Boşanma sonrası

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.201
26.983
548
32
Türkiye
Merhabalar dava dosyam kapanmış son eklenen evrak bu şu an soyadımı değiştirebilir miyim yapmam gerekenle hakkında bilgisi olan bu süreçten geçen var mı?

Son düzenleme:
9 sene önce öyleydi,şu an bilmiyorum.Karar kağıdını almaya birlikte gitmek gibi saçma bir zorunluluk vardı,hala var mı?Yani eski eşle gidip alınıyordu.
Karar kağıdı mı bilmiyorum ama dava bitti bizi biraz beklettiler bir kağıt verdiler ikimizde imzalayıp kaleme verdik o mu acaba

Karar kesinleşmiş nüfusa işlenmesi uzun sürmez yeni kimliğinizi alabilirsiniz. Ama corono yüzünden biraz gecikme yaşanabilir, şu ara kurumlarda.

Merhabalar dava dosyam kapanmış son eklenen evrak bu şu an soyadımı değiştirebilir miyim yapmam gerekenle hakkında bilgisi olan bu süreçten geçen var mı?Eki Görüntüle 2608775
2 hafta icinde nufustan degisiyor otm.olarak yansıyor.
herhangi birsey yaptirmaya gerek yok. Degistiginden emin oldugunuzda da kimliginizi degistirmek icin nufusa gidebilirsiniz.
Hakkinizda Hayirlisi olsun

Bu konu hakkında fikrim yok ama sizin boşanma konunuzu okumuştum.Umarım bundan sonra hep ve çok mutlu olursunuz

Boşanma ciddi bir karar ama dilerim bından sonra hayatınız cok güzel olur
Bu arada tebrik ederim çoğu bayan buna cesaret edemiyor şiddet dayak aldatma olsa dahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…