• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası sosyal medya

Gecmisler olsun tez vakitte atlatin umarim.

Merak ettigim bir sey var, borc size mi kaldi? Yoksa insanligini ayaklar altina almadi ve sahiplendi mi borcu? Ona gore iyi olmus diyeceğim de.

Gecmisler olsun tez vakitte atlatin umarim.

Merak ettigim bir sey var, borc size mi kaldi? Yoksa insanligini ayaklar altina almadi ve sahiplendi mi borcu? Ona gore iyi olmus diyeceğim de.
Benimkileri arabamızı satarak kapattik onunkileri de kapanacak gibi gözükmüyor şuanda neredeyse 200 bin var davadan sonra da 200 bin gelir diyor. Bütün hatalar ondan olmasına rağmen hala kendimde hata arıyorum ne bileyim kendime kızıyorum bunları yaptığım için ama işte başkası dese bu kadar yalan söylemiş direk boşa derdim.

artık mutlu degilmissiniz ki boşanmışsınız mutlu anılarında hatırlamaya lüzum yok komple hayatınızdan silin iste

Sosyal medya sadece kendimiz için olan bir platform değil, insanlarla paylaştığımız bir platform. Kendi özelinizde resimler kalsın yine, sosyal medyada durmasının anlamı yok. İnsanlarda görüyor silmediğinizi, gerek yok farklı algıya...

Hadi ya kötü olmuş ama içinizden atmanız daha kolay olmuştur. En azından tamamen kafanızda bitirmissinizdir.
O bitti ama kendimle kavgam bitmedi. O kadar fedakarlık özveri güven hepsi boşa gidince insan baya bir kızıyor kendine...

Facesi silip açmayı düşünüyorum çünkü çok fazla fotoğraf var birde etiketlenenler. Instagram da sadece resimleri silmeyi ama işte hayat çok değişik ya neyken ne oluyorsun hiçbir zaman bitmez bize birşey olmaz diyorsun ama oluyor
Elim gitmiyor saklamak istiyorum diyorsan arşivle en azından ana sayfanda olmasın. Zaten bir süre sonra duyguların değişecek kendin sileceksin.

Bitirmek için uğraşıyorum. Silersem daha çabuk biter görmem hayatıma devam ederim diye düşünüyorum
Silmek zorunda değilsin aslında bir süre hesaplarını dondur biraz uzak kal herşeyden alışınca zaten yeni hesaplar alırsın zorlama hiçbirşey için kendini bizler insanız zaman gerekiyor bazı şeyler için

Sosyal medyayı bu kadar takmayın kafaya, canınız ne zaman silmek isterse silersiniz.

Back
X