Selam kızlar. Ben 2 kez boşanma davası açtım . İkisinide evladım için kapattım blki değişir diye . İckiyi bıraktı ama diğer huylari dgsmedi. Şimdi gorumcem doğum yapcak ve bana yapmadigini bırakmadı orospu mu demedi yolunuzumu kesmedi kocasıyla kısaca konuşmuyorum bn onlarla . Esimde zorla doğuma gidlm diyo . Ama ben zorlamam diyo snrada . Ben bliyrum başıma geleceği kavga çıkarcak gitmezsem ayrıca kayın valdemde aram yok bnm ailemle KONUŞMUYORlar ki bnm annm bize yep yeni ev aldı destek çıkıyo her konuda ama kadın yaranamadi smdi napmaliyim sizce
Derdinin ne olduğu belli değil.Selam kızlar. Ben 2 kez boşanma davası açtım . İkisinide evladım için kapattım blki değişir diye . İckiyi bıraktı ama diğer huylari dgsmedi. Şimdi gorumcem doğum yapcak ve bana yapmadigini bırakmadı orospu mu demedi yolunuzumu kesmedi kocasıyla kısaca konuşmuyorum bn onlarla . Esimde zorla doğuma gidlm diyo . Ama ben zorlamam diyo snrada . Ben bliyrum başıma geleceği kavga çıkarcak gitmezsem ayrıca kayın valdemde aram yok bnm ailemle KONUŞMUYORlar ki bnm annm bize yep yeni ev aldı destek çıkıyo her konuda ama kadın yaranamadi smdi napmaliyim sizce
Ya enistesi yani ablasının kocası ben hamileydim yolumuzu kesip sizi deşerim dedi bana ve aileme esim bnm konum dgl dedi cekildiEşin gitsin, sen gitme
Denilen yenilir yutulur bir laf değil
Zorlamiyorum diyor ama kavga çıkarcak huyundan blyrumDerdinin ne olduğu belli değil.
Kocan mı?
Görümcen mi?
Ailesi mi?
Seni doğuma gitmen konusunda da zorlamıyor.
Sorun ne tam olarak?
Eşinde fazla genişYa enistesi yani ablasının kocası ben hamileydim yolumuzu kesip sizi deşerim dedi bana ve aileme esim bnm konum dgl dedi cekildi
Çocukta pek umrunda olmadığı için . Ya bunlar çok geniş bi aile. İçki = su onlarda ama biz kaldiramiyoruz artikEşinde fazla geniş
Sen kimi deşiyosun demesi lazım
Onun konusu değil de benim mi konum, eşine eş demeye bin şahit lazım kusura bakma ama
Hemde hamileymişsin, karnındaki çocuk kimin konusuymuş bi sorsaydın
başka ne sorunlarınız var?Zorlamiyorum diyor ama kavga çıkarcak huyundan blyrum
Özel konular aslında ama merak ediyorumÇocukta pek umrunda olmadığı için . Ya bunlar çok geniş bi aile. İçki = su onlarda ama biz kaldiramiyoruz artik
Ben istedim cocugu . İnanın böyle bir aile olduğunu bilseydim yapmazdim fakat çok tatlı bir oğlum var iyiki doğurmuşum aldir bile dedi kayinvaldem cocuguÖzel konular aslında ama merak ediyorum
Hiç bişey umrunda olmayan bi adam madem bari çocuk yapmasaydınız
Mesela sorumsuz yalancı tutarsız . Beni Enson düşünür bizi . Yani karı koca gbi dgl iz bn farkındayımbaşka ne sorunlarınız var?
boşanma aşamasına getiren..
Selam kızlar. Ben 2 kez boşanma davası açtım . İkisinide evladım için kapattım blki değişir diye . İckiyi bıraktı ama diğer huylari dgsmedi. Şimdi gorumcem doğum yapcak ve bana yapmadigini bırakmadı orospu mu demedi yolunuzumu kesmedi kocasıyla kısaca konuşmuyorum bn onlarla . Esimde zorla doğuma gidlm diyo . Ama ben zorlamam diyo snrada . Ben bliyrum başıma geleceği kavga çıkarcak gitmezsem ayrıca kayın valdemde aram yok bnm ailemle KONUŞMUYORlar ki bnm annm bize yep yeni ev aldı destek çıkıyo her konuda ama kadın yaranamadi smdi napmaliyim sizce
Ya enistesi yani ablasının kocası ben hamileydim yolumuzu kesip sizi deşerim dedi bana ve aileme esim bnm konum dgl dedi cekildi
Ya ben sadce arkamda dursun istedim aileni sil demedim denemede ama çok bunaldim artık . Gorumcem başlattı ilk kavgayı ki ben 6 aylık hamileydim .sArkadaş bu nasıl seviyesizliktir ya !!
Görümceniz size iğrenç bir küfür etmiş, hala eşiniz size yapmadığını bırakmaz diye mi düşünüyorsunuz
Ne yaparsa yapsın yani sizden bir defa özür dilemesi gerekir,
Hoş bu durumda kim haklı kim haksız bilemicem aranızda ne geçti ama ağıza alınıp söylenecek bir kelime değil görümcenizin yaptığı,
Ayrıca aileniz ile konuşmasalar konuşmasınlar size gölge etmesinler ,karışmasınlar yeterli,
Eşinizin diğer huyları nedir bilemicem ,ama huylu huyundan vazgeçmezmiş,inşallah sizinki geçer,
Buarada kendi içinizden geliyorsa ben allah rızası için gidecem huzursuzlukta çıkmasın diyorsanız buda sizin insanlığınız ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?