Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Merhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.atmayi unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

(Bugünden bi ekleme,yeni konu açmadım burdan ekliyim dedim arkadaşlar)

O arkadaşa tepkimi koydum oda bunu anladı sürekli aramalar etmeler bide açmış diyoki,sakın bir daha evlenemem edemem diye düşünme sen ona laik değildin,halk arasinda şu tabir varya hani,dul kaldım diye üzülme diyo bana !Gerçekten bunu kasitlimi yapiyo bi türlü anlam veremiyorum. Bu insanla tamamen iliskilerimi bitirmelimiyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanma sebebinizi kimseye açıklamak zorunda olmamalısınız bana kalırsa.
Şiddet hariç diğer sebepler için toplanıp heyet mi kuracaksınız icazet için? Çok meraklıysa eski eşinizle arkadaşınız evlensin, bu anlattıklarınızı bile bile hala böyle yorum yapıyorsa da arkadaş denmez ona

Yaşamayan bilmez sonuçta sizin ne çektiğiniz nerden bilsinler kimse boşanmak için evlenmez.cokta abartmışlar ayrıca keşke bu kadar yüz vermesydiniz zamnında kv.neyse olan olmuş hayırlısi buymuş sizin için de geç.

Boşanma sebebinizi kimseye açıklamak zorunda olmamalısınız bana kalırsa.
Şiddet hariç diğer sebepler için toplanıp heyet mi kuracaksınız icazet için? Çok meraklıysa eski eşinizle arkadaşınız evlensin, bu anlattıklarınızı bile bile hala böyle yorum yapıyorsa da arkadaş denmez ona
Samimiyetini güvendiğim ni insandı.yani benm.yasadiklarim hafif ve ciddiye alınmayacak şeyler olamaz diye düşünüyorum

Artık boşanmışsınız bunu sorgulamak
size fayda sağlamaz bu saatten sonra.Bunlar boşanmak için geçerli sebep değil desek ,barışma yoluna mi gideceksiniz ?
Yok ama 4 ay dayanabildim bunları simdiden yapan bi insan ilerdede devam eder diye düşünüyorum.Bir insani asla degistiremessin yine olan sana olur

Yok ama 4 ay dayanabildim bunları simdiden yapan bi insan ilerdede devam eder diye düşünüyorum.Bir insani asla degistiremessin yine olan sana olur

O zaman üstünde durmayın bu durumun ,o arkadaş zaten arkadaş değilmiş görünen o.Herkesin kişiliği ve evliliği farklı .Sizin için boşanma sebebi olan başkası için sineye çekilebilir durum olarak gelebiliyor ki mutsuzsaniz bitirmekten başka careniz zaten yok .

O zaman üstünde durmayın bu durumun ,o arkadaş zaten arkadaş değilmiş görünen o.Herkesin kişiliği ve evliliği farklı .Sizin için boşanma sebebi olan başkası için sineye çekilebilir durum olarak gelebiliyor ki mutsuzsaniz bitirmekten başka careniz zaten yok .
Evet zaten eskisi kadar samimi olmycagm bi insan olcak bundan sora kendisi

Daha nişanlı, evliliği görmemiş niye umursadın ki bu kadar? Ayrıca boşanmak için illa aldatma yada şiddet mi olması lazım, mutsuz evlilik başlı başına sebep bence. Neymiş direnseymişsin. Kayınvalidesi çöreklensin de başına gör nasıl direndiğini. Boşver bacım, bekara kocaya direnmek kolay.

Bence takılmayın buna. Bekara koca boşamak kolay derler ya. Arkadaş nişanlı olduğu için evlilik heyecanı sarmış galiba onu... öyle olmuyo malesef
Boşanmak zor ama karar vermek ve uygulamaya geçirmekte zor.. her ailede sorunlar olur ama birlikte tuttunmak içinde sebepler lazım.. eksik birşeyler varsa neden çekilsinki böyle bir eş ve bonustan ailesi.. kimsenin hayatını eleştirmesine izin verme... ben kurtuldum de geç..

hayda bu ne şimdi ?ne kafana takıyorsun 4aylık nişanlı birinin sözlerini
olan olmuş bitmiş artık geriye bakma
inş. güzel günler seni bekliyor
kimseye hesap vermek zorunda değilsin ki sen bir bireysin yaşadıklarını sen biliyorsun
sıkma canınıı güzel günler seni bekliyor böyle düşün :)

Bence takılmayın buna. Bekara koca boşamak kolay derler ya. Arkadaş nişanlı olduğu için evlilik heyecanı sarmış galiba onu... öyle olmuyo malesef
Boşanmak zor ama karar vermek ve uygulamaya geçirmekte zor.. her ailede sorunlar olur ama birlikte tuttunmak içinde sebepler lazım.. eksik birşeyler varsa neden çekilsinki böyle bir eş ve bonustan ailesi.. kimsenin hayatını eleştirmesine izin verme... ben kurtuldum de geç..
Bazen insanın kafasina takılıyo insan bi boşluğa düştüğü zaman.acaba diye ama yasadiklarin göz önüne gelince Hicc degmezler diyorum.bide sana böle şeyler söyleyen insan kalbini iyice yaralıyo

Düşenin halinden başka düşen anlar böyle seyler olduğunda yorum yapması kolay ama bide yaşayana sor yani ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz boşverin demek ki devam ettirmeye değecek birsey yokmuş bu evlilikte boşanmışsınız mutlu olmaya bakın

Vu huu taze nişanlı poncikligi nerede görsem tanırım. Bu tür her şeyi pembe bulutlardan ibaret görür ve yüce aşkıyla her şeyin ustunden geleceğine inanır o uçtuğu buluttan inene kadar aşk ve ilişkiler üzerine yorumlarını ciddiye almayın. :KK14:

arkadaşınız iyi niyetli değil. Her ne olursa olsun biten ,değiştiremeyeceği bir şey için bu şekilde yorum yapması kötü niyetinden.

Back
X