merhabalar.çok zor durumdayım.35 yaşındayım devlet memuruyum.eşimle akraba vasıtasıyla tanıştık. 6 ayda evlendik.annesinin ölmesinin senesi dolmadan biz evlendik.9 yıllık evliyiz.su anda beş bucuk yasında bir kızım var.evliliğimizin ilk yılları sorunlu başladı.ailsine gidip gelmiyorum babasına baba demiyorum diye tartışıyorduk.o günlerde hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım tokat yedim.bunu yıllarca hazmedemedim.babası ben ne istediysem karşı çıktığı için baba diyemedim.mesela balayına gitmeme engel oldu.neyse.bebeğimize bana karşıda çok ilgisizdi.hep bilgisayar oynardı.hiç evin eksiğiyle ilgilenmezdi.annemler bizde diye internet cafelere gider eve gelmezdi.faturalar ev kredisi hep gecikmeli ödenirdi.gecen yazda eski sevgilisiyle buluşup sarmaş dolaş olmuş videosunu gördüm.gene af ettim.ama cok soğudum .cinsel anlamda bişey hisetmiyorum.yıllardır araba istiyorum .artık almak istiyorum dedim.bekle dedi.yıllardır bekliyorum dedim.bana bir küfürler bir hakaretler.ne yapacağımı şaşırdım.boşanmak istiyorum ama cesaretim yok.ailem yanımda her anlamda.neden güçlü değilim.ne olur yardım edin ne yapıcam karar veremiyorum..