- 5 Nisan 2015
- 113
- 100
- 103
- Konu Sahibi Aceleyegerekyok
Boşanmış olanlar, neler yaşadınız, bu süreci nasıl atlattınız veya şuan nasılsınız ....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğu kişi boşanıyor ne yazık kiBu tür konu açan ne çok kişi var![]()
Evet bu dönemin erkekleri çok karektersiz malesefÇoğu kişi boşanıyor ne yazık ki![]()
Aynen canım bir kadın yetmiyor hiçbirine ...Evet bu dönemin erkekleri çok karektersiz malesef![]()
Allah'in izniyle geciyor.. Zor elbet, pembe tablo çizmeye gerek yok.. Ama bakis açısıyla, karakterle, koşullarla cok alakali.. Kendini sıkmamak lazim.. Gerekirse psikolojik destek al, millete duyurmak zorunda degilsin.. Guvenmedigin kimseyle de acini paylasma.. Unutmak icin zorlanmiyosun, kotu bi evlilikten ciktiysan zaten kotu anılar yeterince sogutuyor icini.. En önemlisi de,hep Allah'a sigin..Boşanmış olanlar, neler yaşadınız, bu süreci nasıl atlattınız veya şuan nasılsınız ....
Bn de aynıyim canmAtlattım gibi geliyor başardım diyorum. Aslında o aklıma gelmiyo ama bi boşluk hissi var bende de. Bi sıkılganlık. Yaptığım hiç bişeyden zevk alamıyorum sanki. Herşey beni boğuyo. Yani aslında gün içinde rutin olarak sürekli sıkılıyo gibiyim. Niye böyle oluyo bilmiyorum. Bazen çok iyiyim bazen çok kötü. Zamanla hersey güzel olur inşallah