- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Şiddet görüyorsun,sence bunu hakediyor musun,yani hangi mahluk şiddeti hakeder...Şu an sizi anlamak istiyorum ama sanki evliliğinizin bitmesini istemiyorsunuz!Dayak yediğiniz bir yuva için ısrarcı olmanız,size ne getirecek bir bunu düşünün lütfen ve o yuvada büyüteceğiniz çocuklar ne hissedecek!Mrb arkadaslar o kadar zor ve üzgün bir durumdayimki fikirlerinize ihtiyacim var ben dort senedir evliyim evlenip almanyaya gelin gittim esim ananemin kizkardesinin oglu evlendigimizden beri hep sorunlarimiz vardi ama birbirimizide seviyorduk esim her kavgamizda bosanalim diyen birisi ailemle sorunlarindan (bana siddet uyguladigi icin problem cikti) onlarla gorusmek istemiyor ben de bu küslügün bitmesi icin israrci oldum esim.yine bosanalim dedi bende boyle bir konudan anlasmali bosanmayacagimi soyledim. Ve esim bana avukattan benden bosanacagina ayri yasayacagina ve masraflarimi odemeyecegine dair bir kagit yollamis bende cok üzüldüm ve turkiyeye annemlerin yanina geldim bir ay gecti hic aramadi ama bu sebeplerden evlilik bitebilir mi hersey bu kadar kolay mi???
Mrb arkadaslar o kadar zor ve üzgün bir durumdayimki fikirlerinize ihtiyacim var ben dort senedir evliyim evlenip almanyaya gelin gittim esim ananemin kizkardesinin oglu evlendigimizden beri hep sorunlarimiz vardi ama birbirimizide seviyorduk esim her kavgamizda bosanalim diyen birisi ailemle sorunlarindan (bana siddet uyguladigi icin problem cikti) onlarla gorusmek istemiyor ben de bu küslügün bitmesi icin israrci oldum esim.yine bosanalim dedi bende boyle bir konudan anlasmali bosanmayacagimi soyledim. Ve esim bana avukattan benden bosanacagina ayri yasayacagina ve masraflarimi odemeyecegine dair bir kagit yollamis bende cok üzüldüm ve turkiyeye annemlerin yanina geldim bir ay gecti hic aramadi ama bu sebeplerden evlilik bitebilir mi hersey bu kadar kolay mi???
İyi olmadığın anlaşılıyor cnm ne kadar süre geçmesi önemli mi,bunu tekrar etmeyeceğinin garantisi mi?evliliğin kıymetini bilmeyen bir insanla evli olmanın ne anlamı var!Lütfen hayatına bir yön ver ,sil baştan;sanırım bebek yok...Çalış,oku,kurslara git önceliği kafanı dağıtmak için bir uğraş bul!Tabi öncesinde kafanda bitir!Bu arada anladığım kadarıyla annenizin teyzesinin oğlu mu,kaç yıldır evliydiniz?Siddet olayi bir sene once kadardi sonra bidaha yapmadi ama bana ve aileme izleri buyuk oldu kinamayin beni lutfen onla evliligimin bitmesin den cok EVLİligin bitmesi cok uzuyor beni.. birde hep pisman olup gelir mi gonlumu alir mi diyorum iyi degilim
Ne için blöf yapıyor sence,yani ortada sana gözdağı çekeceği bir durum mu var,kendini bu evlilikte uyum konusunda çok mu hatalı buluyorsun....Bunlar senin vesveselerin bence,hem aile için neden tartışıyordunuz,yani o kadar uzaktayken nasıl aranıza giriyorlardı,hoş şiddetin bahanesi yok ama ,neden şiddet vardı sence?bu soruların cevabı bence seni doğruya götürmeli!Evet annemin teyzesinin oglu dort yillik evliydik herseyimi birakip almanyaya gittim haketmedim cok zoruma gidiyor herkes avukattan gonderdigi kagidin blöf oldugunu soyluyor ama benim gururum cok cok kirildi ve asla aramadim birakip geldim
Bana sorarsanız eğer Almanya'ya geri dönün davayı siz açın, kadın haklarını savunan kurumlar var size evde geçinmek için yardımda ayarlarlar gördüğünüz şiddetin belgesi varsa çatır çatır ödetirsiniz ona hiç olmadı manevi tazminat isteyin...Evet annemin teyzesinin oglu dort yillik evliydik herseyimi birakip almanyaya gittim haketmedim cok zoruma gidiyor herkes avukattan gonderdigi kagidin blöf oldugunu soyluyor ama benim gururum cok cok kirildi ve asla aramadim birakip geldim
valla daha nası bi sebep lazım size bilemedimMrb arkadaslar o kadar zor ve üzgün bir durumdayimki fikirlerinize ihtiyacim var ben dort senedir evliyim evlenip almanyaya gelin gittim esim ananemin kizkardesinin oglu evlendigimizden beri hep sorunlarimiz vardi ama birbirimizide seviyorduk esim her kavgamizda bosanalim diyen birisi ailemle sorunlarindan (bana siddet uyguladigi icin problem cikti) onlarla gorusmek istemiyor ben de bu küslügün bitmesi icin israrci oldum esim.yine bosanalim dedi bende boyle bir konudan anlasmali bosanmayacagimi soyledim. Ve esim bana avukattan benden bosanacagina ayri yasayacagina ve masraflarimi odemeyecegine dair bir kagit yollamis bende cok üzüldüm ve turkiyeye annemlerin yanina geldim bir ay gecti hic aramadi ama bu sebeplerden evlilik bitebilir mi hersey bu kadar kolay mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?