Boşanma sonrası sosyal medya

Çok üzüldüm benim için evliliğim gibi saçma sapan işler yüzünden biten bir evlilik
Aslında düşününce saçma değil çünkü yalan dolan var işin içinde birçok kadının kaldiramacagi şeyler var ben buraya yazdığımda boşanan sen olmaliydin dedi herkes ve çok borç var öyle böyle değil yani

Aslında düşününce saçma değil çünkü yalan dolan var işin içinde birçok kadının kaldiramacagi şeyler var ben buraya yazdığımda boşanan sen olmaliydin dedi herkes ve çok borç var öyle böyle değil yani
Keşke kalkışmasaymış böyle şeylere
Allah yardımcınız olsun

Görmek iyi gelmeyebilir. Arşive at istersen kıyamıyorsanda ordan arada bi bakarsın.

Neden boşanmıştınız? Sil gitsin. Yanında olmayanın ınstagramda da işi yok

Bende boşandığımizda bu yazıyı düşündüm onu kendimden çok severdim sanki gerçekten de öyle ama bu yazıdakiler çok doğru
Malesef öyle ben de yaşadım aynısını ama geçiyor herşey şükür

Neden boşanmıştınız? Sil gitsin. Yanında olmayanın ınstagramda da işi yok

Selam kızlar yine ben burada birkaç konu açmıştım. Bosanali neredeyse bir buçuk iki ayı geçti lakin ben sosyal medyadan fotoğrafları silemedim hala öyle duruyor. Bir kaç tane sildim fakat sanki silerken anıları da siliyormusum gibi hissediyorum ve o mutlu anlaro gördükçe üzülüyorum neden böyle oldu diye. Şimdi benim sorum benim durumumda olanlar neler yapti nasıl yaptı acaba.
Ayrılma kararı aldığımda( boşanmadan) hepsini sildim. Sosyal medya hesaplarımı dondurdum. Haziranda dondurdum kasımda(22 kasımda mahkeme sonuçlandı) açtım. Kafam çok rahattı. Sadece kendimleydim. Depresyona da girdim. O süreci bir güzel yaşadım ve atlattım. Kolay olmaz biraz sabredin.

1 sene süren evliliğim sonlandığı zaman aynı duygulara girmiştim yaklaşık 8 sene oldu. o zamanlar zor geliyor boşanmanın verdiği üzüntü vs. ile bi de yaşım da küçüktü mantığım değil duygularım ön planda idi. boşanmadan bir süre sonra tüm fotografları silmiştim.
Hayatımdan çıkan bir insan ile anılarımın kalmasının bana hiçbir faydası olmaz zararı olur.İnsan önüne bakmalı
şu an o günlere gülüyorum kendi halime ne üzülmüş ağlamışım boş yere Allah beni kurtarmış aslında.
Tabi şu an böyle düşünmeniz beklenemez ama bi süre sonra aklınıza bile gelmeyecek bu üzüntüler inşallah

1 sene süren evliliğim sonlandığı zaman aynı duygulara girmiştim yaklaşık 8 sene oldu. o zamanlar zor geliyor boşanmanın verdiği üzüntü vs. ile bi de yaşım da küçüktü mantığım değil duygularım ön planda idi. boşanmadan bir süre sonra tüm fotografları silmiştim.
Hayatımdan çıkan bir insan ile anılarımın kalmasının bana hiçbir faydası olmaz zararı olur.İnsan önüne bakmalı
şu an o günlere gülüyorum kendi halime ne üzülmüş ağlamışım boş yere Allah beni kurtarmış aslında.
Tabi şu an böyle düşünmeniz beklenemez ama bi süre sonra aklınıza bile gelmeyecek bu üzüntüler inşallah
İnşallah ama çocuk olunca zor oluyor bağı tamamen koparamiyorsunuz

İnşallah ama çocuk olunca zor oluyor bağı tamamen koparamiyorsunuz
ben bahsettiğiniz ve kendi başımdan da geçen bu süreçten nasıl kurtulduğumu anlattım
bağ çocuk ile babası arasında olacak siz boşanarak bağınızı kopardınız zaten.
şu anki üzüntünüzü anlıyorum herşey gönlünüzce olsun

Yeni hesap açsanız daha kolay olur sanki.
Anı falan saçmalık aslında ama bende duygusal biri olarak biraz anlayabiliyorum.

O da hayatınızın bir parçası aslında

Onu kapatıp yeni İnstagram hesabı açın böylece sorun hallolmuş olur.

Back
X