• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMA SÜRECİ VE DEPRESYON

su anda lohusa psikolojisiyle dengryi kuramaman asiri korkuyor olman normal.zaten belli ki bosanmayacaksin da.ama cocuk buyuyup sen de kendini toparladikca ve guclendikce umarim daha farkli dusunursun.

Sahipsiz sokak kedisi gibi hissediyorum kendimi, daha haziran ayında taşındığımız ve düzdüğümüz bu evde emeğim var benim, evim berbat bir ev, ışık bile almıyor ama tayinlerimiz buraya çıktığında ikimiz bu kötü evi bulabildik ve döşedik, eşyaların tüm parasını o verdi ama ne kadar zor döşedik, hem uygun fiyatlı hem de güzel olsun dedik,şükürler olsun çok şirin oldu...Şimdi bu eşyalarla bile vedalaşmak içim buruyo, emeğim var, bir halı için 1 ay gezdik, karar vermedik, bir koltuk örtüsü için günlerce dolaştık, tam herşey güzel olacak bebek de oldu derken ayrılıyoruz hem de severek...
babam sahip çıktığı halde ben bu evden gitmek istemiyorum aslında, bu adamı özlicem...bu adamı düşünücem, bu adamı görmek isticem...

Sizi hamileyken döven, ortak hesabınızı sizden habersiz boşaltan ve geciktirici faturasını yakaladığınız adamı mı ozleyeceksiniz? Ne günlere kaldık..

Hem bosancan hem anlasamıyon hemde yuzeysel sevısıyosunuz bu yuseysel sevsme nedır ya?
ayyy çok tatlısın canım
bende şimdi aynı şeyleri düşünüyordum güldürdü mesajın
konu sahibi dalga geçmiyorum yanlış anlama
konu sahibinin cinsel yönden iradesi zayıf sanırım..

ayyy çok tatlısın canım
bende şimdi aynı şeyleri düşünüyordum güldürdü mesajın
konu sahibi dalga geçmiyorum yanlış anlama
konu sahibinin cinsel yönden iradesi zayıf sanırım..
O senın tatlılıgın canım;)Bencdee aksı taktırde boyle bısey olamaz sanırım...

Bir konunuz var zaten neden oradan devam etmediniz konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak sitede ama orada herşeyi paraya getirdiğiniz için eleştiri almıştınız o yüzden de devam etmek istemediniz sanırım ama çelişkileriniz vardı zaten orada ortak hesabı boşaltmış demiştiniz bu mantıksızdı zaten ortak hesabı bir tarafın haberi olmadan diğer kişi boşaltamaz seyahate gidiyordu sık sık demişsiniz başka konunuzu okumuştum sadece bir kere gitmiş onda da nasıl gider filan demişsiniz geciktirici sprey faturası buldum cebinde demiştiniz o zaten saçmaydı. Bir seviyorum diyorsunuz bir ayrılıcam diyorsunuz 10 aylık evlilik ve hemen yapılan çocuk kaçarak evlenme ve hemen bıkmalar, aldattı, ortak hesabı boşalttı demeler çocuğa acıyorum ben evlilik oturmadan çocuk yapılınca böyle oluyor biz ne yapalım söylenecek herşey öbür konunuzda söylendi size. Madem öyle memursunuz geçinebilirsiniz yani ayrılın güvenceniz var.

Herseyi gectim
kocanla sevistigini niye yaziyorsun
cilginca falan diyor bide tobe est..
bu forumda bazi kadinlar cinsel hayatlarini
neden acik secik yaziyor anlamadim
bize ne ya
bosanma madem
ara sira dayak yiyip otur
valla evlilikten soguttunuz

Aaaaaaaa lohusa lohusa sevisilirmi 15 gunlukken daha.acik daha dursaydiniz carpiliverceniz valla.arada sırada dovuyomus, parantez içinde sık sık belirttigine göre senin için çok sorun değil. Nediyelim ozaman tutkulu askiniza devam edin....

10 Aylık evliliğimi bitiriyorum 3 haftalık bebeğimle, önceki konumda ayrıntılar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/15-gunluk-bebegimle-bosaniyorum.784832/
Haklı sebeplerim var ama lanet gibi bu adamdan ayrılmaya korkuyorum, düzenim bozulacak, çocukla nasıl olacak, başında birilerinin bulunma psikolojisini atamadım.bişi olur dışarda hemen kocam diyordum mesela, sahiplenme psikolojisi vardı,şimdi bir kocam yok.kendimi daha güçsüz hissediyorum
çocuğun velayetini istemiyo, evlenecek ya, evlendiği kadınistemicek ya çocuğu, 500 tl nafaka ile sıyıracak,500 tl ye bi bakıcı bile bulamaz.
Bi de boşanma sürecinde tam benim istediğim erkeğe dönüştü, boşanmayalım diyo, 1. karaktere aşığım ama 2. karakter hesapçı kitapçı cimri hakaret eden döven(çok sık olmasa da), umursamaz
Sonuç onsuz çok güçsüz hissediyorum.65 yaşındaki annemle babama bu süreci yaşattığım için üzgünüm...10 ay önce kaçarak evlendik, babama haber bile vermemiştim, şimdi sahip çıktı bana...Ben çok kötü bir evladım.Lohusalıktan mıdır nedir herşeye ağlayasım var, kocam daha umursamaz bana göre, bana adım attı.
Boşanmaya karar verdik ama dün seviştik çılgınca yüzeysel de olsa, iş bittikten sonra sırtını dönüp yattı, tüm romantikliği bitti...Kafayı yicemmmm
bu dünyada kadınlar ve erkekler tükenmedi.her şey ihtiyaç değil bazı insanların yeri doldurulamaz.bunu anlaması ya kısa zamanda olur yada hiç olmaz.2. evlenirse ve döverse hapiste alır soluğu adam olmaya niyeti yoksa umut yoksa 10 kadından 10çocuk yapsa nafile.

Sizi aldatan döven,arkanızdan iş çeviren bir adamla sevişirken mideniz bulanmıyorsa,niye boşanıyorsunuz.belliki affetmeye hazırsınız,sadece zamana ihtiyacınız varmış...ama şunu unutma,seven adam dövmez,aldatmaz,yalan söylemez ama sevişir.bilmem anlatabildim mi...gözünü aç ve güçsüz kadın modundan sıyrıl,değresyonun içinde boğulmadan çocuğun için kendin için dik dur.

az önce yazdıgın konusya ıstınaden yazıyorum.
senın kredı kartı borcunu odemek kocanın gorevı degıl.
once onu soylıyım
onun dısında aylık 500 tl nafaka sız bosansanız bıle devlet sıze maxımum 200 tl nafaka baglar
o yuzden kendını ona gore ayarla ölç biç ne yapcaksan yap

bizimkisi sevmemezlikten değil, anlaşamamazlıktan...onu çok seviyorum, seviştik de ama boşanacaz...olmuyo
Bazı zamanlarda maalsef sevmek ve sevilmek evliliği kurtarmıyor. Allah Yardımcınız olsun çok zor bir süreç. Ne onunla ne onsuz olmaz durumunu yaşıyorsunuz dövme olayına tamamen karşıyım Rabbim kimsenin başına vermesin. Konuşarak anlaşarak belki bir orta yolu bulursunuz. Lohusalık döneminde yaşamış olduğunuz duygu dalgalanmalarıda normaldir herhalde piskolog değilim tam bir teşhis söyleyemem ama biz kadınların en büyük hatası karşımızdaki erkeği her zaman kendimizden fazla önemsememiz ve kendi duygularımızı hiçe saymamız. :(

QUOTE="cigdemlik86, post: 38996538, member: 651203"]Herseyi gectim
kocanla sevistigini niye yaziyorsun
cilginca falan diyor bide tobe est..
bu forumda bazi kadinlar cinsel hayatlarini
neden acik secik yaziyor anlamadim
bize ne ya
bosanma madem
ara sira dayak yiyip otur
valla evlilikten soguttunuz[/QUOTE]
Yorumunuz çok yerinde tebrik ediyorum gerçekten bize ne bnde anlamiorm bu kadınlar bu kkadar özele girmek zorunda mi

Bende şunu anlamadım. Ne demek sahiplenilmek 10 aylık evlisin şunun şurasında. Seninki sahiplenilme psikolojisi değil. Sen evlenir evlenmez hamile kalmışsın. Kocanda noluyoruz psikolojisinde olunca, sende evlilik nedir, bu adamdan koca olur mu, ben daha kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum ne çocuğu demeden hamile kalınca bu sonuç olmuş. Karı- kocaya üzülmüyorum evliliği oyuncak sanıyorsunuz da o bebenin günahı neydi :KK12: Allah yardımcısı olsun evladınızın

Back
X