Bosanma stresini asmanın yolları nedir

beautymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
155
2
46
İzmir
arkadaslar benim sorum bosanmıs arkadaslar yada suan o durumda olanlar bu sıkıntılı dönemi nasıl atlattıız.yeniden hayata nasıl basladınız.hayatına baska birisiyle basladınzmı yada bu konuyla ilgili diğer arkadaslarında tavsyesi ne olur:5::5:

ben mahkemeden snr kuş gbi oldum
Allaha şükür ki tek damla gözyası dokmedım
4sene süren evlılıkten snr boşandım ve kendımı daha ıyı hıssedıyorum
hayatıma bırısi girdi tabıki neden girmesin.
ama ilk ayrıldıgımda eşimden baskasının elını bıle tutamam dıyordum.kimse olmaz diyordum
aşık bile oluyorsun
eğer kı bosanma asamasına geldıysenız veya bosandıysanız gercekcı olun ve önunuze bakın derim

boşanmanın her asaması zor canım ama mutsuz evlilik de zor ben de ayrıldım tam toparlanmış değilim ama gene de şükür ilk zamanlara göre hakkında hayırlısı olsun

benim kuzenim bu dönemi sıkıntısız geçirdi ama bir tek eski kocası yeni bi kızla tanıştığı zaman çok canı sıkıldı.

Ben hemen şehir değiştirdim çevre değiştirdim, iş güç, yeni çevre yeni ilgi alanları. Şimdi çok mutluyum, artık kendime ait motorsikletim var, tenis oynuyorum veevet eceezgi gibi hayatıma giren oldu ...

ama ilk ayrıldıgımda eşimden baskasının elını bıle tutamam dıyordum.kimse olmaz diyordum
aşık bile oluyorsun
eğer kı bosanma asamasına geldıysenız veya bosandıysanız gercekcı olun ve önunuze bakın derim
çok takdir ettim:71::nazar:
darısı başıma:65:

ben başka bir şehirde evliydim boşandıktan sonra memleketime döndüm onunla da burda anım falanda yok ama özlüyorum bazen evimi düzenimi güzel günlerimi ama oda geçecek biliyorum boşandım 3 gün sonra işe başladım zaman zaman ağlamalarım oluyo ama onun aldığı ne varsa hepsini dağıttım saçımda giyimimde tarz değiştirdim eski ne varsa bitti sıfırdan başladım hayata annem babam ve ben huzurlu bir şeklide ağız tadıyla yaşıyoruz allah bozmasın

ben başka bir şehirde evliydim boşandıktan sonra memleketime döndüm onunla da burda anım falanda yok ama özlüyorum bazen evimi düzenimi güzel günlerimi ama oda geçecek biliyorum boşandım 3 gün sonra işe başladım zaman zaman ağlamalarım oluyo ama onun aldığı ne varsa hepsini dağıttım saçımda giyimimde tarz değiştirdim eski ne varsa bitti sıfırdan başladım hayata annem babam ve ben huzurlu bir şeklide ağız tadıyla yaşıyoruz allah bozmasın
ben de boşanınca şehir değiştirip memleketime döndüm
böyle daha rahat oluyor bence
dediğin gibi anı yok,hatıra yok,yeni bir ortam.
ama evimi ve düzenimi bazen çok arıyorum
ama o da zamanla orantılı geçecek biliyorum

ben de boşanınca şehir değiştirip memleketime döndüm
böyle daha rahat oluyor bence
dediğin gibi anı yok,hatıra yok,yeni bir ortam.
ama evimi ve düzenimi bazen çok arıyorum
ama o da zamanla orantılı geçecek biliyorum
aze inan bende esimden çok evimi çevrmi düzenimi özlüyorum,yabi zamnlar bu evdeydik ailemizleydik ama baska bi düzen krup geri gelmek gerçekten çok ağır.hayalkırıklıkların özlemin.güçlü durmaya çalısmak.ağlamak için kendimi sıktıkça tüm vücudumun titrediğini hissediyorum:5::5:

aze inan bende esimden çok evimi çevrmi düzenimi özlüyorum,yabi zamnlar bu evdeydik ailemizleydik ama baska bi düzen krup geri gelmek gerçekten çok ağır.hayalkırıklıkların özlemin.güçlü durmaya çalısmak.ağlamak için kendimi sıktıkça tüm vücudumun titrediğini hissediyorum:5::5:

ben de onu değil ama vaktiyle yaşadığım evi,hayatı,düzeni,alışveriş yaptığı marketi,alışkanlıklarımı özlüyorum.önceleri onu da özledim tabi ama zamanla o geçti,yerini bunların özlemine bıraktı.
ağla canım,sakın sıkma kendini, ağla ki içindeki zehiri akıt yoksa içinde biriktirdikçe seni zehirler öldürür.ağla ki rahatla.her ağladığında bir sonraki seferde daha az ağladığını görceksin.ve bir gün bitecek,içinin ferahladığını göreceksin.herşeyi zamanında yap,daha geç değil.

Şükürler olsun ki şanslıyım..:nazar:
Evimi bir an bile terketmedim!
Gözümün nuru ile emek emek yerleştirdiğim bir tek eşyamı kaldırmadım yerinden...
Ben boşanma sonrası acılarımı dindirmek için dualarımda buldum çareyi..:16:
Allahım çok büyük,yardım ediyor çok şükür!:nazar:

Şükürler olsun ki şanslıyım..:nazar:
Evimi bir an bile terketmedim!
Gözümün nuru ile emek emek yerleştirdiğim bir tek eşyamı kaldırmadım yerinden...
Ben boşanma sonrası acılarımı dindirmek için dualarımda buldum çareyi..:16:
Allahım çok büyük,yardım ediyor çok şükür!:nazar:

benimde öyle oldu ..belki o yüzden hiç üzülmedim.. belki evde yokluğunu hissetseydim üzülürdüm ..gerçi öyle olmuş olsa niye ayrılsaydımki..hiç acım olmadı benim.. hep tektim zaten hayatımda :59:tek sığınağım rabbim :nazar:

benimde öyle oldu ..belki o yüzden hiç üzülmedim.. belki evde yokluğunu hissetseydim üzülürdüm ..gerçi öyle olmuş olsa niye ayrılsaydımki..hiç acım olmadı benim.. hep tektim zaten hayatımda :59:tek sığınağım rabbim :nazar:

Aynen aynen aynen!:13:
Allahım ayırmasın evimizden inşallah canım benim!:16:

aşık bile oluyorsun

ececim sana ulaşmaya çalışıyorum ama özelden mesaj atamıyorum..yoksun bayadır nerelerdesin..msn den konuşalım yine...........canım sana gelince bende boşanma aşamasındayım.çok sancılı bir süreç.ben ayrılalı 9 ay oldu...ama ilk günler gibi sıkıntılı değilim..herşey zaman sonrasında inan çok daha rahatlıyosun.

Ben de şanslı sayılırım, beraber oturduğumuz evden ayrıldım ama tüm eşyaları alıp tek başıma yeni bir eve yerleştim. Sanki eski evimde gibiyim, hiçbir fark yok, ev düzenim değişmedi. Bence kesinlikle düzenin değişmesi zorluyor insanı. Ailemle çok yakın oturuyorum ve çok destekçiler ama yine de onlarla oturmayı tercih etmem. Çünkü insan kendi mutfağının, banyosunun vs olmasına alışıyor, aile ne kadar destekçi ve modern bile olsa onların yanında yapamıyor insan. O yüzden tabi ki eğer maddi imkanınız varsa bence kesinlikle ailenizin yanına dönmeyin, kendi evinizi düzeninizi kurun.

mrb matahari,

uzun zamandir yorumlarini goremedim, nasilsin? davaniz acildimi?

Evet davamız açıldı, bu perşembe anlaşmalı boşanma davası var, tek celsede bitecek muhtemelen. Eşimle de neredeyse hiç görüşmüyoruz zaten, haftada bir arıyor halimi hatrımı sorup kapatıyor, bir de bir isteğim var mıymış diye soruyor, bu şekilde aramasını çok saçma buluyorum, ama bir şey demiyorum soğuk konuşuyorum. Ne diyeceğim ki, oradan iki kilo domates bir ekmek kap gel mi diyeceğim:1: Muhtemelen alışkanlıktan dolayı arıyor, barışma çabası yok, olsa da istemiyorum. Erkekler çok garip...

Back
X