bosanma konusu..

siyahpembe

lalala la
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
147
31
38
Slm arkadaşlar bi sorum olacak esimle boşanma durumundayız..bunun hattı bnm uzerimeydi bu hattan yurtdışı gorusmeleri olmuş 900lu hatlarla 900tl lik bi borç var ve suan odeyemem ben diyo anlıycagınız o....pularla konuşup borcuda bnm uzerime yıktı fatura ayrıntı dokumanlarını alıp beni aldattıgına dair bosanma davasyla birlkte tazminat acabilir miyim bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

sanmam.iftira diyebilir o hat onundu kolay boşanmak tazminat almak için yapmış diyebilir

alabilirsin.
avukat değilim ama bir avukata danış mutlaka.
kredi kartı ve telefon borçları kadının üzerineydi ama adam için harcanmıştı, mahkemede aldı tazminat olarak arkadaşım.

Allah yardımcın olsun
Ne cibiliyetsizler var şu hayatta ya..
yakında sana otel faturaları da gelirse şaşma..

tövbe tövbe hem seni aldatıyor faturası da sana kesiliyor pess

Hat benim adıma ama o kullanıyodu ispatlanmaz mı onun kullandgı ?telefn gorusmlri dinlendgi zaman

Kanıtlayabilirsen olur ama kanıtın yok. Hat üstüne pek birşey çıkmaz. Allah yardımcın olsun.

canım git bi avukata danış. ama tazminat davası acabilirsin tabi. gerisi hakimin takdir yetkisine kalmış

Kacarak evlendim annemi babamı yoksaydım ona inandım evlendm dha bi sene oldu evleneli ama yapmadığı kalmadı beni herşeyden soguttu dayaktı yalandı aldatmaydı yaptgı rezillikler..nasıl evlenmden önce yuzunu goremedgim için kendime kızıyorum

arkadaşım kocamda devletin takip ettiklerindendi ve bu yüzden hiç kendi üstüne hat kullanmadı. babasının, kardeşinin benim falan filan...

ama daha bir kez bile ifadeye biz çağrılmadık. hep eşim çağrıldı. neden çünkü devlet onun kullandığını biliyordu :)

sende bunu ispatla ve hem faturayı ödet hemde adiliğinin bedelini...

işin rast gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…