Bosanma sonrası hayal kırıklığı

Birdertli0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
4
3
1
26
1 buçuk sene önce evlendim .Bu sure zarfında 4 ay ayni evde durduk oda ailesi ile beraber kaldık ayri ev tutmadi ailesi de yanliz bırakmadı soğuttular bizi ayrıldık.Ben ailemin yaşadığı eve döndüm. O hep arkadaşları ile gezdi ben evdeyken .Ben yokken de gezdi. Davami açtım ilk bosanmam dedi 1 sene oyle sürdü derken gene açtım dava.dun Anlaşmalı bosandik .Bosanmak istiyordum evet zaten ben açtım ama o an dava gunu konusamadim ellerim titredi uykularım kaçıyor kendimi kafami resmen kesmek üzereyim cok uzgun ve mutsuzum surekli kendimi suçluyorum bana cok şey yaşattı kaçarak evlendik inandim güvendim gittim ama hep acaba yapamadimi dedim kendimi suçluyorum psikolojim bozuldu.yasayan varmi yeni diyemi normal mi????😪

Kızdığınız kişi kendinizsiniz çünkü birini sevip güvendiniz, kalan hayatınızı ona emanet ettiniz ama o, sizin inandığınız kadar inanmadı sevginize.
Bu sorumluluğu alamadı.
Olsun.
Daha önünüzde upuzun bir yol var.
Kafanızı kesseniz şimdi, bu neyi çözer?
Daha her şey çok yeni. Hele bir zaman geçsin az biraz. O zaman ne kadar güçlendiğinizi, nelerden kıl payı kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Dünya berbat bir yer hemcinsim.
Siz kendi dünyanızı güzelleştirmek için çabalayın. Bundan sonra da sevecek ve sevileceksiniz.
Belki daha anne olacaksınız.
Belki başarıdan başarıya koşacaksınız.
Aklınızda olsun.
Yarım kalmış bir hikâye yoktur, o hikâye o kadardır.

Kızdığınız kişi kendinizsiniz çünkü birini sevip güvendiniz, kalan hayatınızı ona emanet ettiniz ama o, sizin inandığınız kadar inanmadı sevginize.
Bu sorumluluğu alamadı.
Olsun.
Daha her şey çok yeni. Hele bir zaman geçsin az biraz. O zaman ne kadar güçlendiğinizi, nelerden kıl payı kurtulduğunuzu göreceksiniz.
Siz kendi dünyanızı güzelleştirmek için çabalayın. Bundan sonra da sevecek ve sevileceksiniz.
Aklınızda olsun.
Çok güzel anlamışsınız içimdeki fırtınaları ama şuan anlayamadığım bir burukluk var içimde. Bosanayim zil calip oynayacağım diyen ben miydim diye kendime hayret ediyorum ama belkide zaman herseyin ilaci .

Çok güzel anlamışsınız içimdeki fırtınaları ama şuan anlayamadığım bir burukluk var içimde. Bosanayim zil calip oynayacağım diyen ben miydim diye kendime hayret ediyorum ama belkide zaman herseyin ilaci .
Ben de geçtim o yoldan çünkü.
O nedenle çok net söylüyorum bunları.
Yaşadığınız her şey, her tepki çok normal, çok insani.
Ama geçiyor.
Bir zaman geliyor hatta; kendi hayatınıza uzaktan bakmayı öğreniyorsunuz.
Nerelerde yanlış yaptım, bana yapılanların hangileri yanlıştı, bu saygısızlığı kendime nasıl yaptım, bu kadar değersiz hissettirilmeme neden izin verdim...
Sonsuz bir sorgulama evresi de gelecek.
Sonra kendinizi bağışlayıp, kucaklamayı ve çok sevmeyi öğreneceksiniz.
Çünkü kendinizi sevmezseniz, başkası da sizin size yaptığınızı yapar.
Kendinize neyi layık görüyorsanız, geleceğinizi o yönde hayal edin ve bunun için gayret gösterin.
Bakmayın böyle beylik laflar ettiğime, ben de bu etkileri kolay atlatmadım ama geçiyor.
İnanın ki geçiyor.
Sadece kendinize odaklanın.
Hayatımı nasıl iyileştirir, kendime nasıl faydalı olurum diye.
Daha en güzel günler yaşanmadı. Hele o günler bir gelsin.
Siz kendinizi bir de o zaman görün.🥰
Mutlu geceler.

Ben de geçtim o yoldan çünkü.
O nedenle çok net söylüyorum bunları.
Yaşadığınız her şey, her tepki çok normal, çok insani.
Ama geçiyor.
Bir zaman geliyor hatta; kendi hayatınıza uzaktan bakmayı öğreniyorsunuz.
Nerelerde yanlış yaptım, bana yapılanların hangileri yanlıştı, bu saygısızlığı kendime nasıl yaptım, bu kadar değersiz hissettirilmeme neden izin verdim...
Sonsuz bir sorgulama evresi de gelecek.
Sonra kendinizi bağışlayıp, kucaklamayı ve çok sevmeyi öğreneceksiniz.
Çünkü kendinizi sevmezseniz, başkası da sizin size yaptığınızı yapar.
Kendinize neyi layık görüyorsanız, geleceğinizi o yönde hayal edin ve bunun için gayret gösterin.
Bakmayın böyle beylik laflar ettiğime, ben de bu etkileri kolay atlatmadım ama geçiyor.
İnanın ki geçiyor.
Sadece kendinize odaklanın.
Hayatımı nasıl iyileştirir, kendime nasıl faydalı olurum diye.
Daha en güzel günler yaşanmadı. Hele o günler bir gelsin.
Siz kendinizi bir de o zaman görün.🥰
Mutlu geceler.
Teşekkür ederim 🥰😑

Ben de boşanalı 3 ay oldu. Anlaşmalı boşandım. Üstelik bir kızım var. Kararı verdiğimde herşey netti boşanma günü çok dik çok güçlüydüm. Sonra sizin gibi hissetmeye başladım. Kendimi sucladım durdum. Özledim hem de çok özledim. Ama zaman ilaçtı ve ben o ilaçtan bir yudum aldım. Şimdi daha güzel herşey en azından kendimi suçlamıyorum. İyileriyle kötüleriyle yasattıkları geliyor aklıma. Ama kötü günlerin daha ağır bastığını anlıyorum artık. Dedim ya zaman…. Zaman ilaç gibi gelecek. Şuan herşey çok taze için

Bu sorumluluğu alamadı.
Olsun.
Aklınızda olsun.

ne güzel bir yorum bu böyle içimi ısıttı takipçinizim artık :anneadayı::KK200:

Bu sorumluluğu alamadı.
Olsun.
Aklınızda olsun.

Bugün ağladım durdum, hikayem yarım kaldı, tamamlanmayacak artık hep eksik kaldım diyip durdum kendime güzelim pazar gününü ziyan ettim.

Son cümlenizi kaç kere okudum kim bilir. Öyle iyi geldi ki yazmadan duramadım...

1 buçuk sene önce evlendim .Bu sure zarfında 4 ay ayni evde durduk oda ailesi ile beraber kaldık ayri ev tutmadi ailesi de yanliz bırakmadı soğuttular bizi ayrıldık.Ben ailemin yaşadığı eve döndüm. O hep arkadaşları ile gezdi ben evdeyken .Ben yokken de gezdi. Davami açtım ilk bosanmam dedi 1 sene oyle sürdü derken gene açtım dava.dun Anlaşmalı bosandik .Bosanmak istiyordum evet zaten ben açtım ama o an dava gunu konusamadim ellerim titredi uykularım kaçıyor kendimi kafami resmen kesmek üzereyim cok uzgun ve mutsuzum surekli kendimi suçluyorum bana cok şey yaşattı kaçarak evlendik inandim güvendim gittim ama hep acaba yapamadimi dedim kendimi suçluyorum psikolojim bozuldu.yasayan varmi yeni diyemi normal mi???

1 buçuk sene önce evlendim .Bu sure zarfında 4 ay ayni evde durduk oda ailesi ile beraber kaldık ayri ev tutmadi ailesi de yanliz bırakmadı soğuttular bizi ayrıldık.Ben ailemin yaşadığı eve döndüm. O hep arkadaşları ile gezdi ben evdeyken .Ben yokken de gezdi. Davami açtım ilk bosanmam dedi 1 sene oyle sürdü derken gene açtım dava.dun Anlaşmalı bosandik .Bosanmak istiyordum evet zaten ben açtım ama o an dava gunu konusamadim ellerim titredi uykularım kaçıyor kendimi kafami resmen kesmek üzereyim cok uzgun ve mutsuzum surekli kendimi suçluyorum bana cok şey yaşattı kaçarak evlendik inandim güvendim gittim ama hep acaba yapamadimi dedim kendimi suçluyorum psikolojim bozuldu.yasayan varmi yeni diyemi normal mi????😪
Suanda yerinde olmak isteyen cok kadin var. Yarin sabahtan basla. Spora gidemiyorsan cik guzel bir yuruyus yap bol bol havayi icine cek. Eve gel sicak bir dus bir kahve ic. Yuzune gratiste indirimli maskeler var onlari yap. Paran varsa manikure pedikure hatta masaja git. Hatta guzel alisveriste yap. Yemin ederim adam aklina gelirse dahada bisey demiyorum. Ben bunlari yaptigimda var olan kocami bile unutuyorum

öyle evlililk mi olur şükür namazı kıl

Canım bende 1 buçuk sene evli kaldım çok iyi karar verip dönmüşsün inşallah bebeğin yoktur! Benimde yok hiçbirşey kaybetmedin zararın neresinden dönsen kârdır ayrıca seni seviyor olsaydı zaten seni sahiplenir severdi boşa kafanda kurma seni o noktaya getirip boşanma davası açmaya kadar ilerleten olayları düşün evet yapmissin bir hata evlenerek ama bu hatanı olur boyu hem sen hemde doğacak çocukların çekmek zorunda değil bunu erken farkedip boşanma davası acman mükemmel birşey karşına daha iyi insanlar çıkıyor hayatını yaşa ayırca duzelirmiydi diye de asla düşünme cunki senin uzaya astronot olman kadar imkansız birşey bulunmaz hint kumaşları oğulları ile ömür Boyu diz dize yaşasınlar

kendimi kafami resmen kesmek üzereyim cok uzgun ve mutsuzum surekli kendimi suçluyorum bana cok şey yaşattı kaçarak evlendik inandim güvendim gittim ama hep acaba yapamadimi dedim kendimi suçluyorum psikolojim bozuldu.
Kaçmadan önce sorsaydınız size kaçıp da mutlu ve huzurlu olan yok derdik. Olan olmuş, çocuk yoksa hiç sorun değil. Kafa kesecek ne var Allah aşkına, herkes hata yapıyor. Halinize şükredin, kendinizi resetleyip çalışmaya başlayın.

Back
X