• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası ara sıra yoklayan mutsuz haller

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.688
83
33
Merhaba hanımlar
Nisan ayında boşandım konularımı da burda paylaştım çok destek gördüm kendime geldiğim bir platform oldu gerçekten burası benim için
Bosandıgıma hic pişman değilim siddet yüzünden boşandığım icin. bir kızım var 3.5 yaşında ama bu ara yine biraz mutsuz bir haldeyim gerginim
Burda okuyorum kesin boşanıyorum diyor sonra kocasıyla gidip barışıyor ayrı yaşıyor dava açıyorum diyor ama bekletiyor
Öğretmenim okulumda var bir hoca eşi aldattı siddet uyguladı ama hala çocuklarım icin devam deyip duruyor
Bu örnekler bu ara etrafımda o kadar fazla ki bir de maddi özgürlükleri olan kadınlar bu bahsettiklerim
Cesurum kendi ayaklarım üzerinde duracak kadar güçlüyüm bana siddet uygulayan bir öküzü hayatımdan dehleyecek kadar da kararlıydım ama bu kadar güçlü olmak da biraz ağır geldi açıkçası
Ara ara bu gel gitleri yaşamam normal mi ? Kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum herkesin derdi kendine ama boşanmayan bunca insanı görünce insan bir durup neden boşanmıyorlar doğru olan bu degil mi diye de sorguluyor

Hiçbir zaman keşke demeyin . Bu kadar zor bir kararı aldıysanız doğru bir karardır .Ara ara böyle duygularin yoklaması çok normal .Umarım herkes sizin gibi cesaretli olur.Siddet kabul edilemez.Kabul etmek zorunda kalıyor edenler de çeşitli sebeplerle ama şiddet gördüğün biri ile yaşamak inan daha zor .Çünkü şiddet de aldatma gibi alışkanlık oluyor ve tekrar ediyor .Umarım çok mutlu olursun hayatının geri kalanında.

Hissettikleriniz çok normal acaba olur muydu düzelir miydi ben mi pes ettim diyorsunuz ama emin olun ki doğru olan sizin ki..her insan aynı duruşu gösteremiyor bazısının maddi durumu bazısının aile ve çevre desteği olmayışı.O kadın da kendini çevreye öyle lanse ediyordur.Çocuğunuzla size sevgi dolu bir yaşam dilerim.

Merhaba hanımlar
Nisan ayında boşandım konularımı da burda paylaştım çok destek gördüm kendime geldiğim bir platform oldu gerçekten burası benim için
Bosandıgıma hic pişman değilim siddet yüzünden boşandığım icin. bir kızım var 3.5 yaşında ama bu ara yine biraz mutsuz bir haldeyim gerginim
Burda okuyorum kesin boşanıyorum diyor sonra kocasıyla gidip barışıyor ayrı yaşıyor dava açıyorum diyor ama bekletiyor
Öğretmenim okulumda var bir hoca eşi aldattı siddet uyguladı ama hala çocuklarım icin devam deyip duruyor
Bu örnekler bu ara etrafımda o kadar fazla ki bir de maddi özgürlükleri olan kadınlar bu bahsettiklerim
Cesurum kendi ayaklarım üzerinde duracak kadar güçlüyüm bana siddet uygulayan bir öküzü hayatımdan dehleyecek kadar da kararlıydım ama bu kadar güçlü olmak da biraz ağır geldi açıkçası
Ara ara bu gel gitleri yaşamam normal mi ? Kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum herkesin derdi kendine ama boşanmayan bunca insanı görünce insan bir durup neden boşanmıyorlar doğru olan bu degil mi diye de sorguluyor
Kesinlikle.doğru olanı yapmışsınız. Bu gelgitler normal diye düşünüyorum. Asla pişman olmayın. Rabbim yardımcınız olsun 💜

Tek başına atlatamiyorsaniz yardım alın,zira cesurum yazdıktan sonra bu kadar güçlü olmak neden agiriniza gitti ki,boşanma sebebiniz nedir özel degilse

Merhaba hanımlar
Bahaneler arkasına sığınan insanlar. Hangi çocuk bunlara şahit olmak ister? Hangi çocuk böyle bir ortamda büyümek ister ki?
Siz doğru olanı yaptınız. Bırakın insanlar yanlışlarını savunsunlar

Hiçbir zaman keşke demeyin . Bu kadar zor bir kararı aldıysanız doğru bir karardır .Ara ara böyle duygularin yoklaması çok normal .Umarım herkes sizin gibi cesaretli olur.Siddet kabul edilemez.Kabul etmek zorunda kalıyor edenler de çeşitli sebeplerle ama şiddet gördüğün biri ile yaşamak inan daha zor .Çünkü şiddet de aldatma gibi alışkanlık oluyor ve tekrar ediyor .Umarım çok mutlu olursun hayatının geri kalanında.
Zaten sorun tam olarak bu erkek bakıyor ki kadın maaşı olmasına rağmen affediyor bu hareketleri yinelemekten vazgeçmiyor

Zaten kadınlar ayrılmayıp devam ettiği için erkekler daha kolay aldatıyor şiddet uyguluyor vs. Güçlü bi toplum güçlü kadınlardan geçer umarım sizin gibilerin sayısı artar
Umarım ama bu sürece girdikten sonra insanlara boşan demekte zor oluyor kendisi bosandı benim de boşanmamı istiyor demesin psikolojisi yüzünden

Merhaba hanımlar
Şiddet yuzunden boşanmışsiniz ve kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz ♥️ kadın cinayetlerinin çoğu da bu şekilde başlıyor ve devam ediyor. Aklınıza bile acaba bosanmasamiydim diye getirmeyin bile. Hayatınızda başarılar dilerim ne kadar güçlü olduğunuzu unutmayın

Back
X