- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Bengokyuzu
-
Bnde 21 yaşndayım,Aynn toplum gözünde boşanmış olmak bide bizim ailelerde çok az olan bi durum en çok Canımı acıtan boşanmış olmak sıfatı,Bnm bi arkadaşımda boşandıktan bi buçuk veya 2 sene sonra evlndi.bazen facede bakıyorum mutlu görünüyor.Umut oluyo böyle şeyler insana darısı bize İnşaallahAyni duygulari yasiyoruz. 25 yasindayim benim yasitlarim ya evliliklerinin cicim aylarinin tadini cikariyor ya da evlenmek uzereler. Ben ise sanki hayatimi noktalamis yasli bir insan gibiyim. Toplumun gozunde dul yaftasi yemek falan hala inanamiyorum. Hep yalniz kalip en son care hic istemedigim mecburi bir evlilik yapmaktan korkuyorum
Toplum bi kadar baskilamasa yasattiklarindan kurtuldum diye neredeyse sevinirdim ama malesef bu gercek degismiyor kolay kolay. Benim cevremde benim yasimda bosanip tekrar evlenen kimse olmadigi icin sadece burda okumakla yetiniyorum umutlanmak icinBnde 21 yaşndayım,Aynn toplum gözünde boşanmış olmak bide bizim ailelerde çok az olan bi durum en çok Canımı acıtan boşanmış olmak sıfatı,Bnm bi arkadaşımda boşandıktan bi buçuk veya 2 sene sonra evlndi.bazen facede bakıyorum mutlu görünüyor.Umut oluyo böyle şeyler insana darısı bize İnşaallah
Bnde okuyorum,şuanda bn çok seviniyorum aslında ondan ayrılınca hayatım çok daha iyi oldu,gelecek kaygısı ve insanlar yıpratıyor işte...Buda bizim imtihanımız demkki, Her şerde vardır bi hayır bakalım Allah büyüktür.Bizede elbet bi kapı açılır..Ne okuyosun?Toplum bi kadar baskilamasa yasattiklarindan kurtuldum diye neredeyse sevinirdim ama malesef bu gercek degismiyor kolay kolay. Benim cevremde benim yasimda bosanip tekrar evlenen kimse olmadigi icin sadece burda okumakla yetiniyorum umutlanmak icin
Burdaki yazilanlari okuyorum demek istedim. CalisiyorumBnde okuyorum,şuanda bn çok seviniyorum aslında ondan ayrılınca hayatım çok daha iyi oldu,gelecek kaygısı ve insanlar yıpratıyor işte...Buda bizim imtihanımız demkki, Her şerde vardır bi hayır bakalım Allah büyüktür.Bizede elbet bi kapı açılır..Ne okuyosun?
Aynn ümitvar olmalıyız,bazen de şöyle düşünüyorum Rabbim bi şans daha verdi bize mutluluğu bulabilmek için belkide,Sabır Rabbim düzgün insanlarla karşılaştırsın...Ne kadar oldu ayrılalı sizin?Üzülme canim yalnız degilsin kendi yaşadıklarım aklıma geldi bende ayrıldım eşimden ve 25 yaşındayım senin gibi ilk zamanlar cok zor geldi surekli duygusala bağlayıp ağlıyordum sonra iş buldum arkadaşlıklar edindim erkek arkadaslarim oldu o boşluğu doldurdum cok sukur .. ama insan nekadar artık istemiyorum dese de bir yuva kurmak mutlu olmak cocuk sahibi olmak istiyor nasipte vardir insallah umudumuzu yitirmeyelim kizlar..
Ya yanlış anlamışım,Aynn bnde bazen bakıyorum,okuyorum iyi geliyo aslında insana umut oluyoBurdaki yazilanlari okuyorum demek istedim. Calisiyorum
Resmi olarak daha btmedi. Evleri ayirali 9 ay oluyo yaklasikAynn ümitvar olmalıyız,bazen de şöyle düşünüyorum Rabbim bi şans daha verdi bize mutluluğu bulabilmek için belkide,Sabır Rabbim düzgün insanlarla karşılaştırsın...Ne kadar oldu ayrılalı sizin?
Amin canım insallah tek temennim... 1 buçuk sene oluyorAynn ümitvar olmalıyız,bazen de şöyle düşünüyorum Rabbim bi şans daha verdi bize mutluluğu bulabilmek için belkide,Sabır Rabbim düzgün insanlarla karşılaştırsın...Ne kadar oldu ayrılalı sizin?
Yazdiklarini okudum lutfen üzülme düşünsene bir ömür mutsuz yaşamak evlilik bir şans bileti kimine büyük piyangolar çıkarken bizlere ummadığımız hayal kırıklıkları çıkıyor herkes mutlu evlilik yapmak ister kimse sembolik giymez o gelinliği aynı durumdayız umduğum şeyleri bulamadim eşimden soğudum ben de mutlu edemezdi daha çok yıpranırdım diye dusun bazen bende diyorum benle beraber evlenenler neden mutlu cicim ayı yaşıyorken benim karşıma öküzün büyüğü cıktı diye şans ve kader malesef kaçış yokAyni duygulari yasiyoruz. 25 yasindayim benim yasitlarim ya evliliklerinin cicim aylarinin tadini cikariyor ya da evlenmek uzereler. Ben ise sanki hayatimi noktalamis yasli bir insan gibiyim. Toplumun gozunde dul yaftasi yemek falan hala inanamiyorum. Hep yalniz kalip en son care hic istemedigim mecburi bir evlilik yapmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?