Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimkileri arabamızı satarak kapattik onunkileri de kapanacak gibi gözükmüyor şuanda neredeyse 200 bin var davadan sonra da 200 bin gelir diyor. Bütün hatalar ondan olmasına rağmen hala kendimde hata arıyorum ne bileyim kendime kızıyorum bunları yaptığım için ama işte başkası dese bu kadar yalan söylemiş direk boşa derdim.
Sosyal medya sadece kendimiz için olan bir platform değil, insanlarla paylaştığımız bir platform. Kendi özelinizde resimler kalsın yine, sosyal medyada durmasının anlamı yok. İnsanlarda görüyor silmediğinizi, gerek yok farklı algıya...
Facesi silip açmayı düşünüyorum çünkü çok fazla fotoğraf var birde etiketlenenler. Instagram da sadece resimleri silmeyi ama işte hayat çok değişik ya neyken ne oluyorsun hiçbir zaman bitmez bize birşey olmaz diyorsun ama oluyor
Silmek zorunda değilsin aslında bir süre hesaplarını dondur biraz uzak kal herşeyden alışınca zaten yeni hesaplar alırsın zorlama hiçbirşey için kendini bizler insanız zaman gerekiyor bazı şeyler için