Boşanma konusunda ben mi hatalıyım?

Suheyda

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
295
500
628
Yalova
Merhaba,daha önce derdimden bir kaç kez bahsetmiştim.2014 senesinde eşimin bilgisayarında tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarını bulmamla başladı her şey,o güne kadar yıllarca gözlerim körmüş,sonrasında sahte bir mail hesabı ile bir kadın ile cinsel içerikli konuşmalarını, Instagramda onlarca yerli,yabancı kadını takip ettiğini, fotoğraflarını beğendiğini yakaladım.Ayrılmak istedim,avukata gideceğim gün kalp krizi geçirdi,hastanede yattı günlerce, yalvardı,yakardı,her şey çok başka olacak dedi.Bir süre sonra bu olayları gündeme getirdiğim zaman kavga çıkarttı,küstü,her erkeğin yaptığını, gerçekte beni aldatmadığını, benim abarttığımı söyledi.Telefonuna daha sıkı şifreler koydu.Geçen sene alkol aldığı bir gece telefonunu onun parmak izi ile açtım.Bu sefer de internette defalarca kadın iç çamaşırı arattığını, alışveriş sitelerinde bile sırf kadın vücudu görmek için aramalar yaptığını gördüm.Herhangi bir yazışma falan yoktu.İşten eve gelen,bensiz dışarı çıkmayan, dışarıdan görenlerin hayran olduğu bir aile babasıydı.Ben dayanamadım ve ayrıldım, çocuklarıma ve çevreye bu durumdan hiç bahsetmedim.Onu rencide etmedim.Tabii ki herkes hatayı ben de buluyor,eski eşim hata yaptığını ama normal bir durum olduğunu, sapık olmadığını söylüyor.Öyle bir baskı altındayım ki, neredeyse tüm hataları ben yapmışım.Bu konudaki düşünceleriniz nedir? Ben mi abartmışım? Gerçekten her erkeğin yapabileceği şeyler mi? Görüşleriniz için teşekkür ederim.Bu arada kadınların fotoğraflarını çektiğinde onu ihbar etseydim ceza alırdı, resmen suçuna ortak oldum yıllarca bu yüzden çok hatalıyım.

Sapığın teki herif. Sokakta karşılaşınca bizi bile gözüne kestirip her şeyi yapacak potansiyeli var
Yıllarca ne çalıştığı yerlerden,ne çevreden kötü bir şey duymamıştım, aksine herkes tarafından sevilen,savı duyulan biri, beni tutan da o oldu ama artık dayanamadım.Sanalda bambaşka bir insan oluyordu.

O zaman da demiştim,yineliyorum.
Milletin karısını,kızını,kardeşini bikinili olarak çekip arsivleyen kişi sapiktir bildiğiniz.
Sizin böyle bir resminiz tanımadığınız bir adamın telefonunda yahut bilgisayarında olsa ve bilseniz ne düşünürdunuz ?
Peki bunu kocanız bilseydi ne düşünürdü?
Gidip adamı tekme tokat döverdi muhtemelen yahut şikayet ederdi.
Hem sapik hem suçlu eski eşiniz,bunu ya bir plajda ya bir otel havuzunda çekmiş olmalı ki bunlar kamusal alanlar değiller.eski
Kocanız gibi sapıklar yüzünden şu sicakta gomleklerimizi girtlagimiza kadar düğmeler olduk.
Bosanmak doğru karar..

Son düzenleme:
Merhaba,daha önce derdimden bir kaç kez bahsetmiştim.2014 senesinde eşimin bilgisayarında tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarını bulmamla başladı her şey,o güne kadar yıllarca gözlerim körmüş,sonrasında sahte bir mail hesabı ile bir kadın ile cinsel içerikli konuşmalarını, Instagramda onlarca yerli,yabancı kadını takip ettiğini, fotoğraflarını beğendiğini yakaladım.Ayrılmak istedim,avukata gideceğim gün kalp krizi geçirdi,hastanede yattı günlerce, yalvardı,yakardı,her şey çok başka olacak dedi.Bir süre sonra bu olayları gündeme getirdiğim zaman kavga çıkarttı,küstü,her erkeğin yaptığını, gerçekte beni aldatmadığını, benim abarttığımı söyledi.Telefonuna daha sıkı şifreler koydu.Geçen sene alkol aldığı bir gece telefonunu onun parmak izi ile açtım.Bu sefer de internette defalarca kadın iç çamaşırı arattığını, alışveriş sitelerinde bile sırf kadın vücudu görmek için aramalar yaptığını gördüm.Herhangi bir yazışma falan yoktu.İşten eve gelen,bensiz dışarı çıkmayan, dışarıdan görenlerin hayran olduğu bir aile babasıydı.Ben dayanamadım ve ayrıldım, çocuklarıma ve çevreye bu durumdan hiç bahsetmedim.Onu rencide etmedim.Tabii ki herkes hatayı ben de buluyor,eski eşim hata yaptığını ama normal bir durum olduğunu, sapık olmadığını söylüyor.Öyle bir baskı altındayım ki, neredeyse tüm hataları ben yapmışım.Bu konudaki düşünceleriniz nedir? Ben mi abartmışım? Gerçekten her erkeğin yapabileceği şeyler mi? Görüşleriniz için teşekkür ederim.Bu arada kadınların fotoğraflarını çektiğinde onu ihbar etseydim ceza alırdı, resmen suçuna ortak oldum yıllarca bu yüzden çok hatalıyım.
Hanım efendi neden bugün yükü siz kendi omuzlarıniza aldınız başka insanların izinsiz fotolarını çekmek sapikliktir yani ne olabilir başka ben bunu yapan erkekten herşeyi beklerim gerçekten defalarca aldatmış sanırım ben olsam herkese herşeyi söylerim yani nie sakliyorsunuz o utansın yaptıklarından siz utanmayın sonuçta valla ayrılmakla en doğru şeyi yapmışsıniz

Aman tanrım bu ne açlık
Haklısın tabiki

Aynı şeyleri siz yapsaydınız aileniz tarafından bile kabul görmezdiniz, çocuklarınız elinizden alınır bir çöp gibi atılırdınız orta yere. Hiçbir şeye layık görülmezdiniz hele analığa. Biraz sıkışınca erkeklik kartını kullanmış yüzsüzce, herkes yapıyormuş bilmem ne. Keşke rezil etseydiniz herkese, geç kalmış sayılmazsınız söyleyin herkese, önce ailenizden başlayın bu yükü tek taşımayın. Bakın, siz onun yediği naneleri saklayınca sizi suçlayabilirler ama bu yaşadığınız şeyleri silip atmıyor. Sadece siz sakladınız.

Erkeklerin yeni sığındığı ''her erkek yapıyor, bir erkek doğası gereği tek eşli olamaz bunlar normal şeyler'' saçmalığı.
İradesi olmayan sapık varlıklar.
İçini ferah tut. Suçlu falan değilsin. Seni manipüle etmesine ve suçlamasına kanma.

Öyle büyük bir yük oldu ki içimde, yazdıklarınız görüşleriniz çok değerli benim için.Hepinize teşekkür ediyorum 🙏
Sana bir akıl vereyim.
Kocanın yediği haltı anlatamazsan,sessiz kalırsan ; o adam 3 gün sonra kalkar : Bana kadınlık etmedi der,birlikte olmak istedim reddetti der,ne yemek vardı evde ne huzur der..
Sonra çocuklarınizi zehirlemeye başlar ; ben annenizi seviyordum beni evden kovdu olur,Sizi çok seviyordum sizi benden aldı olur.
Bu adamın ne olduğunu duymayan kalmamalı aksi halde bu evliliğin ve yuvanin dagilmasinin faturasini sizin üzerinize bırakacaklar 🤔

Erkeklerin yeni sığındığı ''her erkek yapıyor, bir erkek doğası gereği tek eşli olamaz bunlar normal şeyler'' saçmalığı.
İradesi olmayan sapık varlıklar.
İçini ferah tut. Suçlu falan değilsin. Seni manipüle etmesine ve suçlamasına kanma.
Bu çok eşlilik bile değil. 🤣 Aç köpek gibi elalemin kadınlarına ağzının suyunu akıtıp duruyor, pis abaza.

Ben dayanamadım ve ayrıldım, çocuklarıma ve çevreye bu durumdan hiç bahsetmedim.Onu rencide etmedim.Tabii ki herkes hatayı ben de buluyor,eski eşim hata yaptığını ama normal bir durum olduğunu, sapık olmadığını söylüyor
İşte eşiniz kendini öyle pazarlıyor millete, millette onu melek sanıyor sizi suçlu görüyor. Ben böyle bir adama karşı böyle ince düşünmezdim.

Back
X