Merhaba hanımlar ben konumu çok ayrıntılı yazmadım öğretmenim ve bosanma surecndeyim dava açıldı Vs daha boşanma olmadan uzerine kayıtlı olan hattimi kapadı kendi hattinida bir aydir iletisim yok zaten en ufak tartismada babanın evine goturcem yok gelin kızın izi alin konuşma tarzı iftara gec gitmstim kıyamet koptu ben nasıl insanmışım ..yolda yururum elimi asla tutmaz hasta olurum beni yalniz bıraktı iş lerimiz farkli sehirlerde idi çok kotu stresten vucudm kurdesen döktü hergün beni arayıp kavga ederdi en sonunda ağladım yapma bunu artık dedm sana ihtycm var dedim iş yerinde de herkesle kavgalı en sonunda psikiyatri on gün rapor vermiş onu benim yanımda geçirmek yerine ailesinin annesinin evinde geçirdi yanıma gelmedi ..Neyse geçen babam protokol icin babası ile görüşünce avukatın yanında suçu babamın ustune atiolarmis babam güya beni etkilemis vss bana güya eşim kibristan tatiller ayarlamis hediyeler almış madem bu kadar seviodu niye hemen hatlari kapattı ailesine asla yorum yapamazdm iyi bişi desem bile onu kötü diye anliodu surekli bosanma ile tehdit ediodu beni geçen sunnetleri vardı ygeninin görmüşler çok morali bozuk ve zayiflamis dediler ...kimseye bişi demioalr hala ama boşanmaya çok merakliydi önümü göremiyorum gelecek planlayamiyorm deyip duruyordu annemlere ..Aynı mahal lede oturuyorz da ben isim gereği doğuda çalışıyorum oda başka şehirde ..Beni sorun olarak görüyordu şimdi ben hayatindan çıktım bakalim önünü gorebilecekmi ..başta böyle değildi hediyeler sürprizler yapardı yüzük takıldı bi güven geldi kendine ..beni kucumsemeler Vs mesela yanında yürürken azıcık yavaş yiruyuver yetişemiyorum deyince yetisemiyorsan kosacaksn diyordu ..haklida haksızda olsam özür dilerdim bana hep özür dileyeceksn derdi ...meslek Sahibi olman öğretmen olman bisi degistirmez yine benim dediğim olacak derdi ..benle ileriyi göremeyen o ...suçlu görülen benim babam o beni hastayken yalnız bıraktgnda bende babamı çağırmıştım babam beni güya doldurmuş ...babam da oğlunun psikolojisonin bozuk olduğunu bile bile kizimin basini yaktınız büyük vebal altindasnz demis ...ailesi pisman ama eşimden ses soluk yok sadece üzülüyor zayıflamış güya ayrılmak istemiyomus güya ama hicbi çaba göstermedi eylülde davam var ..bosanip mutlu olan nsanlardan olabilirmiyim bende varmi iyi örnekler akil verecek olanlar ...atlatanlar ....nasil bi surecmis böyle çok. Zor çokkk