- 6 Ekim 2015
- 40
- 19
- 3
- 38
- Konu Sahibi mavikelebekutku
-
Dört ekimde temyiz etmeyeceğime dair dilekçeyi verdim. Ancak kendisi de bu dilekçeyi vermeden temyiz olmuyormuş sanırım. Yani ikimizin de adresine henüz karar gelmedi. Bu kararın ona ulaşması içim ne yapmam gerekiyor başka?Eşinize ve size mahkeme kararı tebliğ oldu mu
Öyle bir şart yokDört ekimde temyiz etmeyeceğime dair dilekçeyi verdim. Ancak kendisi de bu dilekçeyi vermeden temyiz olmuyormuş sanırım. Yani ikimizin de adresine henüz karar gelmedi. Bu kararın ona ulaşması içim ne yapmam gerekiyor başka?
Şu an farklı bir Şehirde ailemin yanında yaşıyorum. Kararın tebliğ edilmesi için bir ay önce davanın görüldüğü mahkemeye dilekçe gönderdim ama karar ona ulaşmadı sanırım. Kararın ona ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebilirm?yani mahkmenin kalemine gidin tebliğ çıkmasını istiyorum deyin
göndermek zorundalar
evde olmasa muhtara gider muhtar almasa bile kayıtlı adresine ikinci gönderilişinde tebliğ olur
15 gün geçince de kesinleşir
nüfusa gönderilir
Şu an farklı bir Şehirde ailemin yanında yaşıyorum. Kararın tebliğ edilmesi için bir ay önce davanın görüldüğü mahkemeye dilekçe gönderdim ama karar ona ulaşmadı sanırım. Kararın ona ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebilirm?
Maddi taleplerimin yerine getirilmesi Karşılığında hemen boşandım. Uzatırsam hem maddi hem de manevi olarak beni çok zarara uğratacağını söyleyerek tehdit ettiği için. Daha önemlisi o pisliğin içinden bir an önce kurtulmak, doğmamış bebeğimi kurtarmak için...Neden bu kadar kolay boşandın maddi bir talebin olmadı mı
Maddi taleplerimin yerine getirilmesi Karşılığında hemen boşandım. Uzatırsam hem maddi hem de manevi olarak beni çok zarara uğratacağını söyleyerek tehdit ettiği için. Daha önemlisi o pisliğin içinden bir an önce kurtulmak, doğmamış bebeğimi kurtarmak için...
Aldım çok şükür. Donuna kadar aldım derler ya o cinsten yani. Yaşadığı Şehirde Tanınmış birisidir, rezil olmamak adına maddi yönden doğmamış çocuğumun hakkını mecburen verdi.Hani delilin çok sağlammış ondan dedim, evinde sevgilisi ile basıp fotoğraf almışsın bunu kullanarak alacağın tazminat kadar bir miktar aldın diye düşünmek istiyorum bebeğin var hayat pahali
Aldım çok şükür. Donuna kadar aldım derler ya o cinsten yani. Yaşadığı Şehirde Tanınmış birisidir, rezil olmamak adına maddi yönden doğmamış çocuğumun hakkını mecburen verdi.Hani delilin çok sağlammış ondan dedim, evinde sevgilisi ile basıp fotoğraf almışsın bunu kullanarak alacağın tazminat kadar bir miktar aldın diye düşünmek istiyorum bebeğin var hayat pahali
e devletten şimdi baktım. Dosya durumu karara çıkmış yazıyor. Yani ona tebliğ edilmiş mi demek oluyor bu?mahkemeyi ara
e devletten gir bak
ya da şu 118 li numaralar var onları ara
siz takip etmezseniz mahkeme o kararı tekrar çıkarmaz vs
e devletten şimdi baktım. Dosya durumu karara çıkmış yazıyor. Yaniona tebliğ edilmiş mi demek oluyor bu?yani mahkmenin kalemine gidin tebliğ çıkmasını istiyorum deyin
göndermek zorundalar
evde olmasa muhtara gider muhtar almasa bile kayıtlı adresine ikinci gönderilişinde tebliğ olur
15 gün geçince de kesinleşir
nüfusa gönderilir
Hayır siz ya da o tebliğ çıkarılsin diye talep edin mahkemedene devletten şimdi baktım. Dosya durumu karara çıkmış yazıyor. Yaniona tebliğ edilmiş mi demek oluyor bu?
e devletten şimdi baktım. Dosya durumu karara çıkmış yazıyor. Yaniona tebliğ edilmiş mi demek oluyor bu?
Anladım, en iyisi mahkemeyi arayarak oraya sormak. Teşekkür ederim ilginiz için...hayır
karar çıkmış ki bunu biliyoruz mahkeme karar vermiş demek
dosyanın içeriği görülmüyor mu
son evrak vs
o ekranın içeriğini bilmiyorum
tıklanacak yeri var mı
bizim ekrandan her türlü yazı görülüyor çünkü
e devlet ekranını bilmiyorum
hayır
karar çıkmış ki bunu biliyoruz mahkeme karar vermiş demek
dosyanın içeriği görülmüyor mu
son evrak vs
o ekranın içeriğini bilmiyorum
tıklanacak yeri var mı
bizim ekrandan her türlü yazı görülüyor çünkü
e devlet ekranını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?