boşanma sonrası

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
arkadaşlar 27 aralıkta resmi olarak boşandık eşimle 15 gün sonra hakim gelip kağıt alın dedi merak ettiğim yine sitede gezinirken biryerde okumuştum sanırım bu kağıtı alırken ücret ödüyormuyuz vede adliyede nerden alıyoz yardımcı olursanız sevinirm çünkü alıp nüfusumu değiştirmek istiyorum biran önce

Son düzenleme:
ücret ödemiyorsun alacağınız boşanma ilamınızdır. Yalnız ikiniz birden gidin temyizden feragat edin birlikte ve hemen kesinleştirin. aksi takdirde siz alırsınız eşinize tebliğe çıkar temyiz için 15 gun daha beklersiniz.

arkadaşlar 27 aralıkta resmi olarak boşandık eşimle 15 gün sonra hakim gelip kağıt alın dedi merak ettiğim yine sitede gezinirken biryerde okumuştum sanırım bu kağıtı alırken ücret ödüyormuyuz vede adliyede nerden alıyoz yardımcı olursanız sevinirm çünkü alıp nüfusumu değiştirmek istiyorum biran önce

duruşmada kısa karar yazılır, daha sonra hakim kararının gerekçesini gerekçeli kararda ayrıntılı olarak yazar
mahkemeden almanız gereken de bu karar
eşinizle birlikte gider tebliğ aldıktan sonra da temyizden feragat ederseniz kararınız kesinleşir ve nüfusa işlenir
birlikte gitmezseniz eşinize posta ile gönderilir bu da işi uzatır
dava ekim ayından sonra açıldı ise sizden masraf istenmeyecektir
eşiniz gelmezse posta masrafı istenebilir
Av.Merve Gürcan

cevaplarınız için çok teşşekür ederim davayı haziran ayında açtım sormamın sebebi hazırlıklı gidiyim diyorum ücret istenirse

Back
X