Boşanma sonrası affetme ?

Linoya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
261
118
103
31
Kısaca anlatayım .eşimle problemli bir buçuk yıllık evliliğin sonunda boşanma davası açtık 3 yıla yakindir boşanmaya calisiyoruz. Anlaşmalı açtık esim vazgeçti istinafta .o yüzden bekliyoruz .Daha önceki konumda açmıştım .eşime ben sans verdim ailem bilmiyor.kafamda milyon soru ona asla güvenemiyorum her şans verdiğimde birşeyler çıkardı .bu sefer .kızım dün ateşlendi .bende hastayım .ondan rica ettim kızı hastaneye götürmesi için .oda kabul etti ,sonrasında onda kalacakti ..bende hastayım biraz uyuyayım dedim .telefonum sessizde kalmış .bu on kere beni aramış sinirlenmiş çocuğu geri getirip bıraktı .kızımdan idrar tahlili istemişler vermemiş huysuzluk çıkarmış. .ikimizde sağlık personeliyiz herşeyi biliyor .çocuğa iki saat tahammül edemedi .birakmalimiyim abartiyormuyum sizce .çocuk konusunda bile gözüm kapalı birakamayacaksam barismanin anlami ne .çalışan anneyim sonucta

KENDİ ÇOCUGUNA BİLE TAHAMMÜL EDEMEYEN Bİ ADAMLA İŞİNİZ NEDİR BOŞA ZAMAN KAYBI

kesinlikle barışma bu adamla. O kadar ayrılıktan sonra bile tahammülsüz davranıyorsa aynı evin içinde ilk günden başlar.

Eklentiler

• Screenshot_20230411-010506.webp
    38 KB · Görüntüleme: 33

bunu da yüksek sesle dinleyin motivasyon olsun.

Adam sana eş, çocuğuna baba olabilecek kapasitede değil. Bitirin artık.

yok canım abartıyorsunuz, adam alt tarafı 1 buçuk yıllık problemli evlilik sonrası, boşanmayı yokuşa sürüp, kendi çocuğuna tahammül edememiş.. sizde yani.

3 yılda birseyler duzelmediyse kesin deliller bulup boşanın.2 saat çocuğunu idare edemeyen adam.

Cocuk var diye sans ver desen, cocuga tahammulu yokmus. Hic gerek yok. Zaten evli kaldiginizdan cok ayri kalmissiniz. Bu iliski hic olmamis. Olmaz da artik bence

Diğer konuları bilemem ama ben hiç bir koşulda çocuğu hastaneye annesiz göndermem. Bir de üzerine uyumam. Babası aynısını yapsa kızar bağırırım. Çocuk hasta sen rahat rahat uyudun mu diye. 1 yıl evlilik 3 yıl boşanma suresi demişsiniz. max 3 yaşında bu çocuk. Hasta bir bebek annesiz olmaz. Ne olursa olsun. Ben sadece bu örneğe bakıp 2 saat bir çocuğa bakamamış ne biçim baba diyemem. O sizin rahatlığını bana göre haklı olarak sinirlenmiş...

çocuğunuzu hastaneye yollayıp ciddi birşeyi var mı yok mu öğrenmeden telefonu sessize mi aldınız?
adamı mı denediniz elinizde patlamış öyleyse.

Aile evinizdeki sorunları da okudum onlar daha beter ..Evliliğinize dönsenin kendinize geldiğinizde ayrı ev açma imkanınız var mı? Ailenizde sizi sömürüyor huzursuz bir ortam evliliğiniz daha sakinsa kötünün iyisi deyin. Çok saçma geliyor yazdıklarım bana bile ama aile evi daha beter gibi geldi sürekli sizi maddi sömürüp yine de yetinmeyip kavga çıkaran tipler
** Narsist eşten boşanma konusunu yeni okudum. Adamı böyle kabul edip kızınızla kendinize dünya kurun kendi evinizde zorla cinsellik istemek gibi bir sorun yoksa.
..Telefonu sessize alma konusu bilinçli değilse bile aynısını eşimiz yapsa ortalığı yıkardık saatlerce idrar veremeyen çocuk stresi vs çok zor o yüzden haksız diyemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…