Boşanma kararı almak için ne gerekir

Konu dışı buluyorum bu sorunuzu.
Aslında öyle ama gerçekten geçinmek çok zor para biriktirmek daha da zor. İnsan borçluyken hiç birikmeyecek sanıyor o yüzden merakını anlıyorum. Zaten biz de 2017de borçları bitirdik birikime geçtik. Herkes emeğinin karşılığını alacağı işler bulur umarım.

Ev araba ve 400 bin birikmiş para kolay olmuyor. Bunları yaparken herşeyin en hesaplısını yapmaya kısıtlamaya alışmış şimdi de alışkanlıklarından vazgeçemiyor anlaşılan ama bu boşanmayı gerektirir mi bilemedim

Dollycim anlattiklarina göre boşanmayi gerektirecek bir durum ben göremedim. Benimde başımdan bir evlilik geçti ama bosandiktan sonra inanki yaşam kalitem yükseldi hem manevi hem maddi anlamda. Şuanda benim ve birçok kişinin imrendigi bir hayat yaşadığını itiraf etmeliyim. Geçim derdiniz yok işiniz var ve iki tane de pırlanta evlatlarınız var. Biliyorum bir kadin icin eşinden ilgi görememek çok can yakıcı yaşadım bende.ama pirlanta yüzük takip eşini çatır çatır aldatanlarda var ve bazen hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor
Karşılıklı anlayışla inşallah tüm sıkıntılarinizdan kurtulursunuz. Sevgiler

Dollycim anlattiklarina göre boşanmayi gerektirecek bir durum ben göremedim. Benimde başımdan bir evlilik geçti ama inanki yaşam kalitem yükseldi hem manevi hem maddi anlamda. Şuanda benim ve birçok kişinin imrendigi bir hayat yaşadığını itiraf etmeliyim. Geçim derdiniz yok işiniz var ve iki tane de pırlanta evlatlarınız var. Biliyorum bir kadin icin eşinden ilgi görememek çok can yakıcı yaşadım bende.ama pirlanta yüzük takip eşini çatır çatır aldatanlarda var ve bazen hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor
Karşılıklı anlayışla inşallah tüm sıkıntılarinizdan kurtulursunuz inşallah. Sevgiler
Teşekkür ederim inşallah🙏

Gelinliği yarıyarıya ödedik deyince orda belliymiş zaten...Adam değişmez bu yani...Böyle adamlar yaşlanıp ölünce bankada bisürü para bırakıyorlar..Ee noldu gittin mezara, amaç neydi o zaman? Huy yani değişmez...
Benim ex sevgilim de böyleydi. Olmamasından değil ama ruhuna işlemiş varken yok demek...

Sen tatil işine bozulmuşsun hevesin kaçmış, etkisi geçer zamanla...Yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum, 10.yıl güzel bi tatil falan derken karşındaki olaya mantık ve para olarak bakınca, olayın güzelliği kalmıyor...tam bi hayalkırıklığı...hayır o otele gidilecek diyebilirdin mesela ..

Anlaşmalı boşandık biz herhangi bir talebim olmadı. Cinsellikle ilgisi olmayan baba olma hayali de olmayan tek derdi evin kredisi bittikten sonra yeni ev kredisi cekmek olan gayrimenkul zengini olmak isteyen bir kocayla ayrıldıktan sonra öncelikle hakaretleri kesildigi icin kendimi gerçekten insan ve kadın gibi hissettim ve maddi olarak sömürülmekten kurtuldum.

Anlaşmalı boşandık biz herhangi bir talebim olmadı. Cinsellikle ilgisi olmayan baba olma hayali de olmayan tek derdi evin kredisi bittikten sonra yeni ev kredisi cekmek olan gayrimenkul zengini olmak isteyen bir kocayla ayrıldıktan sonra öncelikle hakaretleri kesildigi icin kendimi gerçekten insan ve kadın gibi hissettim ve maddi olarak sömürülmekten kurtuldum.

Ne adamlar var yarabbi...

Ne adamlar var yarabbi...
Maalesef tecrübesizligimizden kimle evlendigimi bilemedim. Bosanmanin üzerinden uzun yıllar geçti.
Şimdi nisanliyim. nişanlım bana evlilik teklif ederken gümüş yüzük taktı işlerimiz açıldığında sana söz gerçeğini alacağım dedi.
Gerçeğini taksa bu kadar mutlu edebilir miydi acaba? Yanında huzurla doluysan taktığınin da yediğinin de giydiğininde pek önemi olmuyor.bizleri belkide beklentilerimiz mutsuz ediyor.tek hayali benimle yaşlanmak olan benden çocuk sahibi olmak isteyen yorgunluguna rağmen kapidayim diye mesaj atan birine sahip olmak inanın bunlarin maddi bir karşılığı yok.

Back
X