Boşanma Meselesi

Yukarıda eksik cevaplamışım :) Aynen öyle kendilerine bakmayıp sosyal medyada gördükleri gibi bekliyorlar. Karşımdaki insan sürekli ben bakımlı insan begeniyorum diyor zaten, kilo konusunda saçma aslında ama bazen yapamayacakmışım gibi geliyor..
Yaparsın Can'ım yaparsın.Öyle bir bagımlılık yapıyor ki.17 kilo verdim daha da geri almadım.Takıntı yaptım sanırım.Sen de başla gerisi gelir çünkü daha da hoşuna gidiyor değişikliği görünce.

Yaparsın Can'ım yaparsın.Öyle bir bagımlılık yapıyor ki.17 kilo verdim daha da geri almadım.Takıntı yaptım sanırım.Sen de başla gerisi gelir çünkü daha da hoşuna gidiyor değişikliği görünce.
Çok teşekkür ederim :)

Kilo verin. Kendiniz için yapın bunu.
spora başlayın vücudunuz da güçlensin, kalbiniz de.
Önce kendi özgüveninizi kazanın, sonrası daha kolay olacaktır eminim

Eşinizi çift terapisine ikna edemiyorsanız siz bireysel terapiye gidin bence. hem kendinize olan bakışınız zarar görebilir bu durumdan. hem de adamın isteksizliği fizyolojik bile olsa şu an size "beni beğenmiyor" diye bir değersizlik oluşturuyor. bu kadar değersizlikle yüklüyken kilo vermek, çocuk bakmak, evliliği rayında yürütmek ya da evliliğin devamına ya da bitişine karar vermek çok zor.
kendinize bunu yapmayın bence...

Cinselliğin azlığının sebebi asla sizin görüntünüz değil, onun cinsel isteksizliği, ona bahane olarak bunu öne sürüyor. Gidin 34 beden olun yine devam edecek. Aynı sorun bizde de vardı, eşimin bahanesi benim huysuzluğumdu, huysuzlanıyorum diye birlikte olmuyormuşuz düşünün, çocugum ya bende İnanıcam. Artık kabullendi sıkıntının kendinde olduğunu ama maalesef tedaviye yanaşmıyor.

Verebiliyorsaniz o kiloyu verin birde ondan sonra duruma bakin. Mesele gercekten kilo mu yoksa onu mu bahane ediyor once onu anlayin derim.

Cinselliğin azlığının sebebi asla sizin görüntünüz değil, onun cinsel isteksizliği, ona bahane olarak bunu öne sürüyor. Gidin 34 beden olun yine devam edecek. Aynı sorun bizde de vardı, eşimin bahanesi benim huysuzluğumdu, huysuzlanıyorum diye birlikte olmuyormuşuz düşünün, çocugum ya bende İnanıcam. Artık kabullendi sıkıntının kendinde olduğunu ama maalesef tedaviye yanaşmıyor.
Benim böyle bir sorunum olsa tedavi olmayı kabul ederdim, niye bahaneye sığınır ki insan

10-12 gunde bır ilişkiye giriyormussunuz.. cinsel isteksızlık ne alaka:)) adam benzınle çalışmıyor ki..

Minimum 10 12 demiş . 2 ay ı bulduğu zamanlar da varmış . 28 yaşında genç birisi için çok az. Çok çok yorucu bir işi yoksa 12 gün bile çok yani .

Gerçekten sırf kiloya takıntılı birisi ise arkadaşların da yazdığı gibi uzak duruyor olabilir bu tarz kocaları ben de duymuştum. Ama malesef bu kilo sorununu çözünce başka takılacak mevzular buluyorlarmis .

Siz önce kendiniz ve sağlığınız için kilo vermelisiniz . Eşinizin durumu da ortaya çıkar böylelikle ona göre davranirsiniz bu durumun ozguvenınizi zedelemesine izin vermeyin .

Benim böyle bir sorunum olsa tedavi olmayı kabul ederdim, niye bahaneye sığınır ki insan

Çünkü ona göre sorun stres sigara şu bu, doğası gereği bir sıkıntıları olamaz bu konuda erkekler ya! Valla bende de aynı durum olsa doktor doktor gezerdim ama işte erkekler bu konuda geri kafalılar!

Back
X