- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
bizimkisi sevmemezlikten değil, anlaşamamazlıktan...onu çok seviyorum, seviştik de ama boşanacaz...olmuyoilginç bi ilişki.
bu durumda nasıl sevişiyorsunuz.
hala birbirinizi seviyorsanız bi süre ayrı kalmayı deneyin.
gidin anne babanızla kalın biraz.
özleyince tekrar bir araya gelirsiniz.
Herseye fevri karar veriyorsunuz, ikiniz de. Kacarak evlenmissiniz, hemen cocuk yapmissiniz, zavalli cocuk daha 1 aylik olmadan bosanmaya gitmissiniz, ama sadece anlasamiyoussunuz yoksa birbirinizi seviyormussunuz.bizimkisi sevmemezlikten değil, anlaşamamazlıktan...onu çok seviyorum, seviştik de ama boşanacaz...olmuyo
boşanmaya karar verdiğin adamla ne diye sevişirsin?
bizimkisi sevmemezlikten değil, anlaşamamazlıktan...onu çok seviyorum, seviştik de ama boşanacaz...olmuyo
işte buna içim acıdı.sevdiğim için
Sahipsiz sokak kedisi gibi hissediyorum kendimi, daha haziran ayında taşındığımız ve düzdüğümüz bu evde emeğim var benim, evim berbat bir ev, ışık bile almıyor ama tayinlerimiz buraya çıktığında ikimiz bu kötü evi bulabildik ve döşedik, eşyaların tüm parasını o verdi ama ne kadar zor döşedik, hem uygun fiyatlı hem de güzel olsun dedik,şükürler olsun çok şirin oldu...Şimdi bu eşyalarla bile vedalaşmak içim buruyo, emeğim var, bir halı için 1 ay gezdik, karar vermedik, bir koltuk örtüsü için günlerce dolaştık, tam herşey güzel olacak bebek de oldu derken ayrılıyoruz hem de severek...
babam sahip çıktığı halde ben bu evden gitmek istemiyorum aslında, bu adamı özlicem...bu adamı düşünücem, bu adamı görmek isticem...
yaşımız 32 ve memuruzİkinizinde tayini çıktı.
Yani yaşınız küçük değil.. işi güç sahibisiniz.
Ama kaçarak evlendiniz..
Konu başında ikinizde 17-19 yaşları arasında cahillikten kaçarak evlenmiş bir profil çizmiştim kafamda
Gerçekten burdan anlamak zor oluyor.
seni boşadıktan sonra sırf ihtiyacını gidermek için sana gelecek, ve istediği gibi gönlünü eğlendirecek.10 Aylık evliliğimi bitiriyorum 3 haftalık bebeğimle, önceki konumda ayrıntılar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/15-gunluk-bebegimle-bosaniyorum.784832/
Haklı sebeplerim var ama lanet gibi bu adamdan ayrılmaya korkuyorum, düzenim bozulacak, çocukla nasıl olacak, başında birilerinin bulunma psikolojisini atamadım.bişi olur dışarda hemen kocam diyordum mesela, sahiplenme psikolojisi vardı,şimdi bir kocam yok.kendimi daha güçsüz hissediyorum
çocuğun velayetini istemiyo, evlenecek ya, evlendiği kadınistemicek ya çocuğu, 500 tl nafaka ile sıyıracak,500 tl ye bi bakıcı bile bulamaz.
Bi de boşanma sürecinde tam benim istediğim erkeğe dönüştü, boşanmayalım diyo, 1. karaktere aşığım ama 2. karakter hesapçı kitapçı cimri hakaret eden döven(çok sık olmasa da), umursamaz
Sonuç onsuz çok güçsüz hissediyorum.65 yaşındaki annemle babama bu süreci yaşattığım için üzgünüm...10 ay önce kaçarak evlendik, babama haber bile vermemiştim, şimdi sahip çıktı bana...Ben çok kötü bir evladım.Lohusalıktan mıdır nedir herşeye ağlayasım var, kocam daha umursamaz bana göre, bana adım attı.
Boşanmaya karar verdik ama dün seviştik çılgınca yüzeysel de olsa, iş bittikten sonra sırtını dönüp yattı, tüm romantikliği bitti...Kafayı yicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?