BOŞANMA SÜRECİ VE DEPRESYON

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
10 Aylık evliliğimi bitiriyorum 3 haftalık bebeğimle, önceki konumda ayrıntılar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/15-gunluk-bebegimle-bosaniyorum.784832/
Haklı sebeplerim var ama lanet gibi bu adamdan ayrılmaya korkuyorum, düzenim bozulacak, çocukla nasıl olacak, başında birilerinin bulunma psikolojisini atamadım.bişi olur dışarda hemen kocam diyordum mesela, sahiplenme psikolojisi vardı,şimdi bir kocam yok.kendimi daha güçsüz hissediyorum
çocuğun velayetini istemiyo, evlenecek ya, evlendiği kadınistemicek ya çocuğu, 500 tl nafaka ile sıyıracak,500 tl ye bi bakıcı bile bulamaz.
Bi de boşanma sürecinde tam benim istediğim erkeğe dönüştü, boşanmayalım diyo, 1. karaktere aşığım ama 2. karakter hesapçı kitapçı cimri hakaret eden döven(çok sık olmasa da), umursamaz
Sonuç onsuz çok güçsüz hissediyorum.65 yaşındaki annemle babama bu süreci yaşattığım için üzgünüm...10 ay önce kaçarak evlendik, babama haber bile vermemiştim, şimdi sahip çıktı bana...Ben çok kötü bir evladım.Lohusalıktan mıdır nedir herşeye ağlayasım var, kocam daha umursamaz bana göre, bana adım attı.
Boşanmaya karar verdik ama dün seviştik çılgınca yüzeysel de olsa, iş bittikten sonra sırtını dönüp yattı, tüm romantikliği bitti...Kafayı yicemmmm

boşanmaya karrar verdikten sonra hem yüzeysel hem de çılgınca sevişme durumunu anlayamadım.

demek ki karar vermemişsiniz,sizi çok sık olmasa da(?) döven bir adamla birlikte olmaya devam ediyorsanız yorum yapamıyorum

ilginç bi ilişki.
bu durumda nasıl sevişiyorsunuz.
hala birbirinizi seviyorsanız bi süre ayrı kalmayı deneyin.
gidin anne babanızla kalın biraz.
özleyince tekrar bir araya gelirsiniz.

Evet, ne olursa olsun arkamda kocam var diyebilmek güzel ama bu insanlar bunu haketmiyor canım. Arkandan is çeviren, başka heyecanlar arayan bu insanlar aramızda olsa ne olur olmasa ne olur. Bunlardan adama Hayır gelmez. Sen dua et ki arkandan baban var destek oldu. En güzeli de yavrun var. Bu süreçte bunları düşünmen gayet normal ama geçecek inşallah. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı.

ilginç bi ilişki.
bu durumda nasıl sevişiyorsunuz.
hala birbirinizi seviyorsanız bi süre ayrı kalmayı deneyin.
gidin anne babanızla kalın biraz.
özleyince tekrar bir araya gelirsiniz.
bizimkisi sevmemezlikten değil, anlaşamamazlıktan...onu çok seviyorum, seviştik de ama boşanacaz...olmuyo

bizimkisi sevmemezlikten değil, anlaşamamazlıktan...onu çok seviyorum, seviştik de ama boşanacaz...olmuyo
Herseye fevri karar veriyorsunuz, ikiniz de. Kacarak evlenmissiniz, hemen cocuk yapmissiniz, zavalli cocuk daha 1 aylik olmadan bosanmaya gitmissiniz, ama sadece anlasamiyoussunuz yoksa birbirinizi seviyormussunuz.
Ikinizde olgunlasmamissiniz, ve cok bencilsiniz. Kendinizi yakiyorsunuz ona amenna ama o zavalli kucuk cocugu ve ailelerinizi de cok uzuyorsunuz hem de bosyere.

Ayip bence. Biraz buyuyun. Bosanmak siz de cozum deyil. Bu akilla kimseyle dikis tutturamazsiniz ne siz ne esiniz.

işin içinde şiddet varsa ben seviyorum kısmını anlayamıyorum.insan sevdiğine kıyamaz vuramaz dokunamaz..

siz daha 10 aylık evliliği evcilik oyununa çevirmişsiniz bence.

Sahipsiz sokak kedisi gibi hissediyorum kendimi, daha haziran ayında taşındığımız ve düzdüğümüz bu evde emeğim var benim, evim berbat bir ev, ışık bile almıyor ama tayinlerimiz buraya çıktığında ikimiz bu kötü evi bulabildik ve döşedik, eşyaların tüm parasını o verdi ama ne kadar zor döşedik, hem uygun fiyatlı hem de güzel olsun dedik,şükürler olsun çok şirin oldu...Şimdi bu eşyalarla bile vedalaşmak içim buruyo, emeğim var, bir halı için 1 ay gezdik, karar vermedik, bir koltuk örtüsü için günlerce dolaştık, tam herşey güzel olacak bebek de oldu derken ayrılıyoruz hem de severek...
babam sahip çıktığı halde ben bu evden gitmek istemiyorum aslında, bu adamı özlicem...bu adamı düşünücem, bu adamı görmek isticem...

İkinizinde tayini çıktı.
Yani yaşınız küçük değil.. işi güç sahibisiniz.
Ama kaçarak evlendiniz..
Konu başında ikinizde 17-19 yaşları arasında cahillikten kaçarak evlenmiş bir profil çizmiştim kafamda
Gerçekten burdan anlamak zor oluyor.

yaşımız 32 ve memuruz

sen kişiliğini kaybetmişsiniz biraz toparlnmalısın bu yaşına kadar onunla mı geldin ondan önce yokmuydun vardın.eee toparlan biraz tek başına da yaşayabilirsin.üstelik birde oğlun var daha ne desteği arıyorsun ki.

seni boşadıktan sonra sırf ihtiyacını gidermek için sana gelecek, ve istediği gibi gönlünü eğlendirecek.

Evet arada çocuk olunca insan 3 kere düşünüyor ama anlattıklarına bakılırsa bu evliliğin düşünülecek pek bi yanı kalmamış.
Çocukla yalnız kalma konusunda bocalamakta haklısın, tek başına bu sorumluluk herkesin kaldırabileceği birşey değil evet.

eski konularını da okudum ama doğrusu ne istiyorsun nasıl bir hayat beklentin var çözemedim çılgınca sevişip dötünü dönen bir adama nasıl bu kadar aşıksın anlayabilmiş değilim. Sen hamileyken bile seni bırak bebeğini bile düşünmeden dövebilen bu kişi insan mı orası da ayrı konu ama bana sanki sende adamı bezdirmişsin gibi geldi hep eşinin hatalarını anlatmışsın sende hiç mi yok? ayrıca adam senin hesabını falan boşaltmış demek ki boşanmayı kafasında önceden kurmuş artık dönüşü biraz zor gibi..Allah yardımcın olsun ne diyim çok zor bide yeni doğum yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…