Boşanma Sonrası Çocuk.

KarTaL1Ce

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
4
0
6
Antalya
Merhaba arkadaşlar; 1 buçuk ay önce anlaşmalı boşandım.1 çocuğum var 5aylık, Velayeti bende mahkemece uygun görş zamanları ayarlandı fakat eşim çocuğu ne arıyo ne soruyo bayramın son günüde bana sms atmış çocuğun grş süresini 6 veya senelik olarak isticem diye. bu nasıl bişi yaşayanlar yada bilgisi olanlar lütfen cvp verebilirmi. Kafayı yicem çocuğum üstünde hiç bi hak idda etmesini istemiyorum baba olmayı beceremedi çünkü sevmediğim bi çocuğa nafaka filan veremem dedi bende istemedim. arayıp sormuyoda.:2:

Merhaba arkadaşlar; 1 buçuk ay önce anlaşmalı boşandım.1 çocuğum var 5aylık, Velayeti bende mahkemece uygun görş zamanları ayarlandı fakat eşim çocuğu ne arıyo ne soruyo bayramın son günüde bana sms atmış çocuğun grş süresini 6 veya senelik olarak isticem diye. bu nasıl bişi yaşayanlar yada bilgisi olanlar lütfen cvp verebilirmi. Kafayı yicem çocuğum üstünde hiç bi hak idda etmesini istemiyorum baba olmayı beceremedi çünkü sevmediğim bi çocuğa nafaka filan veremem dedi bende istemedim. arayıp sormuyoda.:2:

Konu hakkında maalesef bilgim yok ama okurken eski eşinin söylediği cümleye çok züldüm.
Herkes baba olabilir ama herkes hakkıyla baba olamıyor işte. Sadece adı baba , neye yarar ve maalesef ne çoklar.

Allah senin ve bebeğinin koruyucu olsun.

bence bu kadar takılma, sen çocuğunla kendi hayatına bak. evladına ver bütün enerjini. Baba olması için fırsat vermişsin adam istemiyor, yarın bir gün çıkıp babalık iddia ettiği zaman evladın neyin ne olduğunu anlar hisseder.
Babalık hak iddia etmesini ya da etmemesini engelleyemezsin. Öyle bir kanun öyle bir tanımlama yok.
Boşver, evladın yanında, yanında olamayanlar, başa bela olanlar da var.

Back
X