• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sebebi mi?

Akşam tekrar konuştum.uzuluyorum dedim.ağladım. mesele hediye değil doğum günümü şaşalı kutlamaman değil.en azından o gün bir doğum günün kutlu olsun deyip bir çiçek alabilirdin dedim.cok pişmanım çok üzgünüm seni seviyorum diyor.bende herkes seni seviyorum der bunu hareketlerinle belli et dedim
Neyse çay demledi gitti tatlı aldı.evin eksiklerini almış geldi.sonra hastaneye gittim çocuğa iğne vurdurduk. Çocuk uyuyunca oturduk iyice konuştuk.pisman olduğunu söylüyor.hatasinin farkında.etek elbise giymeme acayip kızar.dedim bu yaz sadece etek elbise giycem. Ona bile tamam dedi:KK48:gelecek ay sana kıyafet alış verişi yaparız dedi.boyle kızlar.bugun gitmiş a 101 e benim önceden begendigin.begendigim bir ekmeklik vardı kalmamisti . Bugün gitmiş var mi diye onu almis:-)şok oldum.ben istiyorum diye bişey yaptı sonunda...belki güzel gelişmeler olur

Sonradan gordum, cok sevindim sizin adiniza. Umarim hep boyle gider :)

Herşeyde ilk çare boşanma kelimesini kullanana buna yönelen insanları anlamıyorum ? Yahu evlilik bu insanın başına biçok şey gelebilir !
Şiddet yok aldatma yok kumar vs yok nedir yani adam evci benle ilgilenmedi bosanabilirim bide bu zihniyetle çocuk sahibi oluyorsunuz ? Olam sizin yuva iza emeklerinize olur bana bize hiçbişey olmaz ama şuna uyanın bi çaba siz gösterim körelmek yerine görmek istedğiniz şeylere siz yönlendirin. Herkes aynı seylerden hoslanmayabilir ve çabanızla herşey de değişebilir kimsenin evliliği her gün toz pembe değil bunu bilin . Allah sağlık versin kötü olay olmadıkça herşey güzel olabilir dikkate alın bence.

Back