Boşanma Meselesi

LovefooL

*
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
807
815
133
Merhaba ,
" Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim "

İçinden uzun zamandır çıkamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı almak istedim.
24 yaşındayım,3 yıllık evliyim, çocuğum yok.
Sorunuma gelecek olursak ,eşimle çok severek evlendim. Gençliğin verdiği heyecan ve cahillikle nişanlılık döneminde olan bütün sorunların " nasıl olursa evlenince düzelir " diyerek üstünü kapattım.
Eşimle cinsel hayatımız çok çok az (minimum 10 -12 gün.. , 2 ayı bulduğu zaman bile oldu ) Doktora,aile terapistine gitmeyi teklif ettim reddediyor, hayatında biri yok buna eminim.2 yıldır üstünü örtsem de bu durum iyice aramızda uçurum oluşturmaya başladı.
Evlenirken de balık etli bir insandım , evlendikten sonra epey kilo aldım. 10 kilosunu verdim (bir 10 kilom daha kaldı ama diyete suan ara verdim ) ama eşim görüntüme aşırı takmış bir durumda.. (her gün diyete başladın mı diye soruyor, çocuk istiyordum "zayıflamazsan şu kiloya düşmezsen denemeyiz vs. diyor " ( çok kilo almaya elverişli olduğumdanmış * sözde sağlık için ama tamamen görüntü ile alakalı *

Benim için en önemli iki sorun ise konu ne olursa olsun kendini haklı görmesi, asla hatasını afettirmeye çalışmayışı.Oturup sorunu konuşmak yerine "tamam kapat " diyerek çözüm odaklı olmayışı ve konuşmak kaçışı
Bir de en en önemlisi sohbet edemiyoruz, ne anlatırsam anlatayım kafa sallıyor , bilmem deyip televizyon izlemeye devam ediyor ( sadece gırgır şamata olunca sohbet ediyor ) Günlük hayattan hiçbir konuda sohbet edemiyoruz. Ediyorum diyor ama sadece suratıma bakıyor.
İyi yönleri ise sadık,benimle sürekli şakalaşan,evine bağlı ev işlerine ve bana aşırı yardım eden biri.
Değişir diye bekliyorum ,anlaması için uğraşıyorum ama yok.. Çaba göremiyorum. Sizce ne yapmalı?

Dış görünüşüne fazlasıyla takılan bi adam, hamile olduğunda tabiki kilo alacaksın o zaman neler diyecek kim bilir. Artı yönleri varmış söylediginiz üzere ama eksik yönlerin üzerini kapatamazsin. Aile terapisti için ikna edin derim

Dış görünüşüne fazlasıyla takılan bi adam, hamile olduğunda tabiki kilo alacaksın o zaman neler diyecek kim bilir. Artı yönleri varmış söylediginiz üzere ama eksik yönlerin üzerini kapatamazsin. Aile terapisti için ikna edin derim
Kabul etmiyor,neler denedim. Teşekkür ederim yorumunuz için

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Her insan farklı tabiki ama bende evlendigimdenn bu yana çok kilo aldım esimede çok kilo aldım dediğimde olsun sen her halinde güzelsin der daima iltifatlar eder yani ben bile kendimi begenmezken o bu konuda bir şey demiyor ve cinsel hayatımız ilk günden bu yana hiç azalmadi genelde maksimum iki gün olmaz üçüncü gün kesin olur bu evliliğimiz in başından bu yana hiç değişmedi yani sizin kilonuzls ilgisi olduğunu sanmiyorum

Konuda evliliğin ilk zamanları cinsellik iyi ama şimdi azaldı diye bahsetmemissin yani anladığım kadarıyla herzaman böyleydi bu durum bu da esinde sorun olduğunu gösteriyor
Son zamanlarda çok duyuyorum o yüzden sanırım aklıma geliyor ama erkek bu ya okadar zaman isteksiz olunca ister istemez insanın aklına yoksa hemcinslerine karşı ilgi duyuyor mu diye geliyor (malesef komşumuzun eşi bunu çocukları 2 yaşındayken öğrendi neden benimle evlendin demiş kadin eside ailemi düşündüm kimse bu durumu anlamasın diye evlendim özür dilerim demiş sadece) tabi inşallah yoktur böyle bir şey zaten çok sık olan durum değil ama başka cinsellikten uzak olmasının sebebi ne olabilir başka birisi yok demişsin e bir erkek neden isteksiz olur ki başka

Dış görünüşünüze acayip takmış durumda ama evlenmeden önce bilmiyor muydu sizi bi 10 kilo icin mi bu kadar dirdir..hastalikta sağlıkta degil senin kocanınki..güzellikte,fitlikte..

Her insan farklı tabiki ama bende evlendigimdenn bu yana çok kilo aldım esimede çok kilo aldım dediğimde olsun sen her halinde güzelsin der daima iltifatlar eder yani ben bile kendimi begenmezken o bu konuda bir şey demiyor ve cinsel hayatımız ilk günden bu yana hiç azalmadi genelde maksimum iki gün olmaz üçüncü gün kesin olur bu evliliğimiz in başından bu yana hiç değişmedi yani sizin kilonuzls ilgisi olduğunu sanmiyorum

Konuda evliliğin ilk zamanları cinsellik iyi ama şimdi azaldı diye bahsetmemissin yani anladığım kadarıyla herzaman böyleydi bu durum bu da esinde sorun olduğunu gösteriyor
Son zamanlarda çok duyuyorum o yüzden sanırım aklıma geliyor ama erkek bu ya okadar zaman isteksiz olunca ister istemez insanın aklına yoksa hemcinslerine karşı ilgi duyuyor mu diye geliyor (malesef komşumuzun eşi bunu çocukları 2 yaşındayken öğrendi neden benimle evlendin demiş kadin eside ailemi düşündüm kimse bu durumu anlamasın diye evlendim özür dilerim demiş sadece) tabi inşallah yoktur böyle bir şey zaten çok sık olan durum değil ama başka cinsellikten uzak olmasının sebebi ne olabilir başka birisi yok demişsin e bir erkek neden isteksiz olur ki başka

İnanın bilmiyorum , ama çok yoruldum ,gerçekten.. Uyku uyuyamıyorum. Çabalayan bir tek benim, karşımdaki olursa olur modunda bir insan ( herkese karşı bana değil ) Dediğiniz şey değil inşallah yani ( komşunuz 2 yaşındayken öğrenmiş gerçi ) Evliliğimizin ilk 1 yılı iyiydi de sonradan sonraya değişti. 2 yıldan beri problem var.

Dış görünüşünüze acayip takmış durumda ama evlenmeden önce bilmiyor muydu sizi bi 10 kilo icin mi bu kadar dirdir..hastalikta sağlıkta degil senin kocanınki..güzellikte,fitlikte..
Eşim de aksine çok zayıf, benim gözüme batmıyor. Ben de bunu anlamıyorum. Yüzüne de söyledim , bir kaza hastalık vs. olabilir o zaman ne olacak diye, o ayrı bu ayrı diyor.

Beni yanlış anlamayın ama yaşınız çok genç. Hani insanın yaşı ilerleyince kilo yerlesiyor ya hayat mucadelesi stres bazi olusan genetikle gelen rahatsızlıklar metobolizma yavaşlaması falan. Yani neden diyeti bırakıyorsunuz ki ? Yani cıvıl cıvıl olmalısınız muhtemelen oylesiniz ama esiniz haklı. Hamilelik konusunda sağlık icin diuordur bence görüntü icin ise yine haklı. Yani biraz diyet yapsaniz spor yapsaniz beslenme tarziniz ne bilmiyorum ama değiştirseniz emin olun kendiniz icin. Onun dışında diger soylediginiz şeyler benim esimdede var.kafa dalgin sürekli televizyon tablet laptop bisey soylerim kafa sallar 2 kelam eder cok sıkıcı cok sinir bozucu bir durum ama ev islerinde bile yardim eden evine bağlı bir erkek cok benzettim o yönünü. Cinsellik konusuna gelince bunu esinizle konustunuz mu neden byle diye mesela?

Hayatinda biri olmadigina emin iseniz seker hastaligi tiroid hastaligi falan varsa oda etkiler diye biliyorum ya da uzun zamandie kullansigi bir antidepresan.. onlarda cinsel.isteksizlik yapar diye biliyorum. Yani anormal bir durum 2 ayi bile bulmasi. Sonucta ayni evdesiniz can ceker ten ister. Kardes kardes uyumak nedir. Şaşırdım dogrusu yasinizda genc muhtemelen esinizinde oyle.

Beni yanlış anlamayın ama yaşınız çok genç. Hani insanın yaşı ilerleyince kilo yerlesiyor ya hayat mucadelesi stres bazi olusan genetikle gelen rahatsızlıklar metobolizma yavaşlaması falan. Yani neden diyeti bırakıyorsunuz ki ? Yani cıvıl cıvıl olmalısınız muhtemelen oylesiniz ama esiniz haklı. Hamilelik konusunda sağlık icin diuordur bence görüntü icin ise yine haklı. Yani biraz diyet yapsaniz spor yapsaniz beslenme tarziniz ne bilmiyorum ama değiştirseniz emin olun kendiniz icin. Onun dışında diger soylediginiz şeyler benim esimdede var.kafa dalgin sürekli televizyon tablet laptop bisey soylerim kafa sallar 2 kelam eder cok sıkıcı cok sinir bozucu bir durum ama ev islerinde bile yardim eden evine bağlı bir erkek cok benzettim o yönünü. Cinsellik konusuna gelince bunu esinizle konustunuz mu neden byle diye mesela?

Teşekkür ederim yorumunuz için , fast food çok seviyorum engel olamıyorum ( bahane değil aslında )
Konuştum defalarca ama malesef kem küm edip , tamam düzeleceğim deyip yine aynı.

Hayatinda biri olmadigina emin iseniz seker hastaligi tiroid hastaligi falan varsa oda etkiler diye biliyorum ya da uzun zamandie kullansigi bir antidepresan.. onlarda cinsel.isteksizlik yapar diye biliyorum. Yani anormal bir durum 2 ayi bile bulmasi. Sonucta ayni evdesiniz can ceker ten ister. Kardes kardes uyumak nedir. Şaşırdım dogrusu yasinizda genc muhtemelen esinizinde oyle.
Eşim de 28 yaşında. Herhangi bir ilaç kullanmıyor . İşi gereği düzenli olarak kan tahlili yapılıyor , herhangi bir problem de yok.

Zamanla ozguveninizi yitirmenize sebep olacak eşiniz. Umarım kisa zaman da cozum bulabilirsiniz. Ama sizi boyle birseyle tehdit etmesi cok uzucu.

Eşim de 28 yaşında. Herhangi bir ilaç kullanmıyor . İşi gereği düzenli olarak kan tahlili yapılıyor , herhangi bir problem de yok.
Bende cok severim fast food ama sehire biraz uzağız diye hep yeme fırsatı bulamiyorum :) bence siz ortak aktiviteler yapin biraz dürt eşini herhalde biraz sessiz sakin ve tembel birisi heee yürüyüşe çıkın zaten sakalasmayi seven biriymis.komik filmler izleyin iste ne bilim ya da bir tatil.mesela sorunu konustukca sorunun enerjisi büyür. Kafalari dağıtmak lazım birazcik

Bende cok severim fast food ama sehire biraz uzağız diye hep yeme fırsatı bulamiyorum :) bence siz ortak aktiviteler yapin biraz dürt eşini herhalde biraz sessiz sakin ve tembel birisi heee yürüyüşe çıkın zaten sakalasmayi seven biriymis.komik filmler izleyin iste ne bilim ya da bir tatil.mesela sorunu konustukca sorunun enerjisi büyür. Kafalari dağıtmak lazım birazcik
Teşekkür ederim çok :) Bayram tatilinde 1-2 gün bir yerlere gitmeyi teklif ettim , o da arkadaş grubumuzla gitmek istedi. Plan öyle kaldı..

Hiçbir eş hiçbir sebepten fizikten elestirilmeyi haketmez. "Bu meseleyi çok dert ediyorsan bana destek olman gerek beni böyle motive ettiğini mi saniyosun bizi bitiriyosun" diye bir konuşma yapman gerek. Zaten çocuk isteme bu adamdan çünkü çocuktan sonra kilo alırsan seni daha da mahveder ruhen. Bu laflara aslaaa izin vermemen gerekiyor. Saygisizliga izin verdiğini sürece yokolucagini dusunmuyosundur dimi? Bu arada hiçbir sevisme isteği kiloyla alakalı değildir, sevgiyle alakalıdır. Sevgi olmadan da sevişen insanlar var, senin eşinin cinsel sorunlari var ya da kendini başka şekilde tatmin ediyor

Hayatında kimse yok eminim diyorsun ama hiç kimse icin bu kadar emin konuşma tatlım. Aklını bulandırmak değil amacım belki gerçekten yoktur ama emin olduğunu sandığın bişey öyle çıktığı zaman yıkımı, hayal kırıklığı daha fazla oluyor. Dış görüşüne takmış, kendi brad pitt mi? Sana moral vereceği yerde eleştiriyor mu birde utanmaz?

Back
X