Boşanma sonrası hayat

Ben de bosandim gerçi şimdi başka biriyle evliyim de ilk zamanlar insanların tavrı vs saçma sapan oluyor. Is yerimde sabah akşam dayak yiyen ablamız ben boşanınca çok yazık çok yazık kimsesiz kaldın anacığın babacigin da yok diye sapitmisti. Halbuki kendisi sürekli dayak yiyen,parasını kocasına yediren bir tiptir.
Bazı iş arkadaşlarımın eşleri biraz uzak durdu sanki ben embesil kocalarına atlayacağım onlar da ayrı zavallı.
Bizim toplumda bakkal manav bile evli kadınlara daha saygı duyuyor. Adam kessin öldürsün yeter ki başında kocan olsun misali aptal ordusu.
Özel günler düğünler bayramlarda sanki dünyamız varmış gibi acınası haller de gördük.
Dünyaya bir kez geliyoruz umursamayan biri olmak lazım. Huzur olsun o yeter. Tüm boşanmış kadınların ve bekar kadınların huzuru şansı mutluluğu bol olsun diyorum🦋

Önce ağlıyor insan bir süre sonra,ara ara rahatladım galiba kız diyorsun sonra gene dokunuyor eşlerinden bahseden arkadaşlar sayesinde sonra biraz boşluk biraz gereksiz sinirlenmeler bi hassaslıklar efendime söyliyim “nasıl pişman edilir,nasıl geri döndürülür” videoları izleyip küfür evrelerini de atlatınca bir sabah onu düşünmeden uyandığını farkedeceksin onu takiben de bir gece onun artık aklına gelmediğini farkedeceksin işte o zaman tadından yenmeyecek bir hayat kapılarını açacak az biraz sabır ve sürekli şükür ederek iyileşeceksin geçmiş olsun mutlu ol

Neden ' boşanmış biri olarak ' diyorsunuz ki . Gayet doğal bir şey bu . Siz yine aynı kişi olarak hayatınıza devam edeceksiniz . Bekar bir kadın olarak çalışın , gezin , eğlenin . Hayat kısa saçma sapan insanlarla harcamak için . Eğer düzgün çıkmadıysa terk edip önünüze bakacaksınız .

Hakkinizda hayirlisi olsun. Asıl onemli olan bu sorunlu evlilikte geriye kalan bi çocuğun olmamasi. Bu toparlanmanizda önemli bir etken.. elbette kolay olmayacak, hem topl baskisi hem yasadiklarinizin travmasi.. bulundugunuz şehri zaten terk etmeyi dusunuyormussunuz öyle okudum. Bu güzel bi adım bence. Kafanizi dağıtacak bir iş de bulursanız herşey daha kolay olabilir... Hayat surprizlerle doludur.

Kimle aldatıyormuş. Şu iş yerinde adı çıkan kadınla mı? Merak ettim.

Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım

boşandıgın adamdan çocuk yoksa , bekar günlerine kaldıgın yerden devam edebilirsin ,

kısa bir tatille başlıyabilirsin yeni hayatına

Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım
Nasıl yakaladınız acaba kanıt vs aldınız öı? Nafaka ve tazminat taleplerinde bulunmayı unutmayın.

Demek ki sizin kıskançlıklarınızın altı boş değilmiş. En azından kendinizi suçlamaktan vazgeçmişsinizdir.[

Yaşında ne var canım benim daha gençsin, kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadınsın.
İlk zamanlar zor gelebilir ama sonrasında daha güçlü olacaksın eminim ben.
Yeni hayatında yolun açık olsun.

Sakın üzülme.
:KK200: :KK200: :KK200:

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle gecmiş olsun diyeyim... İnsan kaderinden kaçamaz... Bosandın ölmedin sonucta.. Şuan cok agır geliyordur bu durum ama zamanla alısıcaksın.. Basın dik tut.. Hic kımseye kendini ezik gösterme.. Herkese özelini anlatma.. Kımse senin yüreginin acısını anlamaz cünkü... Daha cok gencsin asıl bundan sonra başlıyor hayat.. Kendini mutlu et.. İmkanın varsa tatıl yap. İyi gelir. Sosyal hayata atıl.. Arkadaş cevreni genişlet.. Yalnız kalma yoksa bunalıma girersin ..

Öncelikle gecmiş olsun diyeyim... İnsan kaderinden kaçamaz... Bosandın ölmedin sonucta.. Şuan cok agır geliyordur bu durum ama zamanla alısıcaksın.. Basın dik tut.. Hic kımseye kendini ezik gösterme.. Herkese özelini anlatma.. Kımse senin yüreginin acısını anlamaz cünkü... Daha cok gencsin asıl bundan sonra başlıyor hayat.. Kendini mutlu et.. İmkanın varsa tatıl yap. İyi gelir. Sosyal hayata atıl.. Arkadaş cevreni genişlet.. Yalnız kalma yoksa bunalıma girersin ..
Allah arkadaşlarimdan razi olsun beni bir an yalniz birakmadilar dediklerinizi yapmaya çalışacağım cok teşekkür ederim

40
Yasinda aldatilip bosanmaktamsa simdi bosanmak daha iyi.. cocukta yok hic sorun yok o yuzden

Size bir tavsiye yakın zamanda çalştğm yerde sevdğim bir ablam boşandı.. herşeyini öyle güzel anlattıki eşinide tanıyorduk ailece ziyaretlerimiz olurdu. Tüm iş yerine neden diye soran herkese açık açık anlattı hepimiz hak verdik en doğrusunu yaptğnı söyledik ki ona bence bu da iyi geldi..
sizde gizli saklı tutup insanlarn kafasnda soru işareti bırakmayın aldatıldysan aldatıldm.
sen değill sana bunu yapan utansın.utanacak çekilecek hçbrşey yok hepimiz yaşayabiliriz... mutluluklar bundan sonrası için zaman herşeyin ilacı

Merhaba arkadaşlar
Yazıklar olsun bu aldatan erkeklere .Ben anlamadım yaa insan niye aldatır .Mesleğiniz var mı

Back
X