boşanma psikolojisi ve süreç

İnşallah. Bitsin gitsin çocuğumda yok zaten.Sizinde yok galiba.

Canim bu kocasindan bosanmaya cesaret edemeyen insanların arkasina sığındığı bir cumle. Emin ol. Benimde bir arkadas var ,kocasini kötüler durur. Ama bosanamam bu cocugu babasiz buyutmeye hakkim yok dedi birgun bana.
Bende dondum dedim ki,normalde kalp kirmam da karşısında salak var zannedip konuşması sinirime dokundu
Dedim ki iyide cocugun baba sevgisi gormedigi huzursuz bi yerde buyumesinden daha iyidir. Hem cocuklar daha kolay atlatirlar. Ki cocuk daha 2 bucuk yaşında. Konuşamıyor bile altında bez var ondan evelde kocasinin muhteşemliginden bahsediyordu ben hic inanmiyordum adam benden 12 yas kadar buyuk neredeyse ama ne oldugunu coktaaan anlamıştım. Ben hep aaa yapma yaa harka super diye avutuyordum. Yazik gariban sevinsin. Benide salak yerine koysun zevk alsin diye. Sonra sinraya döküldü. Adam eve gelmez icki icer surekli dışarıda arkadaşlarıyla cocugu kucagina almaz cocukla ilgilenmez. Neymis cocuk korksunmus. Simarmasinmis yani boyleleri saklaniyorlar cocugun arkasina

Teşekkür ederim

Evliliğim için elimden gelen herseyi yaptım ama insan degillermis

Size bunları yapan adam dan boşanın ca üzülürüm diye düşünmeniz çok saçma .. keni ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmelisiniz .Bi iş bulup çalışın daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. şuan yaşadığınız hayat hayat değil çünkü

Haklısınız insan verdiği emeğe yaşadıklarına açıyor . Şuan ne hissediyorum bilmiyorum inşallah geçer

Kesinlikle haklisin suan bu modami olmus ne hep ayni bahane bnde uzulurum cocuklarima ama babalik yapmayan bi adamada sirf sozde babalari yanlarinda diye vazgecmem

Bebeğinin şahit olması çok kötü böyle şeylere :/ böyle bi ortamda buyumesindense inan ayrı durmanız çok daha iyi bebek için oda zaten zamanla alışacaktır. Siz kadınsınız çok güçlüsünüz ben inanıyorum bunuda aşarsınız. Rabbim güç kuvvet versin. Içinizde gram sevgi barindirmayin haketmeyen o adama karşı ama öfkede duymayın siz içinizden atmadıkça o yine size zarar verecek. Allahından bulsun deyin. Hep derdim esime de derim ne yaparsan yap affedemeyeceğim 2 şey var biri şiddet biri aldatma bunlardan 1 ini yaparsan beni kaybedeceğini göz önünde bulundur diye. Tabi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya insana şuan annemde misafir olarak bile kalsam 1 gece çocuksuz olduğum halde rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Hicbirimiz bosanmak icin evlenemiyoruz Allah kimseyide o duruma dusurmesin. Keşke baştan taviz vermeseydiniz göz yummasaydiniz o yaptığı halde tekrar aynı şekilde kucak açmasaydınız..

Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten kimse boşanmak için evlenmiyor ayaklarımın üzerinde durup kızım için elimden geleni yapmak istiyorum bir süre zor olacak farkındayım bir çok arkadaş uzuntumun normalde olduğunu ilerde geçeceğini söylüyor dilerim öyle olur yeniden bir hayata başlayabilirim kızımla çok güzel günler göreceğimizi umud ediyorum

Ay kardeşim kim niye arasın? Boşan kurtul su adamdan, cuma günü de bir sadaka ver

Siz kendinize inandıkça başaramayacağınz hiçbirşey yok. Hangi acı geçmiyor ki hayat işte sinavdayiz bin bir türlü şey çıkıyor karsımıza. Insanlar en yakınlarının ölümüne bile dayanırken kusura bakmayın bu karaktersizin yokluğuna dayanilmayack bisey yokki

Ilk adimi atinca gerisi corap sokugu gibi geliyor.

güçlüymüş gibi görünmeye çalışırken bi bakmışsın milletin gıpta ettiği bir mücadelenin içindesin..

sana sorsalar içinde ürkek, kırılgan bir kız çocuğu var ama dışardan on kaplan gücünde bir kadın...

bir adım at gerisi gelir.. bu adımın önce maddi olarak ayaklarının üstünde durmak olsun düzenini kurana kadar baba evi iyidir.. ne alabiliyorsan esya , para , altın , nafaka.. iyi bir avukatla görüşmekte fayda var.

ve en önemlisi asla iletişime geçme, insanoğlu ölüme bile alışıyor kızın dedesinin evine de alışıp sahiplenecektir.

babaevine döndüğüm günün ertesi işe gitmek için sokağa çıktığımda kendime kurduğum cümle defa defa defalarca

'' aferin sana, aferin kız''

bu dönemde dışardan bakıp bakıp kendine acıma.. hayatım gitti, cocugum babasız kaldı, kaderim böylerymiş...

geç bunları dirayetli ol... insanlar ne acılar yaşıyor bizimki devede kulak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…