- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi Saricivcivv
Bunlar vesileymiş sana aşı yapmamaları için, eşinin belgesine gerek yok ki.tek yapmaları gereken neydi biliyor musun senden kan alınacak ve senin aşın olup olmadığını tespit edicek sonrada aşın olmadığın anlaşılacak ve sana aşı yapılacak çünkü heryerden her insan bu virüsü kapabilir.Yani eşinin belgesine gerek yok, mesela şuan eşim aşısını yenilemesi gerekli gitti ve antikora bakıldı seni 1 sene daha idare eder demişler.Yani karşına çıkan doktorda tuhafmış, normal değil ne kocan ne doktor.Eşimin evlilik testi için gittiğimiz sağlık ocağında ki doktor bile hepatitten bi haberdi düşün yani.. bu evlilik dilekçesini imzalayamam dedi şok olduk ne yani dedim hepatit çıktı diye evlenemem mi dedim.. kadın imzalamadı resmen .. bizde herşeyden bi haberiz.. sonra özel bi hastaneye gittik prof doktora hepatit b olduğu kesinleşti.. bana aşı vurunman lazım dedi.. 700 tlmiş özel hastanede.. eşim devlette yaptırırız dedi...tamam dedim bende 3 ay sonra etkinliğine bakcaz dedi belki tutmayabilirmiş aşı... ben baska bir şehire evlendiğim için hiç bir bilgim yoktu hangi hastane nerdedir bilmiyorum.. sonra komşumdan sağlık ocağını öğrendim gittim .. benim ikametgahım orada gözükmediği için ben senin aile hekimin değilim ama sana yardım ederim dedi.. eşinde hepatit b olduğuna dahi kağıdı getir dedi ücretsiz yapılır dedi.. ama eşimin umrunda bile deildi bu olay... daha sonra kavgalar başladı aşı olayı unutuldu bile.... anlayacağın ben elimden geleni yaptım..