- 1 Şubat 2019
- 157
- 116
- 18
- 32
- Konu Sahibi hayalpirist
-
İnşallah. Bitsin gitsin çocuğumda yok zaten.Sizinde yok galiba.Babamın evine geldikten 9 ay sonra hiç beklemediğim sebeblerden dolayı boşanmak zorunda kaldı. Banada süpriz oldu, hep dua ederdim allahım kabul ettide çabucak anlaşmalı boşanabildim. Aksi halde seneleri bulacaktı, çünkü boşanmak istemiyordu mümkün olduğunca uzatacaktı bide almanya Yurt dışı olunca süreç iyice uzayacaktı.
Aynen üzerine olan borçları inşaallah kapatır ve hakkın olan altınlarıda inşaallah alabilirsin
Canim bu kocasindan bosanmaya cesaret edemeyen insanların arkasina sığındığı bir cumle. Emin ol. Benimde bir arkadas var ,kocasini kötüler durur. Ama bosanamam bu cocugu babasiz buyutmeye hakkim yok dedi birgun bana.Ailenizin hem alip goturmesi hemde aramasini beklemelri degisik ve sizinde adam her halti yemis arasa bile acmayin allah askina cocugunuza oyle baba degil huzurlu ortam lagzim bu cocuk baba istiyor diye bosanmayanlari ben anlamiyorum babasi olen cocuklar yasamiyormu onlar nasil yapiyor onlar icin bosanmiyoruz diyince iyi anne olmuyorsunu
Evt benimde yok.İnşallah. Bitsin gitsin çocuğumda yok zaten.Sizinde yok galiba.
Amin inşallahValla cnm bnm görümcemde sadece verdiğim emege yazık dio. Senin kararın senin hayatın bu ama mutsuz da etme kendini gerçekten öle biriyse. Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurHiç kıymetim yokmuş diye düşünme. Bende çok düşündüm zamanında. Onlar adam değil, bu açıdan bak. Bir zaman geçince gelip yalvaracsk af dileyecek. Tedavi ol lütfen, 5 yıl verdim inan degmiyor...
Teşekkür ederimBu şekilde evliliğiniz yürümez ki zaten ortada evlilik kalmamış. Adam içiyor, aldatıyor, şiddet uyguluyor.
Ailenizde yanınızda. O evin özlenecek hiç bi şeyi kalmamış. Kızınız ve sizin için en doğrusu boşanmak.
Sen kadınsın, annesin. Güçlüsün. Başaramayacağın şey yok ❤
Çok haklısınızHer haltı yiyen bir baba ve her haltını affeden bir anne figürü ile kızınıza kötü örnek oluyorsunuz farkında mısınız?
Evliliğim için elimden gelen herseyi yaptım ama insan degillermisO aşamaya inşallah yakın zamanda gelirim. Bu dönem çok zor çok... kafamda bir sürü soru keşke hiç muhatap olmak zorunda kalmadan bitse daha kolay olur benim için. İnsan boşanmak için evlenmiyor ama mecbur kalınca yapacak birşey olmayınca
Size bunları yapan adam dan boşanın ca üzülürüm diye düşünmeniz çok saçma .. keni ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmelisiniz .Bi iş bulup çalışın daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. şuan yaşadığınız hayat hayat değil çünküMerhabalar öncelikle belki daha önceki konumdan hatırlayan olur. Eşimle problemlerimiz vardı. Kendisi ev ile ilgilenmiyor içiyor bir çok bayanla konuşuyor yetmezmiş gibi tepki gösterdiğim de şiddete yöneliyordu. 4 gun once eve geç gelmesinden ve elinden düşmeyen telefon nedeni ile tartıştık teli şifrelidir ve ben bilmiyorum bu arada yine şiddete yöneldi vurdu kızım şahit oldu bosanicam senden boşanmasam adam değilim dedi gitti bnde biraz laf saydım. Abimi aradım olanları anlattım eşimi aramış abim ayıp değilmi sahipsiz mi sandın demiş içip eve gelmemesini sormuş neden olarak beni göstermiş yapamıyoruz demiş. Bunun üzerine abim gelip beni aldı .4 gün oldu herkes aradılar mi diye sorup duruyor . Kimse aramadi . Neden aramadilar biliyorum kıymetim yokmuş demekki yinede üzülüyorum ne kadar baba evi de olsa evimi özlüyorum kızımda durmuyor gidersem aynisi olucak değişmez biliyorum . Hayatım ne zaman düzene girecek benim şimdiden böyle hissedersem bosaninca kim bilir ne kadar üzülürüm. Benim gibi bu tarz sorunları yaşamış kişiler varmı ruhsal olarak hersey ne zman yoluna girecek?
Haklısınız insan verdiği emeğe yaşadıklarına açıyor . Şuan ne hissediyorum bilmiyorum inşallah geçerSize bunları yapan adam dan boşanın ca üzülürüm diye düşünmeniz çok saçma .. keni ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmelisiniz .Bi iş bulup çalışın daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. şuan yaşadığınız hayat hayat değil çünkü
Geçecektir emin olun hiçbir acı sizinle kalmıyor sonsuza dek. güçlü olmaya çalışın . Allah kalbinize farahlık versin ve yardımcınız olsun inşallahHaklısınız insan verdiği emeğe yaşadıklarına açıyor . Şuan ne hissediyorum bilmiyorum inşallah geçer
Kesinlikle haklisin suan bu modami olmus ne hep ayni bahane bnde uzulurum cocuklarima ama babalik yapmayan bi adamada sirf sozde babalari yanlarinda diye vazgecmemCanim bu kocasindan bosanmaya cesaret edemeyen insanların arkasina sığındığı bir cumle. Emin ol. Benimde bir arkadas var ,kocasini kötüler durur. Ama bosanamam bu cocugu babasiz buyutmeye hakkim yok dedi birgun bana.
Bende dondum dedim ki,normalde kalp kirmam da karşısında salak var zannedip konuşması sinirime dokundu
Dedim ki iyide cocugun baba sevgisi gormedigi huzursuz bi yerde buyumesinden daha iyidir. Hem cocuklar daha kolay atlatirlar. Ki cocuk daha 2 bucuk yaşında. Konuşamıyor bile altında bez varondan evelde kocasinin muhteşemliginden bahsediyordu ben hic inanmiyordum adam benden 12 yas kadar buyuk neredeyse ama ne oldugunu coktaaan anlamıştım. Ben hep aaa yapma yaa harka super diye avutuyordum. Yazik gariban sevinsin. Benide salak yerine koysun zevk alsin diye. Sonra sinraya döküldü. Adam eve gelmez icki icer surekli dışarıda arkadaşlarıyla cocugu kucagina almaz cocukla ilgilenmez. Neymis cocuk korksunmus. Simarmasinmis yani boyleleri saklaniyorlar cocugun arkasina
Teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten kimse boşanmak için evlenmiyor ayaklarımın üzerinde durup kızım için elimden geleni yapmak istiyorum bir süre zor olacak farkındayım bir çok arkadaş uzuntumun normalde olduğunu ilerde geçeceğini söylüyor dilerim öyle olur yeniden bir hayata başlayabilirim kızımla çok güzel günler göreceğimizi umud ediyorumBebeğinin şahit olması çok kötü böyle şeylere :/ böyle bi ortamda buyumesindense inan ayrı durmanız çok daha iyi bebek için oda zaten zamanla alışacaktır. Siz kadınsınız çok güçlüsünüz ben inanıyorum bunuda aşarsınız. Rabbim güç kuvvet versin. Içinizde gram sevgi barindirmayin haketmeyen o adama karşı ama öfkede duymayın siz içinizden atmadıkça o yine size zarar verecek. Allahından bulsun deyin. Hep derdim esime de derim ne yaparsan yap affedemeyeceğim 2 şey var biri şiddet biri aldatma bunlardan 1 ini yaparsan beni kaybedeceğini göz önünde bulundur diye. Tabi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya insana şuan annemde misafir olarak bile kalsam 1 gece çocuksuz olduğum halde rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Hicbirimiz bosanmak icin evlenemiyoruz Allah kimseyide o duruma dusurmesin. Keşke baştan taviz vermeseydiniz göz yummasaydiniz o yaptığı halde tekrar aynı şekilde kucak açmasaydınız..
Amin inşallah çok teşekkür ederimGeçecektir emin olun hiçbir acı sizinle kalmıyor sonsuza dek. güçlü olmaya çalışın . Allah kalbinize farahlık versin ve yardımcınız olsun inşallah
Ay kardeşim kim niye arasın? Boşan kurtul su adamdan, cuma günü de bir sadaka verMerhabalar öncelikle belki daha önceki konumdan hatırlayan olur. Eşimle problemlerimiz vardı. Kendisi ev ile ilgilenmiyor içiyor bir çok bayanla konuşuyor yetmezmiş gibi tepki gösterdiğim de şiddete yöneliyordu. 4 gun once eve geç gelmesinden ve elinden düşmeyen telefon nedeni ile tartıştık teli şifrelidir ve ben bilmiyorum bu arada yine şiddete yöneldi vurdu kızım şahit oldu bosanicam senden boşanmasam adam değilim dedi gitti bnde biraz laf saydım. Abimi aradım olanları anlattım eşimi aramış abim ayıp değilmi sahipsiz mi sandın demiş içip eve gelmemesini sormuş neden olarak beni göstermiş yapamıyoruz demiş. Bunun üzerine abim gelip beni aldı .4 gün oldu herkes aradılar mi diye sorup duruyor . Kimse aramadi . Neden aramadilar biliyorum kıymetim yokmuş demekki yinede üzülüyorum ne kadar baba evi de olsa evimi özlüyorum kızımda durmuyor gidersem aynisi olucak değişmez biliyorum . Hayatım ne zaman düzene girecek benim şimdiden böyle hissedersem bosaninca kim bilir ne kadar üzülürüm. Benim gibi bu tarz sorunları yaşamış kişiler varmı ruhsal olarak hersey ne zman yoluna girecek?
Bosanma asamasinda yaklasik 1.5 yil baba evinde yasadim. Oglum baba figuru lazimdi cunku. Pediatristin tavsiyesi....Babasi terk etmisti cunku. Kendi duzeninden kopmak biraz zor bir surec biliyorum ama ben 1.5 yil sonra baska bir sehirde kadrom cikinca orada duzenimi kurdum. Ilk zaman yeni hayata adapte olmak da zordu ama sonra ozgurlugu tadinca oh be dedim.
Esinizle de mutlu degilsiniz ama baba evinde en azindan daha huzurlusunuzdur. Iki seyi tartinca baba evinde olmak daha mantikli. Bir de esiniz ve onun tarafindan kimse aramayacaktir, aramalarini beklemeyin, bu hep boyle oluyor. O eve de donmeyin. Giderseniz hic hukmunuz kalmaz, hersey daha beter olur. Yapilacak tek sey kendi ayaklarinizin uzerinde durup ayri bir duzen kurmak ve bu adamdan bosanmak.
Siz kendinize inandıkça başaramayacağınz hiçbirşey yok. Hangi acı geçmiyor ki hayat işte sinavdayiz bin bir türlü şey çıkıyor karsımıza. Insanlar en yakınlarının ölümüne bile dayanırken kusura bakmayın bu karaktersizin yokluğuna dayanilmayack bisey yokkiTeşekkür ederim yorumunuz için gerçekten kimse boşanmak için evlenmiyor ayaklarımın üzerinde durup kızım için elimden geleni yapmak istiyorum bir süre zor olacak farkındayım bir çok arkadaş uzuntumun normalde olduğunu ilerde geçeceğini söylüyor dilerim öyle olur yeniden bir hayata başlayabilirim kızımla çok güzel günler göreceğimizi umud ediyorum
Ilk adimi atinca gerisi corap sokugu gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?