Boşanma!! Kizlar bilgisi olan yardimci olabilirmi??

_Insomnia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
241
72
28
Balıkesir
Daha once basindan bosanma gecen yada bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum..
Daha once boyle bisey yasayan var mi bilmiyorum internetten bakindim ama her yerde farkli seyler yaziyor..
Ese eve dön ihtari gondermek icin illa ortak konut olmasi sart mi??esim terketti ve hemen evden ciktik o da bende mecburen.. ortak konut yok ortada o yuzden..simdi ben eve don ihtari gonderemicek miyim yani??bu isler nasil oluyor kizlar lutfen yardim :KK43:

Terk nedeniyle bosanma davasi acmak icin once ihtar gondermek sartmis ama ortak konut olmadigi icin ne yapicagimi sasirdim..oyle yaziyor heryerde..

Boşanacaksan eve dön demeye ne gerek var ki terk edip gitmiş hadi ortak konut var geri dönerse mahkeme nolcak devam mı edilecek evliliğe

Avukatla çalışmanız gerekir yoksa şartlar nedir bilmiyoruz biz sizi yanıltmayalım

Boşanacaksan eve dön demeye ne gerek var ki terk edip gitmiş hadi ortak konut var geri dönerse mahkeme nolcak devam mı edilecek evliliğe

Terk nedeniyle dava acilmasi icin once ihtar gonderilmesi gerekiyomus 2 ay bekleyip dava acilmasi gerekiyomus avukat sadece bunlari soyledi baskada bisey soylemedi o yuzden burda yasayanlar vardir belki diye sordum arkadasim..ilgilendigin sagol

Terk nedeniyle dava acilmasi icin once ihtar gonderilmesi gerekiyomus 2 ay bekleyip dava acilmasi gerekiyomus avukat sadece bunlari soyledi baskada bisey soylemedi o yuzden burda yasayanlar vardir belki diye sordum arkadasim..ilgilendigin sagol
Terk etti demek yerine boşanmak istediğinizi söyleseniz

Evliligimiz 1 yili doldurmadigi icin anlasmali olamiyor..terkettigi icin terk nedeniyle bosanma olmasi gerekiyor..bi sebep sunulmasi gerekiyor bosanmak istiyorum diye gitsemde sebep gostermek zorundayim malesef..
1 yıl dolmasına ne kadar var çekişmeli boşan donuna kadar al

Ortak konut olması konusunu bilmiyorum ama mantıksız geldi eşlerin ayrı ikametgahı bile olabiliyorken ortak konut saçma. Eve dön ihtari için de terkten itibaren en az dört ay geçmiş olması gerekir ihtardan en az iki ay sonra boşanma davası açabilirsiniz

Ortak konut olması konusunu bilmiyorum ama mantıksız geldi eşlerin ayrı ikametgahı bile olabiliyorken ortak konut saçma. Eve dön ihtari için de terkten itibaren en az dört ay geçmiş olması gerekir ihtardan en az iki ay sonra boşanma davası açabilirsiniz

Bana da mantiksiz geldi..terkten itibaren 4 ay oldu o yuzden ihtar gondermem gerekiyomus ama ortak konut yok yani ihtarda verebilecegim bi adres yok..kafam karisti...cok karisik islermis bunlar :(

M
Bana da mantiksiz geldi..terkten itibaren 4 ay oldu o yuzden ihtar gondermem gerekiyomus ama ortak konut yok yani ihtarda verebilecegim bi adres yok..kafam karisti...cok karisik islermis bunlar :KK43:
Mahkemeden yapacaksınız zaten gidin sorun onlar yönlendirir

3 ay daha bekleyip 15 dakikada anlaşmalı olarak boşanın o zaman, en kolay yolu o

Yok hem hakli oldugum halde terkedilip hemde anlasmali bosanma yapamam..
Haklıyı haksızı karıştırmadan bu işi en kısa yoldan çözmenin tek yolu bu... bir daha yüzünü görmeyeceğin bir adam için uğraşma derim... ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyidir

Back
X