Boşanma karari verdim. Beni bu süreç için bilgilendirin lutfen..

2 cocugum var 7 ve 2 yaşlarında uzn yillardir ayni evin icinde iki yabanci gibi yaşadık defalarca dayanamayacagimi soyleyio bitirmek istedigimde. Hakaretlerle karsilik gördüm.sirf cocuklarim icin anne babadan ayri yasamasinlar diye katlandim ama bi evin icinde iki yabanci gibi yasayip bi yandan da cocuklarinin yaninda asagilanan isi sadece evin duzeni ve cocuk bakimi olarak gorulen biri olmaya dayanamıyorum. Ailemden uzaktayim yasadigim yerde bu akrabam yada arkadasimda yok.. tamamen yalnizim sıkıntımı paylasacak destek olacak kimsem yok yanimda. Bir defa bu karari alip ailemin yanina gittim 7 ay ayri kaldik bu surede bile benimle iletisime gecmedi...sadece cocuklarla..sonra yine sirf cocuklar icin bir araya geldik ama sozler verdi beraber cift terepistine gidecektik karsilikli olarak sorunlari cozmek icin gayret edecektik ama yine olmadi tek bir soznu tutmadi.suan bosanma karari aldim avukat tuttum dilekcem hazir. Ailemin yanina gittigim zaman dilekçe tebligata cikacak. Senden boşanıyorum diyip evden cikamam cunku beni ailemve benim canimla tehdit ediyor korkuyorum
Kesinlikle bosanamazsiniz!!!!

Çocuklar için diyip uzun yıllar hakaretler gördüm.deyip 2 yaşında henu çoksa uzun yıllar geçmişi olmayan ikinci çocuk yapmalar üstelik aynı evin içinde iki yabancıyız dediğin biriyle...pes diyorum...

Suan ailemin yanindayim. Bosanma icin resmi surec başladı. Uzaklastirmaya pek gerek yok çünkü uzak sehirlerdeyiz...
Ailenizle aynı sehirdesiniz ozaman... Bir auru prosedürü var farklı şehirlerde cekismeli acilabilir

11 aylık ve 8 yaş oğlumla boşandım.
11 aylık olan şimdi 29 aylık ve hiç etkilenmedi süreçten. Babayı tanıyor 3 ayda bir görse de ama sevinme üzülme durumları olmuyor.
8 yaş oğlum normalde de uysal içe kapanıktı. Daha da kapanmadı ama 2 yıl içerisinde 2 kere duygusallık yaptı. Sorduğumda önce inkar etti sonra babamı özledim ondan böyleyim dedi. O sırada babası aldı çocuğu umduğu gibi olmadı tabi bşr daha da Özlem duymadı oğlum. O da gayet iyi durumda şimdi.
Ben de ara sıra üzülüyorum ama boşandığıma hiç pişman olmadım.
Herkesin hayat şartları da farklı tabi. Benim boşanmaya çok uygundu şükürler olsun ailem de tam destekti hala da öyle MaşAllah diyim

Kesinlikle bosanamazsiniz!!!!

Çocuklar için diyip uzun yıllar hakaretler gördüm.deyip 2 yaşında henu çoksa uzun yıllar geçmişi olmayan ikinci çocuk yapmalar üstelik aynı evin içinde iki yabancıyız dediğin biriyle...pes diyorum...
Kesinlikle bosanamam 👏🏻👏🏻

Evet çocuklar icin bircok kez denedim uyum saglamayi değiştirmeyi karşımdakini cozebilmeyi vs.vs. vs. Insanlar malesef tekdüze bi hayat yaşamıyor umutlariniz oluyor zaman zaman deniyorsunuz cabaliyorsunuz evet busefer duzelir olur diye...uzun zamanlar bu umutlarla geçti...her umudun sonunun husranla sonuçlanmasına sebep olani hakli bulursa hakim sizin dediginiz gibi bosamasin ozman... 👏🏻👏🏻

Ben de 8 yıldır gurbette yaşıyorum eşim için gittim ve resmen kayınvalide terörü yaşadım. Boşanma kararı aldım üstelik 2 çocuğumla. Allah yardımcınız olsun.

Back
X