ayrica siz gidip karari alirsaniz ilam teblige cikarilmayacaktir.
Kesin bilgidir yazdiklarim. avukatim farazi cevaplara inanip evham yapmayin simdiden uyariyorum.
Kararı temyız etmek ıstemeyen taraflar mahkemeye gıdıp temyızden feragat edıyoruz dıye dılekçe ımzalarlarsa süreç kısalır bır an once karar kesınleşir. yanı ısteye baglı olarak temyız yolu kapanmış olur
konu sahıbıne cevap yazmıyorum yukardakı arkadas yazmış katılıyorum