Aynı işte benim de öyleydi..Mesela ; bir gün ilacım bitmiş neden bana söylemıyorsun böyle seyleri söyle ben hallederım diyordu. Bir aksam aradım ; ilac bitmis nöbetcı eczaneden alır mısın diye..
10 dk sonra beni arıyor ; şu trafıge bak ne kalabalık yanı bu saatte olacak iş mi ters ters söylenıyor.
Bu hareketlerle benı baskılıyordu ben de kendım halletmeye calısıyordum bir cok seyi..
Bazı ınsanlarda ; kocası mesela telefonda deli gibi bagırıyor hatta bayagı agır konusuyor ama kadın hic bir sey olmamıs gibi gelırken sunu al , bunu böyle yap dıyor hıc bir sey olmamıs gibi konusuyor..
Bir sekılde yürutuyor evlılıgı.. Cok sorguladım acaba ben mi basaramıyorum dıye ama yok bana iyi gelmiyordu hic..
Bur sey unutsan sıkıntı , sacma sapan hep diken üstündeydım bir de benım yasadıgım depresyon öyle agırdı ki işe hazırlanırken dolabın karsısında yarım saat duruyordum ve ınanın farkında bile degildim.. Bir bakıyorum gec kalıyorum.. Hep dusunuyordum ve o kadar eglencelı konuskan ben hıc konusmayan cok farklı bir kısılıge donusmustum.. Allahtan toparladım da kac ay mahvoldum..
Sizin ıcın de artık huzur hıc eksık olmasın hayatınızdan insallah ...