Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma mahkemesinde,avukatsız kendimi savunabilir miyim? Ne yapmam gerekli?
boşanmak için duruşmaya çıkacağım. avukatım yok kendimi savunacağım. benim kendimi avukatsız savunmm sorun teşkil eder mi? mahkemede durumlar nasıl gelişiyor? ne soruyorlar? ne yapmam gerek mahkeme de? bilgisi olanlar lütfen benide bilgilendirin.. acil..
boşanma davasının konusu ne, size gelen dilekçedeki talep bölümünde neler yazıyor? savunmak istediğiniz hususlar nelerdir? biraz detaylı anlatırsanız, yardımcı olmaya calışırım..
boşanma davasının konusu ne, size gelen dilekçedeki talep bölümünde neler yazıyor? savunmak istediğiniz hususlar nelerdir? biraz detaylı anlatırsanız, yardımcı olmaya calışırım..
Şiddetli geçimsizlik diye dava açtı eşim. dün ilk celse oldu ben neden boşanmak istediğini bilmediğimi söyledim. gerçekten de elle tutulur sebep yok. birde daha boşanmadık eşimle birlikte oturduğumz evde eşyalarım vardı daha bgn almaya gittim kilit değiştrmişler? bu benim lehime mi? ne diyebilirim mahkeme de bu konuyla ilgili?
Aile mahkemelerinde yazılı usul vardır. Duruşmada söylediklerinizin birçoğu duruşma zaptına vakit darlığından geçirilemez. Ayrıca hakim çoğu zaman sizi derdinizi ayrıntılı olarak anlatacak kadar dinleyemez o yüzden tüm savunmalarınızı ve davaya cevaplarınızı içerir mahiyette bir dilekçe yazıp mahkeme dosyanıza girmesini sağlamalısınız. Boşanma davalarının delil sunmak tanık dinletmek gibi birçok aşaması bulunmaktadır. Yapabileceğinizi düşünüyorsanız tabi ki kendinizi savunabilirsiniz ancak tecrübeli bir avukatın yardımını da almanız süreci sizin için rahatlatabilir. Kolaylıklar.