- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Mahkeme göndercek değil mi müdehale etme şansım yokBu şerh daha nüfusa gönderilecek öyle değiştirebiliyorsunuz. Mahkemenin bulunduğu ilçe nüfus müdürlüğünü 1 hafta sonra arayıp, sormaya başlayın.
9 sene önce öyleydi,şu an bilmiyorum.Karar kağıdını almaya birlikte gitmek gibi saçma bir zorunluluk vardı,hala var mı?Yani eski eşle gidip alınıyordu.Mahkeme göndercek değil mi müdehale etme şansım yok
Karar kağıdı mı bilmiyorum ama dava bitti bizi biraz beklettiler bir kağıt verdiler ikimizde imzalayıp kaleme verdik o mu acaba9 sene önce öyleydi,şu an bilmiyorum.Karar kağıdını almaya birlikte gitmek gibi saçma bir zorunluluk vardı,hala var mı?Yani eski eşle gidip alınıyordu.
Evet,önceden aynı anda gitmek gerekiyordu,hala aynı mı diye merak ettim.Karar kağıdı mı bilmiyorum ama dava bitti bizi biraz beklettiler bir kağıt verdiler ikimizde imzalayıp kaleme verdik o mu acaba
AynıymışEvet,önceden aynı anda gitmek gerekiyordu,hala aynı mı diye merak ettim.
Hayatınızın bundan sonrası çok güzel geçsin inşallah.Aynıymış
2 hafta icinde nufustan degisiyor otm.olarak yansıyor.Merhabalar dava dosyam kapanmış son eklenen evrak bu şu an soyadımı değiştirebilir miyim yapmam gerekenle hakkında bilgisi olan bu süreçten geçen var mı?Eki Görüntüle 2608775
Yok malesefMahkeme göndercek değil mi müdehale etme şansım yok
Teşekkür ederimYok malesef
Teşekkür ederim sağolunBu konu hakkında fikrim yok ama sizin boşanma konunuzu okumuştum.Umarım bundan sonra hep ve çok mutlu olursunuz
Kesinleşme kaç güne olur tahmini bilginiz var mıKesinleşmeden sonra nüfus müdürlüğüne yazılıyor mahkemece. Sizin bir şey yapmanıza gerek yoku
Ama hala bankalarda adım soyadım aynı ve e devlette medeni durumum evi görünüyorSizinki zaten kesinleşmiş, 19.03.2020 tarihinde online ortamdan memurlar nüfusa bildiriyorlar onlar da evli olan durumunuzu değiştiriyorlar.
Umarım bir gün hepsi cesaret eder çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBoşanma ciddi bir karar ama dilerim bından sonra hayatınız cok güzel olur
Bu arada tebrik ederim çoğu bayan buna cesaret edemiyor şiddet dayak aldatma olsa dahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?