merhaba bir hafta oldu boşanalı.geçmiş konularım malum.Bugün gerçekten çok stresli,sinirli ve alınganım.Burası küçük bir ilçe.Herkes birbirini tanır.Benim boşanmam ve nedenleri de genel olarak biliniyor.Boşanma sürecinde genel olarak hep”evlenmeden önce anlamış mıydın böyle biri olduğunu?” Gibi tekrar tekrar sorulan sorulara maruz kaldım.Ya tanısam anlasam neden evleneyim.Onca boşanan insan öyle biri olduğunu anlasa evlenir mi?
Şimdi boşanalı bir hafta oldu en yakınımdan en uzağım kişiye kadar yolda telefonda “altınlarını almıştı geri getirdi mi? Kaç tanesini verdi kaç tanesi onda kaldı” gibi sorular soruyor.Kimse sen nasılsın demiyor.bana takılan çeyrek dışında gelen birşey olmadı.ona takılan çeyrekler bilezikler kolyeler onda kaldı.Zaten var olup benim olan birşeyin bana geri gelişinin merakı beni sinir ediyor.Bugün abim aradı.ben beyaz eşyalar komple benim satıyorum.o da kaça sattığımı kimin aldığını soruyor.Kimse bana “nasılsın,nasıl oldun demiyor”cebime girecek olan 3-5 krş hesabında.o gelenle zaten birgün yeniden evlenirsem onun İçin ayırdım.Şimdi ben mi çok hassasım sizce yoksa millet mi değişik davranıyor. ???
Rica edicem olumsuz yorum yapmayın moral olarak çok bitiğim