- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.070
- 133
- 35
- Konu Sahibi ImTheDevil
1 hafta filan sürüyor. E devlette soyadın değişince anlarsın zaten işlendiğini.Ama hala bankalarda adım soyadım aynı ve e devlette medeni durumum evi görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta filan sürüyor. E devlette soyadın değişince anlarsın zaten işlendiğini.Ama hala bankalarda adım soyadım aynı ve e devlette medeni durumum evi görünüyor
Kesinleştikten sonra bir hafta değil mi ?1 hafta filan sürüyor. E devlette soyadın değişince anlarsın zaten işlendiğini.
İlimde aynı gün randevular var nüfus müdürlüğünden baktım teşekkürlerArkadaşlar süreci yazmış. Bende şunu eklemek isterim, salgından dolayı çat kapı gidip kimlik yenileyemiyorsunuz. Randevu almanız gerekiyor. Bundan sonra her şey çok iyi olsun inşallah..
Evet canımKesinleştikten sonra bir hafta değil mi ?
TeşekkürlerEvet canım
Çok teşekkür ederimCorona nedeniyle bazı resmî daireler çalışmıyor. O yüzden engel yaşayabilirsiniz.
bu arada yeni hayatınız hayırlı olsun hayat karşınıza güzel süprizler çıkarsın.
Mahkemeye gidip bir sorun ya da coronavirüsten dolayı işler yavaşlamış olabilir devlet dairelerindeAma hala bankalarda adım soyadım aynı ve e devlette medeni durumum evi görünüyor
Mahkeme uzakta şehir olarakMahkemeye gidip bir sorun ya da coronavirüsten dolayı işler yavaşlamış olabilir devlet dairelerinde
Telefon açın ya da bulunduğunuz yer nüfus müdürlüğüne gidin ama önce görüşebiliyorsanız mahkeme kalemi ile görüşünMahkeme uzakta şehir olarak
Teşekkür ederim yarın arayayımTelefon açın ya da bulunduğunuz yer nüfus müdürlüğüne gidin ama önce görüşebiliyorsanız mahkeme kalemi ile görüşün