- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Avukatla çalışmanız gerekir yoksa şartlar nedir bilmiyoruz biz sizi yanıltmayalım
Barodan isteseniz avukatAvukatla konustum ama net cevaplar vermiyor para istiyor..yasayan basina gelmis arkadaslar varsa onlardan ogrenmek istedim birebir yasayanlardan
Boşanacaksan eve dön demeye ne gerek var ki terk edip gitmiş hadi ortak konut var geri dönerse mahkeme nolcak devam mı edilecek evliliğe
Terk etti demek yerine boşanmak istediğinizi söylesenizTerk nedeniyle dava acilmasi icin once ihtar gonderilmesi gerekiyomus 2 ay bekleyip dava acilmasi gerekiyomus avukat sadece bunlari soyledi baskada bisey soylemedi o yuzden burda yasayanlar vardir belki diye sordum arkadasim..ilgilendigin sagol
Barodan isteseniz avukat
Terk etti demek yerine boşanmak istediğinizi söyleseniz
1 yıl dolmasına ne kadar var çekişmeli boşan donuna kadar alEvliligimiz 1 yili doldurmadigi icin anlasmali olamiyor..terkettigi icin terk nedeniyle bosanma olmasi gerekiyor..bi sebep sunulmasi gerekiyor bosanmak istiyorum diye gitsemde sebep gostermek zorundayim malesef..
1 yıl dolmasına ne kadar var çekişmeli boşan donuna kadar al
Ortak konut olması konusunu bilmiyorum ama mantıksız geldi eşlerin ayrı ikametgahı bile olabiliyorken ortak konut saçma. Eve dön ihtari için de terkten itibaren en az dört ay geçmiş olması gerekir ihtardan en az iki ay sonra boşanma davası açabilirsiniz
Mahkemeden yapacaksınız zaten gidin sorun onlar yönlendirirBana da mantiksiz geldi..terkten itibaren 4 ay oldu o yuzden ihtar gondermem gerekiyomus ama ortak konut yok yani ihtarda verebilecegim bi adres yok..kafam karisti...cok karisik islermis bunlar
3 ay daha bekleyip 15 dakikada anlaşmalı olarak boşanın o zaman, en kolay yolu o
Haklıyı haksızı karıştırmadan bu işi en kısa yoldan çözmenin tek yolu bu... bir daha yüzünü görmeyeceğin bir adam için uğraşma derim... ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyidirYok hem hakli oldugum halde terkedilip hemde anlasmali bosanma yapamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?