Ben aşırı hassas biri değilim. Biri karşınıza geçip o güzel degil, kaliteli alsaydın, benim zevkim en guzel evinizin eşyalarını ben sececegim(biz esimle ikimiz aldik kimseden maddi bir destek beklemedik cektik kredimizi begene begene aldik. ) vs hep sineye cektim. Nisanda makyajin guzel degil bizim kuafore git dedi. Ben begendim dedim gitmedim. Bastan beri kendi dedigini yaptirtmaya calisti yapmadim. ama her gorusmemizde anama laf demesi artik son nokta oldu. Ailemden ben maddi destek istemedim. Erkek tarafi yapmiyorsa sizde yapmayacaksiniz dedim. Ona ragmen ailem zorluk cekmeyelim diye aldiklarimizin yari parasini verdiler. Annen ceyiz mi yapti anan soyle dedi anan boyle dedi... Benim artik sabrim tasti. Kendine laf edildiginde kızi halalariyla kufur kiyamet sac saca bas basa giriyorlarmis. Kendine yapilmasini istemedigini başkasına yapmayacaksın. Sen kimsin benim aileme laf etme hakkini kendine buluyorsun? Ben buna tahammul edemiyorum artik. Dogumumda anam rahatca oturmus, bu dort donmus. Oyle diyor bana. Annem dogumumu rahat yapayim diye oturmus kuran okumus. Bu bile batmis gozune. En iyi anne benim yaftasi cizmeye calismasin kimse bana.