Bosanma sureci /esimin ve ailesinin kalitesizligi

Bozuk elimi elinin içine alıp vur kafama diyodu ben vurnayinca zorla elimi kafasına vurdurur aaahh ne yaptın derdi gidip buz koyardı kafayı yemissin sen derdim ama bilmiyom ya gunahima girdiler
Ayyyyyy ve bu hareketten sonra sen hala yok hediyeler alirdi yok soyle yapardi diyosun.aslan gibi babana git saril oda zayiflamismi gebermismi ilgilenme.ruh hastasi

Konu sahibi boşanmış ve mutlu şu an. Eski bir konu. Ayrıca imla hatası diyen bayan insan acı ile imla hatası mı düşünür Allah aşkına. Ne kadar mükemmel insanlarsiniz !!!!

Ben hasta degilim diodu simdi lustral kullanio bilmiom asiri ozguveni olmus sanki baskasinin basina geLmisde bosanma mevzusu napalim saglik olsn dio sasrmstm
Yalnız o ilaç bir anti depresandır ve obsesif bozukluklar ek olarak panik atak hastalarında kullanılır, serotonin salgılatır. Öyle olması çok normal.

Bende üni. Okumadım kadrolu bir işte çalışmıyorum diye bana bu kadar değersiz davranabildiler diyip duruyorum meğer alakası yolmuş adam adam olacak cidden yaşadıklarınızı okurken aynı ben ya aynı benim yaşadıklarım dedim Allah yardım ediyor İnanın bence olur yönünü hiç düşünmeyin bu zihniyetle.bende evlendiğimden beri sürekli boşarım boşatırız , sürekli özür diletmeler Zaman geçtikçe daha çok artıyor istekleri doyumsuz narsistlerin .. şuan bende boşanma sürecindeyim ve bir kızım var çok şükür ailem destek kolay oluyor atlatmak .. sizin mesleğiniz var ailenizde yanınızda daha kolay olur inş.

Esin tam bir narsistmis. Pisman oldugu halde hala adim atmiyor. Sana deger vermiyor. Bu bencil adami hic dusunmeden bosa. Isin gucun var karsina sana kiymet veren insanlar cikar

Merhaba hanımlar ben konumu çok ayrıntılı yazmadım öğretmenim ve bosanma surecndeyim dava açıldı Vs daha boşanma olmadan uzerine kayıtlı olan hattimi kapadı kendi hattinida bir aydir iletisim yok zaten en ufak tartismada babanın evine goturcem yok gelin kızın izi alin konuşma tarzı iftara gec gitmstim kıyamet koptu ben nasıl insanmışım ..yolda yururum elimi asla tutmaz hasta olurum beni yalniz bıraktı iş lerimiz farkli sehirlerde idi çok kotu stresten vucudm kurdesen döktü hergün beni arayıp kavga ederdi en sonunda ağladım yapma bunu artık dedm sana ihtycm var dedim iş yerinde de herkesle kavgalı en sonunda psikiyatri on gün rapor vermiş onu benim yanımda geçirmek yerine ailesinin annesinin evinde geçirdi yanıma gelmedi ..Neyse geçen babam protokol icin babası ile görüşünce avukatın yanında suçu babamın ustune atiolarmis babam güya beni etkilemis vss bana güya eşim kibristan tatiller ayarlamis hediyeler almış madem bu kadar seviodu niye hemen hatlari kapattı ailesine asla yorum yapamazdm iyi bişi desem bile onu kötü diye anliodu surekli bosanma ile tehdit ediodu beni geçen sunnetleri vardı ygeninin görmüşler çok morali bozuk ve zayiflamis dediler ...kimseye bişi demioalr hala ama boşanmaya çok merakliydi önümü göremiyorum gelecek planlayamiyorm deyip duruyordu annemlere ..Aynı mahal lede oturuyorz da ben isim gereği doğuda çalışıyorum oda başka şehirde ..Beni sorun olarak görüyordu şimdi ben hayatindan çıktım bakalim önünü gorebilecekmi ..başta böyle değildi hediyeler sürprizler yapardı yüzük takıldı bi güven geldi kendine ..beni kucumsemeler Vs mesela yanında yürürken azıcık yavaş yiruyuver yetişemiyorum deyince yetisemiyorsan kosacaksn diyordu ..haklida haksızda olsam özür dilerdim bana hep özür dileyeceksn derdi ...meslek Sahibi olman öğretmen olman bisi degistirmez yine benim dediğim olacak derdi ..benle ileriyi göremeyen o ...suçlu görülen benim babam o beni hastayken yalnız bıraktgnda bende babamı çağırmıştım babam beni güya doldurmuş ...babam da oğlunun psikolojisonin bozuk olduğunu bile bile kizimin basini yaktınız büyük vebal altindasnz demis ...ailesi pisman ama eşimden ses soluk yok sadece üzülüyor zayıflamış güya ayrılmak istemiyomus güya ama hicbi çaba göstermedi eylülde davam var ..bosanip mutlu olan nsanlardan olabilirmiyim bende varmi iyi örnekler akil verecek olanlar ...atlatanlar ....nasil bi surecmis böyle çok. Zor çokkk

Muhtemelen psikolojisini de o ailesi bozmuştur. Senin ailenin seni doldurduğu iddialarını da ailesi oğullarının kafasına sokmuştur. Öğretmen ol an kendi ayakların üzerind e durmani cekememiskerdir. Çünkü benzer seyleri yasadim ve bende yakında bir boşanma sürecine giriyorum. Bende merak ediyorum boşandıktan sonra nasil olur diye.
Allah yolunu açık etsin arkadasim insallah daha mutlu olursun bundan sonra kadir kıymet bilecek adam gibi adamlarla ve aileleriyle karşılaşırsın.

Kendinize yazık etmeyin daha fazla. Bırakın herkes kendi hayatını yaşasın. Hasta olduğunu bile bile sizin başınızı yakmış ailesi. Evlendirince sanki iyi olacak.Şimdi otursun tedavi ettirsinler.

Back
X