- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.213
- 158
- Konu Sahibi karamel2001
Sakın yüz verme. Velayet sende sonuçta, görüş günlerinde alıp almamak onun sorumluluğunda..
Annesi babaya bırakacak diyor mu protokolde? Hayır !
Ayrıca sana kızıp dava açamaz, çünkü sen çocukları göstertmem demiyorsun. Biz buradayız, ikametgahımızdan çocukları gel al diyorsun
Paşa paşa alacak..
Bizde farklı şehirlerdeyiz 4-5 saat. Bana da işim yoğun ,çocukları getiremem gel sen al demişti
Veya 3 hafta daha bekle öyle getireyim demişti.
Benimde cinlerim tepeme çıktı, icra yoluyla mı alayım çocukları dedim
Kavga kıyamet koptu tabi aramızda , tehdit etmişim onu diye.. 1 hafta sonra getirmişti.
Görmek isteyen gelir alır. Velayet sende. Almasa, görmese de olur o. Senin onun adresine teslim etme gibi bir zorunluluğun yok. Bunun pazarlığı da olmamalı.
Bu adamla işin zor, Allah yardımcın olsun
Annesi babaya bırakacak diyor mu protokolde? Hayır !
Ayrıca sana kızıp dava açamaz, çünkü sen çocukları göstertmem demiyorsun. Biz buradayız, ikametgahımızdan çocukları gel al diyorsun
Paşa paşa alacak..
Bizde farklı şehirlerdeyiz 4-5 saat. Bana da işim yoğun ,çocukları getiremem gel sen al demişti
Veya 3 hafta daha bekle öyle getireyim demişti.
Benimde cinlerim tepeme çıktı, icra yoluyla mı alayım çocukları dedim
Kavga kıyamet koptu tabi aramızda , tehdit etmişim onu diye.. 1 hafta sonra getirmişti.
Görmek isteyen gelir alır. Velayet sende. Almasa, görmese de olur o. Senin onun adresine teslim etme gibi bir zorunluluğun yok. Bunun pazarlığı da olmamalı.
Bu adamla işin zor, Allah yardımcın olsun