Boşanma mahkemem bitti

boşanma mahkemem bitti son mahkeme bugündü ve bitti hakim boşamış bizi karmakarışığım kızlar içim çok acıo zor gelio çok ağırmış yükü bugüne kadar sanki kötü bi rüya gibiydi ama bugün gerçekten dahada gerçek olduğunu anladım bitti artık tamamen bitti rahat uyusun bugün eşim kaynanam yuvamız yıkıldı vicdanları rahatmı bilmiyorum ama rabbim gün yüzü göstermesin hepsine çok canım acıo kızlar çokk yazarken bile ellerim titrio duygularımı dile getiremiyorum inanın ne dicemide bilmiyorum ne denirki :5::5::5:

Allahım hayırlı yazılar yazsın size.

Ne kadar sorun olursa olsun, bir evliliği bitirmek çok zordur eminim. Beddua etmeyin, dua edip Allaha sığının, herkes ettiğini çekecektir mutlaka.

canım benim allah yardımcın olsun.Kolay mı bir yuvanın yıkılması ne heveslerle ne zorluklarla kuruluyor.Ama bazen hayal ettiğimiz gibi olmayadabiliyor.Sebep olanlar mutlaka bunun azabını çekeceklerdir çünkü ALLAH haklının mazlumun yanındadır.Sen artık geçmişi arkanda bırak ve geleceğine bak herşeyden önce yavrun için moralini yüksek tut.Allah yardım eder bu acılarıda hafifletir inş

canım benim allah yardımcın olsun.Kolay mı bir yuvanın yıkılması ne heveslerle ne zorluklarla kuruluyor.Ama bazen hayal ettiğimiz gibi olmayadabiliyor.Sebep olanlar mutlaka bunun azabını çekeceklerdir çünkü ALLAH haklının mazlumun yanındadır.Sen artık geçmişi arkanda bırak ve geleceğine bak herşeyden önce yavrun için moralini yüksek tut.Allah yardım eder bu acılarıda hafifletir inş

canım benim allah yardımcın olsun.kolay mı bir yuvanın yıkılması ne heveslerle ne zorluklarla kuruluyor.ama bazen hayal ettiğimiz gibi olmayadabiliyor.sebep olanlar mutlaka bunun azabını çekeceklerdir çünkü allah haklının mazlumun yanındadır.sen artık geçmişi arkanda bırak ve geleceğine bak herşeyden önce yavrun için moralini yüksek tut.allah yardım eder bu acılarıda hafifletir inş

çok çok tşk ederim evet çok zor ben hep deriim sadece yuvam değil umutlarım hayallerimde yıkıldı ve benimle beraber oğlumunda öle babasız büyüycek ne zorluklar görücek ben ölene kadar yanındayım ama babasının boşlugunu ne yapsamda dolduramıcam biliyorum ama napalım bunda yaşamak varmış hayyatta rabbim benden önce oğlumun yüzünü güldürsün hayırlı yazılar yazsın ona o mutlu olursa bende mutlu olurum inş buna sebep olanlarda cezalarını bulur allahım büyük geç olur belki ama güç olurr

canım Allahım inşallah bu acıyı hemen unutturur sana sınavına odaklan o sınavı kazan sonra bak sana şiddet uygulayan insanlar ne hale giriyo...
annenşn tavırları düzeldi mi? varmı bi gelişme ?

bundan sonra senin ve çocuğunun yüzü hep gülsün ve mutlu olun inşallah...
bu günlerde geçer bol bol dua edin ama beddua etmeyin...

çok çok tşk ederim evet çok zor ben hep deriim sadece yuvam değil umutlarım hayallerimde yıkıldı ve benimle beraber oğlumunda öle babasız büyüycek ne zorluklar görücek ben ölene kadar yanındayım ama babasının boşlugunu ne yapsamda dolduramıcam biliyorum ama napalım bunda yaşamak varmış hayyatta rabbim benden önce oğlumun yüzünü güldürsün hayırlı yazılar yazsın ona o mutlu olursa bende mutlu olurum inş buna sebep olanlarda cezalarını bulur allahım büyük geç olur belki ama güç olurr

o resimdeki oğlun değilmi dünya tatlısı görünüyor ufacık ya?Allah bağışlasın canım diğer konularını okudum da.ne oldu ailesiyle altlı stlü oturuyorduk,kavga yaptık demişsin ama niye yaptınız,niye bitti?bir yuva tabiki kolay kurulmuyor,heleki ortada bir bebek varsa. ama senin mi hatan vardı eşinin kötü alışkanlıkları vardı?ailenmi sana sahip çıkmadı ne oldu da böyle oldu?

ne olmuşsa olmuş,geçen geçmiş artık dersen de yaralayıp geçiyordur seni.ygs ye girmişsin bu yıl,belki kazanırsın,belki böylesi hakkında daha hayırlısıdır farketmeden.Allah yardımcın olsun.babasının oğluna sahip çıkmaması en acı verici olan.hadi sen koca kadınsın bişekilde üstesinden gelirsin,ama şu kadarcık bebek ya.insan onu hayatından nasıl çıkarır,kendi etinden kanından sonuçta.

Allah yardımcın olsun. İnşallah karşına çok iyi merhametli biri çıkar ve unutursun bunları.

cnm öncelikle sana ve bebişine mutlu güzel günler diliyorum.. Allah sabır versin... ama her durumda şükretmek gerek....
umarım tez zamanda atlatırsın ve bebişinle birlikte hayata tutunursunuz çok mutlu olup.................hayat beklenmedik kapılar acıp kapatıyor insanın yüzüne..... iyi bak kendine...:54:

BİTMEDİ..... hayat senin için yeniden başlıyor.... umarım bundan sonra bebeğin ve sen çok mutlu olursunuz inşallah... sana bu acıları yaşatan insanlarda inan birgün bu yaptıklarının cezasını çekeçektir hiç endişelenme arkadaşım....

Her bitiş bir başlangıçtır derler canım.Umarım bu başlangıç sana çooook hayırlı ve güzel günleri getirir..
Yuva yıkmak çok büyük günah.Sen beddua etsen de etmesen de çekecekler cezalarını.Sen hakkını helal etmedikçe çekecekleri var...

tşk ederim evet çok zor çok kötü günler geçirdim ama diorum ya hepsi yanıma kar kaldı yaşadıklşarımla kaldım

Herkes farkli bir sekilde bu dünyada imtihan oluyor. Bazilari eslerinden, bazilari anne babalarindan, bazilari ise evlatlarindan cekiyor. Yüce rabbim size dayanma gücü versin, evladinizla birlikte gün yüzü görmeyi nasip etsin. Insallah bundan sonra yüzünüz hep güler, kendinize cocugunuzla birlikte yepyeni mutlu bir hayat kurarsiniz.

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun.. elbet o acı çıkacaktır onlardan...bir de şunu unutma hiç bir acı ilk günkü kadar canını acıtmıyor insanın,hayata kaldığın yerden devam et..kaybeden değilsin...Allah yavrunu sana bağışlasın...

canım Allahım inşallah bu acıyı hemen unutturur sana sınavına odaklan o sınavı kazan sonra bak sana şiddet uygulayan insanlar ne hale giriyo...
annenşn tavırları düzeldi mi? varmı bi gelişme ?

inşallah cnm annemin taavırları belli olmuo bazen iyi bazende aynı tutarsız yani ama artık ona bile darılmıyorum inan alıştım sanki acı çekmeye üzülmeye ne bilim sınava gelince içimden şuan hiçbişi gelmio okul fikri bile uzak ne bilim belkide şuanki düşüncem geçicidir bilmiyorum cnm ya

o resimdeki oğlun değilmi dünya tatlısı görünüyor ufacık ya?Allah bağışlasın canım diğer konularını okudum da.ne oldu ailesiyle altlı stlü oturuyorduk,kavga yaptık demişsin ama niye yaptınız,niye bitti?bir yuva tabiki kolay kurulmuyor,heleki ortada bir bebek varsa. ama senin mi hatan vardı eşinin kötü alışkanlıkları vardı?ailenmi sana sahip çıkmadı ne oldu da böyle oldu?

ne olmuşsa olmuş,geçen geçmiş artık dersen de yaralayıp geçiyordur seni.ygs ye girmişsin bu yıl,belki kazanırsın,belki böylesi hakkında daha hayırlısıdır farketmeden.Allah yardımcın olsun.babasının oğluna sahip çıkmaması en acı verici olan.hadi sen koca kadınsın bişekilde üstesinden gelirsin,ama şu kadarcık bebek ya.insan onu hayatından nasıl çıkarır,kendi etinden kanından sonuçta.

evet oğlum tşk ederim cnm çok saol bitmesi için okadar çok nedfen varki cnm konularıma biraz dikkatli bakarsan daha detaylı anlattım orda seninde dediğin gibi çocuğuna sahip çıkmayan birinden ne hayır gelir ki

Umarım seninle evliyken diğer kadına düğün yaptığını mahkemeye sunmuşsundur.

Cidden yaptı mı böyle bir şeyi ..bunlar nasıl insanlarmış böyle..durumunuza çok üzüldüm :5::5::5:..ama ileride mutlu olacağınızı düşünüyorum..onlar da ettiklerini bulacaklar elbet..

Arkadaşım emin ol için son defa bu kadar şiddetli acıyacak ve zamanla daha iyi olacaksın...
Kendini her huzursuz mutsuz hissettiğinde evladına sarıl...
kolay olmayacak ama kötü bir evliliği devam ettirmekle kıyaslandığında çok daha güzel günler yaşayacaksın...
Allah sana ve yavruna hayırlısını versin, bundan sonra hep mutlu olursun inşallah...

konularına baktım,
allaha şükretmelisin kurtulduğun için.
o adam için acı çekmeye deymez.

Back
X