Kızlar merhabalar ,
daha önce boşanma ile ilgili konum vardı belki hatırlayanlarınız olur.
Bu arada 4-5 ay oldu kendime geldim çok mutluyum ve hiç pişman hissetmiyorum
Kendimi buldum kendime geldim , 3-5 yıl bu şekilde takılırım diyordum
zaman çok kısa olmasına rağmen boşanmanın ardından , üniversiteden hocamın başka bir okuldan yine meslektaş olduğum bir başka öğrencisi ile bir sebep ile tanıştık
ben 27 , beyfendi 33 yaşında
ikimizinde başından birer evlilik geçmiş ve ikimizde çocuksuzuz
kısa süreli bir iletişimimiz oldu
karşımdaki kişinin yaklaşımı benim sınırlarımı koruyan edep ve ahlak çerçevesinde oldu hep , sınırlarını sözlü olarak bile asla aşmaya çalışmadı
hatta sınırlarımı aşarsam seni kazanma ve seni tanıma şansımı kaybederim gibi cümleleri oldu
muhafazar görüşte elimden geldiğince yaşamaya çalışan biriyim
tanışmamızdan beri hiç bir zaman yaklaşımı - ki tanışalı çok kısa bir zaman oldu - bir yola çıkalım kervan yolda düzülsün olmadı
Birbirimizi yeniden birlikte bir hayat kurmak üzere tanıyalım oldu
aile yapılarımız , mesleklerimiz , kazançlarımız , ortak zevklerimiz , yurt dışı gezmelerimize kadar gözle görülür bir uyum yakalamıştık
her şeyde güzel ilerliyordu
aslında boşanalı 4-5 ay olmasından ötürü kendim için çok erken olduğuna emindim ama bu kadar pozitif şeyi farkedince kendimi bir anda aktif iletişimde buldum
taki bana dürüstçe , ne kadar muhafazakar bir aile yapısı hatta görüşü olsada ara sıra alkol kullandığını söyleyene kadar
alkol kullanan biri ile hayatımı birleştirmek istemeyeceğimi , bu sebeple onu tanımaya ve iletişimde kalmanın sadece birbirimizin zamanı çalmak olduğunu düşündüğümü söyledim
zamanla bırakabileceğini , aramızdaki uyum ve denkliğin onun içinde çok değerli olduğunu belirtti
ancak benim bitirişim ile iletişimi kestik
hayatımda alkol hiç kullanmadım, alkollü ortamda bile bulunmadım
yorumlarınızı bekliyorum . Alkol bırakmak bu kadar kolay bir eylem mi ?
bu işin sonuçları ne olurdu sizce
daha önce boşanma ile ilgili konum vardı belki hatırlayanlarınız olur.
Bu arada 4-5 ay oldu kendime geldim çok mutluyum ve hiç pişman hissetmiyorum
Kendimi buldum kendime geldim , 3-5 yıl bu şekilde takılırım diyordum
zaman çok kısa olmasına rağmen boşanmanın ardından , üniversiteden hocamın başka bir okuldan yine meslektaş olduğum bir başka öğrencisi ile bir sebep ile tanıştık
ben 27 , beyfendi 33 yaşında
ikimizinde başından birer evlilik geçmiş ve ikimizde çocuksuzuz
kısa süreli bir iletişimimiz oldu
karşımdaki kişinin yaklaşımı benim sınırlarımı koruyan edep ve ahlak çerçevesinde oldu hep , sınırlarını sözlü olarak bile asla aşmaya çalışmadı
hatta sınırlarımı aşarsam seni kazanma ve seni tanıma şansımı kaybederim gibi cümleleri oldu
muhafazar görüşte elimden geldiğince yaşamaya çalışan biriyim
tanışmamızdan beri hiç bir zaman yaklaşımı - ki tanışalı çok kısa bir zaman oldu - bir yola çıkalım kervan yolda düzülsün olmadı
Birbirimizi yeniden birlikte bir hayat kurmak üzere tanıyalım oldu
aile yapılarımız , mesleklerimiz , kazançlarımız , ortak zevklerimiz , yurt dışı gezmelerimize kadar gözle görülür bir uyum yakalamıştık
her şeyde güzel ilerliyordu
aslında boşanalı 4-5 ay olmasından ötürü kendim için çok erken olduğuna emindim ama bu kadar pozitif şeyi farkedince kendimi bir anda aktif iletişimde buldum
taki bana dürüstçe , ne kadar muhafazakar bir aile yapısı hatta görüşü olsada ara sıra alkol kullandığını söyleyene kadar
alkol kullanan biri ile hayatımı birleştirmek istemeyeceğimi , bu sebeple onu tanımaya ve iletişimde kalmanın sadece birbirimizin zamanı çalmak olduğunu düşündüğümü söyledim
zamanla bırakabileceğini , aramızdaki uyum ve denkliğin onun içinde çok değerli olduğunu belirtti
ancak benim bitirişim ile iletişimi kestik
hayatımda alkol hiç kullanmadım, alkollü ortamda bile bulunmadım
yorumlarınızı bekliyorum . Alkol bırakmak bu kadar kolay bir eylem mi ?
bu işin sonuçları ne olurdu sizce