bosanma sonrasi

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
34
kizlar benim konularimi az cok okumussunuzdur ayrilali 20 gun sonra 1 yil olcak ama arada aklima geliyor ruyalarima giriyor eski esim mutlu ciftleri gorunce kendi halime uzuluyorum cok bi dugune kinaya cikamiyorum hele bebekleri gorunce icim eriyor benimde olurdu belki falan diyorum hep cok uzuluyorum :KK43:

Konunuzu az önce okudum, size böyle bir muameleyi reva gören o insanlardan kurtulduğunuza şükretmelisiniz bence..kayınvalideyle aynı evde yaşamışsınız, bu devirde aynı apartman bile geçimsizliğin baş aktörüyken siz aynı evi paylaşmışsınız..yazık etmişler size..gelin soğuk davranıyor diye insan oğlunu boşatır mı?..ne bencil anne babalar var..

üstelik üzülme lütfen.. daha genceciksin..sever, sevilirsin..bebeğin olur..çok mutlu bir hayatın olsun inşaAllah..karamsar olma..dua et.. Allah sana ve ihtiyacı olan herkese hayırlı kapılar açsın..Amin..

üstelik üzülme lütfen.. daha genceciksin..sever, sevilirsin..bebeğin olur..çok mutlu bir hayatın olsun inşaAllah..karamsar olma..dua et.. Allah sana ve ihtiyacı olan herkese hayırlı kapılar açsın..Amin..
Amin saol insallah Rabbim herkezin yuvasini korusun birlik beraberlik versin ayirmasin kimseyi ayiranlarada firsat vermesin

Hayatınızda bir kez evlenip, asla çocuk yapamam gibi bir kurar mi var? Mutlu olmak herkezin hakki.. sizin başınızdan boyle bir talihsiLik geçmiş olabilir. Ama ilerki günler neyi getireceği belli mi? Boşa li 1 yıl olmak uzereymis.. boyle ay gün sayarak kendinize en büyük kötülüğü yaparsiniz.. lütfen kendinizi toplayin. Kendiniz için mutluluğunuz için cabalayin.. sizi daha mutlu edebilecek insani fark etdip, fark edilmeyi sağlayın..

Ve nick isiminiz de hic beğenmedin.. dertleri denize atıp, kendiniz kumsala serin :))

İnsanlar boşanmak için evlenmezler. Ama olur ya hayat sizi öyle bir noktaya getirir ki; çok sevdiğiniz aşık olduğunuz ınsanı tanıyamazsınız. Yorulursunuz...İşte o zaman kişi kendini daha çok sevmeli, değer vermeli. Hayatına devam etmek için bazı şeyleri bırakmalı. Bu yüzden pişman olmayın, geriye bakmayın, keşkelerle yaşamayın. Gençsiniz. Önünüze bakın gıpta ettiğiniz herşeyi yaşamak için vaktiniz var. Unutmayın kişiye değeri başkaları değil kendisi verir

X