- 14 Ağustos 2014
- 147
- 31
- 38
- Konu Sahibi siyahpembe
-
Slm arkadaşlar bi sorum olacak esimle boşanma durumundayız..bunun hattı bnm uzerimeydi bu hattan yurtdışı gorusmeleri olmuş 900lu hatlarla 900tl lik bi borç var ve suan odeyemem ben diyo anlıycagınız o....pularla konuşup borcuda bnm uzerime yıktı fatura ayrıntı dokumanlarını alıp beni aldattıgına dair bosanma davasyla birlkte tazminat acabilir miyim bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Otel değil ama telefon ve internet faturaları varAllah yardımcın olsun
Ne cibiliyetsizler var şu hayatta ya..
yakında sana otel faturaları da gelirse şaşma..
Olabilir mi ki bilmiyorum.konuşmalar kaydedilmiyor ki..Hat benim adıma ama o kullanıyodu ispatlanmaz mı onun kullandgı ?telefn gorusmlri dinlendgi zaman
canım git bi avukata danış. ama tazminat davası acabilirsin tabi. gerisi hakimin takdir yetkisine kalmışSlm arkadaşlar bi sorum olacak esimle boşanma durumundayız..bunun hattı bnm uzerimeydi bu hattan yurtdışı gorusmeleri olmuş 900lu hatlarla 900tl lik bi borç var ve suan odeyemem ben diyo anlıycagınız o....pularla konuşup borcuda bnm uzerime yıktı fatura ayrıntı dokumanlarını alıp beni aldattıgına dair bosanma davasyla birlkte tazminat acabilir miyim bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Savcılıga basvurunca yapılan gorusmelerin kime ait olduğu cıkıyo dye biliyorum amaOlabilir mi ki bilmiyorum.konuşmalar kaydedilmiyor ki..
:-( teşekkürler canımKanıtlayabilirsen olur ama kanıtın yok. Hat üstüne pek birşey çıkmaz. Allah yardımcın olsun.
Iyi bir avukat tut bu sekilde ilerle.ne it herifmis ya..yazik..Savcılıga basvurunca yapılan gorusmelerin kime ait olduğu cıkıyo dye biliyorum ama
Karaktersizin onde gideni hemde utanmadan bide baban odesin diyo insanlar çift karakterli olabiliyomuş smdi onun yuzunu dha iyi gorebiliyorumIyi bir avukat tut bu sekilde ilerle.ne it herifmis ya..yazik..
Igrenc ya...adam degil..Karaktersizin onde gideni hemde utanmadan bide baban odesin diyo insanlar çift karakterli olabiliyomuş smdi onun yuzunu dha iyi gorebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?