- Konu Sahibi beautymoon
-
çok takdir ettimben mahkemeden snr kuş gbi oldum
Allaha şükür ki tek damla gözyası dokmedım
4sene süren evlılıkten snr boşandım ve kendımı daha ıyı hıssedıyorum
hayatıma bırısi girdi tabıki neden girmesin.
ama ilk ayrıldıgımda eşimden baskasının elını bıle tutamam dıyordum.kimse olmaz diyordum
aşık bile oluyorsun
eğer kı bosanma asamasına geldıysenız veya bosandıysanız gercekcı olun ve önunuze bakın derim
ben de boşanınca şehir değiştirip memleketime döndümben başka bir şehirde evliydim boşandıktan sonra memleketime döndüm onunla da burda anım falanda yok ama özlüyorum bazen evimi düzenimi güzel günlerimi ama oda geçecek biliyorum boşandım 3 gün sonra işe başladım zaman zaman ağlamalarım oluyo ama onun aldığı ne varsa hepsini dağıttım saçımda giyimimde tarz değiştirdim eski ne varsa bitti sıfırdan başladım hayata annem babam ve ben huzurlu bir şeklide ağız tadıyla yaşıyoruz allah bozmasın
aze inan bende esimden çok evimi çevrmi düzenimi özlüyorum,yabi zamnlar bu evdeydik ailemizleydik ama baska bi düzen krup geri gelmek gerçekten çok ağır.hayalkırıklıkların özlemin.güçlü durmaya çalısmak.ağlamak için kendimi sıktıkça tüm vücudumun titrediğini hissediyorumben de boşanınca şehir değiştirip memleketime döndüm
böyle daha rahat oluyor bence
dediğin gibi anı yok,hatıra yok,yeni bir ortam.
ama evimi ve düzenimi bazen çok arıyorum
ama o da zamanla orantılı geçecek biliyorum
aze inan bende esimden çok evimi çevrmi düzenimi özlüyorum,yabi zamnlar bu evdeydik ailemizleydik ama baska bi düzen krup geri gelmek gerçekten çok ağır.hayalkırıklıkların özlemin.güçlü durmaya çalısmak.ağlamak için kendimi sıktıkça tüm vücudumun titrediğini hissediyorum
Şükürler olsun ki şanslıyım..
Evimi bir an bile terketmedim!
Gözümün nuru ile emek emek yerleştirdiğim bir tek eşyamı kaldırmadım yerinden...
Ben boşanma sonrası acılarımı dindirmek için dualarımda buldum çareyi..
Allahım çok büyük,yardım ediyor çok şükür!
benimde öyle oldu ..belki o yüzden hiç üzülmedim.. belki evde yokluğunu hissetseydim üzülürdüm ..gerçi öyle olmuş olsa niye ayrılsaydımki..hiç acım olmadı benim.. hep tektim zaten hayatımdatek sığınağım rabbim
ben mahkemeden snr kuş gbi oldum
Allaha şükür ki tek damla gözyası dokmedım
4sene süren evlılıkten snr boşandım ve kendımı daha ıyı hıssedıyorum
hayatıma bırısi girdi tabıki neden girmesin.
ama ilk ayrıldıgımda eşimden baskasının elını bıle tutamam dıyordum.kimse olmaz diyordum
aşık bile oluyorsun
eğer kı bosanma asamasına geldıysenız veya bosandıysanız gercekcı olun ve önunuze bakın derim
mrb matahari,
uzun zamandir yorumlarini goremedim, nasilsin? davaniz acildimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?