Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet boşanmaliyim biliyorum ama onu o kadar rahat bir hayata salip ,iki cocukla mücadele etmek istemiyorum.tekrar dönsem de hersey ayni olacak biliyorum.ben desem ki eve dönerim ve iki kirayi alip çocuklarimla yaşarim.sen ne yapmak istiyorsun yap desem mi? Arada gelir mecburen kadinlik yaparim ve çocuklarini sever gider diyorum.o esnada ben kpss 'ye hazirlanir ya da bir meslek edinmeye çalisarak bosansam da kimseye muhtac olmayacak bir zemin hazirlarim kendime.çocuklari büyütürüm kendi evimde.sizce kizlar?Bosanmalisin canim benim, bu yazdiklarin clk kotu seyler, sende calisirsin annen bakar cocuklara, bi sekilde geciminizi saglarsiniz. Ayrica nafaka vermek zorunda, sen soylersin tapusuz evi oldunu ordan kira kazandigini mahkemede arastirirlar, iyi bi avukat bulabilsen keske. Bol bol dua et, Allah yardimcin olsun
Bu adama nasil tahamul ediceksin bilmiyorum, keske hic gelmeseEvet boşanmaliyim biliyorum ama onu o kadar rahat bir hayata salip ,iki cocukla mücadele etmek istemiyorum.tekrar dönsem de hersey ayni olacak biliyorum.ben desem ki eve dönerim ve iki kirayi alip çocuklarimla yaşarim.sen ne yapmak istiyorsun yap desem mi? Arada gelir mecburen kadinlik yaparim ve çocuklarini sever gider diyorum.o esnada ben kpss 'ye hazirlanir ya da bir meslek edinmeye çalisarak bosansam da kimseye muhtac olmayacak bir zemin hazirlarim kendime.çocuklari büyütürüm kendi evimde.sizce kizlar?
Ben çok sabirliyim çocuklarim için ve o kadar rahat olmamasi ićin katlanirim diyorum ama yine sorun cikarir mi? Arada gelse .çünkü babaevi de hic kolay değil.iki cocukla daha da çekilmez.babam ne kavgalar ediyor benle bir bilseniz,bizi istemiyor.Bu adama nasil tahamul ediceksin bilmiyorum, keske hic gelmese
Bunca şey yaşayıp, boşanma konusunda nasıl kararsız olabiliyorsun anlayamıyorum Eşin seve seve çocukların da senin de nafakanı vermek zorunda canım. Sen çalışsan da çocuklarınkini vermeye mecbur. Ayrıca adam sana beş kuruş vermiyormuş, asgari ücreti küçümseme bu durumda. Sen çocukları yanına almak yerine adama bırakıp gitseydin bak nasıl adam oluyordu. Üzerine ev de yaparlardı, para da verirlerdi, kocan da dayak falan atamazdı. En azından evi alır öyle boşanırdın. İyi olmamış bu. Çocuk bakmaya kalksaydı görürdü gününü...Kizlar yedi yillik evliyim.bu senelerim sorumsuz bir koca,çalismaktan kaçan.beni ve cocuklari eve kapatan.disari ciksak da burnumdan getiren.bana para vermeyen verse de son kurusuna kadar hesap soran bir adam.bana kiymet vermeyen,en önemlisi de şiddet gördügüm bir evlilik.
Son olayda da esim calismamak icin birileri kayirsin diye akrabasinin evinde yasayip onlarin isyerinde calismak isteyince ben kabul etmedim.kendisi haftada ya da ayda bir gelirim 4_5 sene fedakarlik yap dedi.beni iki kücük bebekle bir basina birakip nasil rahat olacaksin dedim.ben markete bile cikamiyorken,bir tanidigim yok bu sehirde dedim ve beni dövdü.ben de evi terkettim.
Iki kücük cocukla bosansam babamin evinde asgari ücretle zar zor siğinti gb yasayacağim.
Esimde tam da istedigi gibi sorumsuz ve özgür olacak.kendisinin 3 dairesi var ama tapusu üzerinde degil.ve kiralari alip,yeyip,içip gezecek nafaka asla vermez zaten.ben de iki çocukla babaevinde siginti gibi yasayacagim ve sorumluluklari bir başima alacağim.
O yüzden çok kararsizim kizlar.su anda 3 aydir ayriyiz.ailesi asla aramiyor çünkü boşanmamizi istiyorlar.eşim ariyor ve mesajlar gönderiyor ama asla cevap vermiyorum.ne yapacagim bilmiyorum kizlar...çok zor...
Ben o evi terketmeden birgün önce büyük kiz ben de kalsin diyebilen biri ćünkü su anda kizkardesinde kaliyor ve o kardesi dünden razi buna.nasil birakiyim cocuğu bu durumda?Bunca şey yaşayıp, boşanma konusunda nasıl kararsız olabiliyorsun anlayamıyorum Eşin seve seve çocukların da senin de nafakanı vermek zorunda canım. Sen çalışsan da çocuklarınkini vermeye mecbur. Ayrıca adam sana beş kuruş vermiyormuş, asgari ücreti küçümseme bu durumda. Sen çocukları yanına almak yerine adama bırakıp gitseydin bak nasıl adam oluyordu. Üzerine ev de yaparlardı, para da verirlerdi, kocan da dayak falan atamazdı. En azından evi alır öyle boşanırdın. İyi olmamış bu. Çocuk bakmaya kalksaydı görürdü gününü...
Burada yazılanları dinlemiyorsun düzenli olarak bu konuyu açıyorsun.
Dinlememek değil canim.sadece bu karari vermekte zorlaniyorum çünkü o evleri ona birakip gitmek ağrima gidiyor iki çocukla.belki tekrar evlenir biz gidince ve ben cocuklarla bir başina kalacağim.işte bu tarz şeyler düsüyorum...herkes boşan diyecektir ve sen yine dinlemeyeceksin gibi geliyor bana..
Ailem tam tersini düsünüyor ve bosanirsam iki çocukla çok zorluk yasarsin diyorlar.hele de kiz cocuklari olduklari icin...hayatını ziyan etme..bir işe gir..ve o adamı boşa..
boşanmazsan ne olacakmış peki...Ailem tam tersini düsünüyor ve bosanirsam iki çocukla çok zorluk yasarsin diyorlar.hele de kiz cocuklari olduklari icin...
hakkını alamazmısın?Dinlememek değil canim.sadece bu karari vermekte zorlaniyorum çünkü o evleri ona birakip gitmek ağrima gidiyor iki çocukla.belki tekrar evlenir biz gidince ve ben cocuklarla bir başina kalacağim.işte bu tarz şeyler düsüyorum...