- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi lifegoeson_
siissttt sakin ol zaten olan olmussa sanaaaa ne ayrica benm sevgi anlayisimdan .ne guzelll alien icin sevindim demkki ikiside anlayisliymis bir tabir vardir .bir evde iki tane deli varsa evlilik yurumez. biri akilli biri deliyse yurur. ... hem benm dusuncelrimden sana ne ben bosanma olaylarina uzuluyormmn her evde kavga olabilir. cocuk yuzunden gecim yuzundrn kaynana kayinbeder yuzunden evli misin bilmiyorum ama. yasamadan. hic biseyi bilemezsiniz herkes sizin gibi feminst ve. sansli olmayabilir zaten allahta yasatmasin not bir daha benm dusunceme saygisizlik edersniz bu kadar kibar olmam oyle cok bilmislik tavirlarida yapmayin...Sarsılmaya devam edin ne diyeyim hanımefendi oyle bir normalleştirmiş, öyle bir benimsemişsiniz ki.
En azından başkasına akıl vermeyin de insanları kendi yanlışınıza itmeyin. Bu sağlıklı bir düşünce ve ilişki değil. Sevmese böyle itiş kakış olmaz demişsiniz valla evlere şenlik bir düşünce yapısı.
Gerçek sevgide şiddete yer yoktur.
Ailemi sormuşsunuz, hayır hiçbir zaman birbirlerine şiddet göstermediler, kötü söz söylemediler. Demek birbirlerini sevmiyorlarmış sevseler kedi köpek gibi kavga ederlerdi değil mi.![]()
nedense kendisi artık yemek yapmıyor. Dışarıdan söyletiyor ve diyor ki artık pasta börek yapmicam falan. Yani boyle insanlar var ara bozulcak bir durum yok sadece seni anlamiyor oyle düşün