• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası sendrom

Millete ne ya altınlardan deli mi ne bu millet dedikodusuz kalırsa ölecekler ben boşanmış birini görsem boşanmasıyla ilgili yorum yapmam bile ne duyduysam duyayım.
Zamanla unutulur daha çok yeniymiş üzülme kafanı dağıtacak şeyler yap imkanın varsa tatile falan çık
Hiçbirşey yapasım Yok akşama öylece bakıyorum boş boş.millette tuz biber oluyor delirmeme.çok zor Ya.Bu günlere beni terkeden o eski eş kişisini de Allah a havale ediyorum herşey onun yüzünden

Ben de bu süreçleri yaşadığım icin seni iyi anlıyorum. Size dert olan boşanma davası aileniz de yüktür. Onlar da sizin gibi üzülüyordur. Ne emekler verdiler ne hayaller kurdular sizler için. Kötülüğünüzü asla istemezler ama zaman zaman böle üst üste geliyor ya her şey öyle olmuş size de. Biraz görüşmeyin zaman geçince her şey unutulur. Kendinizi üzmeyin boşuna.

Hiçbirşey yapasım Yok akşama öylece bakıyorum boş boş.millette tuz biber oluyor delirmeme.çok zor Ya.Bu günlere beni terkeden o eski eş kişisini de Allah a havale ediyorum herşey onun yüzünden
Sen anlatmayı sevmiyorsun konuşmak istemiyorsun ama senin durumunda olup bunu anlatmayı sevenler de var yolda her gördüğü tanıdığa altınları aldı da vermedi de falan diye insanlar değişik .
Eski konularını şu an okudum eşin çok terbiyesizmiş ya inanmıyorum inşallah iyi insanlarla karşılaşıp mutlu olursun

Sen anlatmayı sevmiyorsun konuşmak istemiyorsun ama senin durumunda olup bunu anlatmayı sevenler de var yolda her gördüğü tanıdığa altınları aldı da vermedi de falan diye insanlar değişik .
Eski konularını şu an okudum eşin çok terbiyesizmiş ya inanmıyorum inşallah iyi insanlarla karşılaşıp mutlu olursun
Ben yaşadığım 6 ay boyunca bu evliliğimde olup biteni anneme bile anlatmadım doğru dürüst.millet başkasının hayatını didiklemeyi çok seviyor malesef.evet eski eşte terbiyesiz kelimesin eş anlamlısı.o derece pislik.Herşey çok yeni atamıyorum.Bir iş bulayım inşallah o zaman kendime gelicem

Ben yaşadığım 6 ay boyunca bu evliliğimde olup biteni anneme bile anlatmadım doğru dürüst.millet başkasının hayatını didiklemeyi çok seviyor malesef.evet eski eşte terbiyesiz kelimesin eş anlamlısı.o derece pislik.Herşey çok yeni atamıyorum.Bir iş bulayım inşallah o zaman kendime gelicem
Senin yaptığın doğru zaten evet milletin işi gücü yok kendi derdi yok boşanmak sanki onları etkileyen acayip büyük bir olay hemen atlamışlar.
Atamaman çok normal ki sen evliliğe alışmadan boşanmak zorunda kalmışsın
İnşallah en kısa sürede bulursun işini

Senin yaptığın doğru zaten evet milletin işi gücü yok kendi derdi yok boşanmak sanki onları etkileyen acayip büyük bir olay hemen atlamışlar.
Atamaman çok normal ki sen evliliğe alışmadan boşanmak zorunda kalmışsın
İnşallah en kısa sürede bulursun işini
Teşekkür ederim desteğinize

En can sıkıcı söylemler tanımadın mı e böyle olcağı belliydi kendin ettin kendin buldun ay çeyizlerini alsaydın bari. Ya da kız altınları aldıysa bak insanşar oğullarına yapıyor bu da alıp gitmiş. Vs vs..
Bunlara hiç kafanıza takmayın yüzünüze söylemeseler de arkanızdan böyle konuşacaklar dedikoducu milletin mutsuzluğuyla beslenen insanlar işte.
Yeni hayatınıza adapte olup kendi ayaklarınızın üzerinde durarak yeni bir sayfa açın.Umarım mutluluklar bulur..

Boşanma nedeninizi bilmiyorum ama ben de boşanmayı düşünüyorum. Sorun varsa en başından bitirmeniz iyi olmuş. Ben hep yuvamı yıkmayayım mantığını güderek alttan adım bir şeyleri, eşime destek oldum . 14yıllık evliyim, iki çocuğum var. Çocuk olunca herşey daha zor oluyor. O yüzden ben sizi şanlı olarak görüyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

merhaba bir hafta oldu boşanalı.geçmiş konularım malum.Bugün gerçekten çok stresli,sinirli ve alınganım.Burası küçük bir ilçe.Herkes birbirini tanır.Benim boşanmam ve nedenleri de genel olarak biliniyor.Boşanma sürecinde genel olarak hep”evlenmeden önce anlamış mıydın böyle biri olduğunu?” Gibi tekrar tekrar sorulan sorulara maruz kaldım.Ya tanısam anlasam neden evleneyim.Onca boşanan insan öyle biri olduğunu anlasa evlenir mi?
Şimdi boşanalı bir hafta oldu en yakınımdan en uzağım kişiye kadar yolda telefonda “altınlarını almıştı geri getirdi mi? Kaç tanesini verdi kaç tanesi onda kaldı” gibi sorular soruyor.Kimse sen nasılsın demiyor.bana takılan çeyrek dışında gelen birşey olmadı.ona takılan çeyrekler bilezikler kolyeler onda kaldı.Zaten var olup benim olan birşeyin bana geri gelişinin merakı beni sinir ediyor.Bugün abim aradı.ben beyaz eşyalar komple benim satıyorum.o da kaça sattığımı kimin aldığını soruyor.Kimse bana “nasılsın,nasıl oldun demiyor”cebime girecek olan 3-5 krş hesabında.o gelenle zaten birgün yeniden evlenirsem onun İçin ayırdım.Şimdi ben mi çok hassasım sizce yoksa millet mi değişik davranıyor. ???
Rica edicem olumsuz yorum yapmayın moral olarak çok bitiğim
Önceki konularını okudum böyle ş. Den kurtulduğuna dua et herkes kurtuldun gözüyle bakıyodur ondan boşver yer iç gez hayatına sana uygun biri çıkarır Allahım

Boşanma nedeninizi bilmiyorum ama ben de boşanmayı düşünüyorum. Sorun varsa en başından bitirmeniz iyi olmuş. Ben hep yuvamı yıkmayayım mantığını güderek alttan adım bir şeyleri, eşime destek oldum . 14yıllık evliyim, iki çocuğum var. Çocuk olunca herşey daha zor oluyor. O yüzden ben sizi şanlı olarak görüyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur.
Herkese iyiki çocuk yok diyor zaten.Ben kendimi avutamıyorum,çocuğum olsa nasıl yapardım bilmiyorum.Herkesin farklı hayat hikayeleri ve dertleri var.Allah sizede geçim düzen versin inşallah

En can sıkıcı söylemler tanımadın mı e böyle olcağı belliydi kendin ettin kendin buldun ay çeyizlerini alsaydın bari. Ya da kız altınları aldıysa bak insanşar oğullarına yapıyor bu da alıp gitmiş. Vs vs..
Bunlara hiç kafanıza takmayın yüzünüze söylemeseler de arkanızdan böyle konuşacaklar dedikoducu milletin mutsuzluğuyla beslenen insanlar işte.
Yeni hayatınıza adapte olup kendi ayaklarınızın üzerinde durarak yeni bir sayfa açın.Umarım mutluluklar bulur..
Evinizin kirası kaç paraydı? Kazandığınız ne kadardı yetiyormuydu? beyaz eşyayı kaça almıştın,kaça satıyorsun? Altın toplam ne kadardı?nafaka aldın mı? Ben bu soruları en az 5-6 kez duyuyorum ve birgün birini dövücem diye korkuyorum Allahtan kendime sabır diliyorum insanlarla uğraşmak çok zor

Ah soyle insanlar yok mu?! Lutfen sIkmayin caninizi ve o konulari acana ben ondan bosandim diye ustune ben para vericem de kahkaha at konuyu kapat, malesef cok merakli bir milletiz.

böyle sorulara bakarak evlendirme programlarının tapu kadastro sorgulamasına dönmesi şaşırtmıyor.

Back
X