Boşanma süreci nasıl devam eder ?

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
Anlaşmalı boşanma karari aldik. Ancak ne olacak, nasil yapacagiz hic bilmiyorum. Kuvezde bebegim var. Erken dogum yaptim. Esyalarimi almam gerekiyor evden ama kafam yerinde degil. Oraya gitmek istemiyorum bile. Bosanma surecinde istedigim tek sey bozdurdugumuz altinlarim. Bir de bebegim icin nafaka. Altinlarimi sadece bebegimin gelecegi icin istiyorum. Bir kenarda dursun. Tamam dedi ama bunlari odeyip odemeyeceginin garantisini almam mumkun mu ? Ne yapmak lazim ? Avukat tutmam sart mi ?

Ben avukat tuttum daha hızlı ve her şey usulüne uygun olsun diye ama anlastiysaniz avukat tutma zorunluluğu yok bunu kabul ettiyse adliye önlerinde usulüne uygun yazan insanlar var onlara yazdırıp imza attınız mı ikiniz sonra dava açılıp gün belirlenir

Anlaşmalı boşanma karari aldik. Ancak ne olacak, nasil yapacagiz hic bilmiyorum. Kuvezde bebegim var. Erken dogum yaptim. Esyalarimi almam gerekiyor evden ama kafam yerinde degil. Oraya gitmek istemiyorum bile. Bosanma surecinde istedigim tek sey bozdurdugumuz altinlarim. Bir de bebegim icin nafaka. Altinlarimi sadece bebegimin gelecegi icin istiyorum. Bir kenarda dursun. Tamam dedi ama bunlari odeyip odemeyeceginin garantisini almam mumkun mu ? Ne yapmak lazim ? Avukat tutmam sart mi ?
Bebek kuvezden çıksın ne bu acele . Konfor alanınızı bozmayın yazık size de zor olur

madem boşanmaya karar verdiniz duygularınızı biraz bırakıp mantıklı olmak gerekiyor.
avukat kesinlikle tutun, durumunuz yoksa devletin avukatları var.
Protokol hazırlatın isteklerinizi ikinizde belirtin. Bunı noterde tasdikletin.
Anlaşmalı olunca avukat halleder herşeyi hızlıca

Size ne vaadediyosa protokole gecsin.
Oraya sembolik meblag yazalım ben giderlerini karsilarim, altinlari yazmayalım ben oderim gibi sözlerine inanmayin protokole gecirin. Ikiniz birden tek avukata gidebilirsiniz, biz oyle yaptik. Adam sadece danismanlik ucreti alip protokolu hukuki dille yazmisti. Adliyeye biz goturduk verdik.

Esya olarakta bir cop dahi birakmayin. Kendinizi toplayin neyiniz varsa alin. Allah bebisinize saglik versin

Back
X